telia parken

Søndagens helt store kamp spilles i Telia Parken, hvor FC København er tvunget til at slå FC Midtjylland for at holde sig inde i guldkampen. Læs alt om den store kamp her!

Sidste udkald for FCK

Så er det ved at være sidste chance for FC København, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde det danske mesterskab i 2019/2020-sæsonen.

FCK har været – og er fortsat – meget hårdt ramt af skader i denne sæson, men isoleret set har deres resultater ikke været så dårlige igen.

FCKs problem i denne sæson er, at FC Midtjylland har været totalt suveræne.

Der er i skrivende stund otte point mellem de to klubber, og der venter yderligere et indbyrdes opgør mellem FCK og FCM, så det er fortsat muligt for FC København, men det kræver en sejr imod FC Midtjylland.

Hjemmebanefordelen er traditionelt set meget stor, når FCK og FCM mødes. Under normale omstændigheder ville der være mindst 30.000 i Telia Parken til denne kamp, men FCK-spillerne får kun støtte af et par hundrede tilskuere, som har været heldige at vinde lodktrækningen om billetterne.

Får FC Midtjylland gummiben?

Ordet gummiben har fyldt ret så meget i ræset om Superliga-guldet i de seneste par år. Det startede, da FC Midtjylland i 2013/2014-sæsonen satte et stort forspring over styr.

Efterfølgende har flere Superliga-trænere brugt det i medierne for at lægge pres på modstanderholdene.

Da Glen Riddersholm var cheftræner i FC Midtjylland var der nogle meget sjove debatter mellem ham og Ståle Solbakken, men der har endnu ikke været ordkrig i denne guldkamp.

FCM har vist klart flere svaghedstegn efter coronapausen end de gjorde tidligere. Det er selvfølgelig den samme trup, men der er en smule flere tilfældigheder nu.

Hvis FC København vinder kampen på søndag, så vil der med garanti blive spurgt ind til om, FCM endnu engang har fået gummiben.

Både FC København og FC Midtjylland er hårdt ramt af skader. Flere af holdenes største profiler kommer ikke på banen, men det er omvendt Danmarks to klart bredeste trupper, så der er også dygtige reserver.

Kampens betydning kan også få indflydelse på spillet. FCK-spillerne ved, at de udspiller chancen for endnu et mesterskab, hvis ikke de vinder kampen, så de kan muligvis gå forsigtigt til værks fra start.

FC København – FC Midtjylland: Skader og karantæner

FC Københavns skadeshelvede fortsætter. Flere af profilerne er godt på vej til at være tilbage, men hverken Jonas Wind, Dame N’Doye, Nicolai Boilesen, Viktor Fischer eller Robert Mudrazija er klar til at spille endnu.

For at gøre ondt værre, så blev Michael Santos skadet forleden, og han forventes at være ude i tre-fire uger.

Derudover har anfører Carlos Zeca karantæne, så det er et meget, meget svækket FCK-hold, Ståle Solbakken sender på banen.

FC Midtjylland må undvære Tim Sparv, som har været reserve i denne sæson. Han kunne dog have nyttig i denne kamp, da stortalentet Evander er tvivlsom.

Jens-Lys Cajuste afsoner karantæner, men til gengæld får de Frank Onyeka og Mikael Anderson tilbage til kampen.

FC København – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FC København – FC Midtjylland:

FC København

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Pep Biel – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen - Jens Stage

Mohamed Daramy – Mikkel Kaufmann

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Nicolas Madsen – Frank Onyeka

Anders Dreyer – Lasse Vibe - Awer Mabil

Ronnie Schwartz

Se FC København – FC Midtjylland: Online live streaming og TV

Kampen mellem FCK og FC Midtjylland kan både live streames online og ses i TV.

Vil du helst se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Hvis du vil live streame kampen online, så kan det gøres på Viaplay, som du både kan benytte på PC, mobil og tablet.

FC København – FC Midtjylland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC København – FC Midtjylland?

FC København – FC Midtjylland spilles søndag den 28. juni kl. 20.00.

Hvor spilles FC København – FC Midtjylland?

FC København – FC Midtjylland spilles i Telia Parken, København.

Kan man købe billetter til FC København – FC Midtjylland?

Nej, man kan ikke købe billetter til FC København – FC Midtjylland.

Hvordan live streamer man FC København – FC Midtjylland online?

FC København – FC Midtjylland kan live streames hos Viaplay.

Hvilken TV-kanal sender FC København – FC Midtjylland?

FC København – FC Midtjylland sendes på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk