fodbold

FC København indleder Europa League torsdag aften, når de tager imod schweiziske Lugano hjemme i Parken. Læs alt om kampen her!

FCK skal starte med en sejr imod Lugano

Torsdag aften begynder Europa Leagues gruppespil. FC København, som er kommet i gruppe med Dynamo Kiev, Malmø FF og FC Lugano, begynder med en hjemmekamp imod gruppens formodede svageste hold, FC Lugano.

Det er den klart nemmeste kamp blandt de seks i gruppespillet, og derfor skal FC København simpelthen have de tre point, hvis de skal gå videre til 1/32-finalen i foråret, som må være FCKs mål.

Lugano er bestemt ikke en skræmmende modstander i forhold til, hvad man ellers kan støde ind i i europæisk fodbold.

Omvendt, så har FC København heller ikke været i god form på det seneste. FCK har utroligt nok tabte de senest tre kampe på stribe, men de har så også været på udebane, og FCK er notorisk stærke på hjemmebane i Europa.

- Fodboldquizzer: Test din viden her!

Europa League-avancement skal sikres i Parken

FC Københavns statistik i Europa er virkelig imponerende, og det ved FCK-manager Ståle Solbakken selvfølgelig også.

I sidste sæsons Europa League-gruppespil fik FCK kun et point i deres tre hjemmekampe, hvilket er langt under deres standard.

De var omvendt gruppens stærkeste hold på udebane, men vi vil formentlig se et FCK-hold, som får væsentligt flere point i Parken i denne sæson.

Kan FCK få syv point i deres tre hjemmekampe imod Lugano, Malmø og Dynamo Kiev, så ser det virkelig godt ud.

Man må formode, at Dynamo Kiev er gruppens stærkeste hold, hvor Malmø og FCK nok skal kæmpe om andenpladsen.

Der er dog ikke større forskel på holdene end, at Dynamo Kiev sagtens kan ende med ikke at gå videre.

Lugano har ikke meget erfaring fra Europa

Lugano har på ingen måde den samme erfaring i europæisk fodbold som FCK. Mens FC København har spillet 200 europæiske kampe i klubbens 27-årige historie, så har FC Lugano kun været involveret i 24 kampe.

Efter at brugt 10 år i den næstbedste række i Schweiz, så rykkede FC Lugano op i 2014/2015-sæsonen.

Siden er de endt på en niendeplads, tredjeplads, ottendeplads og senest fik de så bronzemedaljer igen efter en rekordtæt schweizisk liga.

Da Schweiz ligger højt på UEFAs koefficientliste, så gav tredjepladsen direkte kvalifikation til Europa League.

FC Lugano er i øvrigt kommet elendigt fra stat i den schweiziske liga med

Nicklas Bendtner kan få debut i Parken

Nicklas Bendtner fik sine første minutter i FCK-trøjen i søndagens kamp imod Hobro. FC København var bagud, og skulle frem og jagte et mål, men Bendtner fik ikke de store muligheder for at bevise sit værd.

FCK tabte skuffende 2-1, og det var dermed ikke en mindeværdig debut for Bendtner.

I torsdagens kamp imod FC Lugano kan Bendtner så få sin første kamp for FCK på hjemmebane.

Nicklas Bendtner har tidligere leveret mange flotte præstationer for det danske landshold i Parken, så han er om nogen vant til at spille i København.

Han har selv udtalt, at det bliver en speciel oplevelse for ham, når han får debut. Skulle FCK have brug for at jagte et mål, så er han en oplagt spiller at sætte ind, selvom han ikke er 100 % klar endnu.

FC København – Lugano: Skader og karantæner

FC København må undvære Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, Jonas Wind og Dame N’Doye, så de er fortsat hårdt ramt i angrebet.

FC Lugano må nok undvære Miroslav Covilo.

FC København – Lugano: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FC København – Lugano:

FC København

Sten Grytebust

Karlo Bartolec – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Carlo Holse – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Pieros Sotiriou – Michael Santos

FC Lugano

Noam Baumann

Akos Kecskés – Mijat Maric – Fabio Daprela

Jonathan Sabbatini

Numa Lavanchy – Balint Vecsei – Sandi Lovric – Marco Aratore

Carlinhos Junior – Filip Holender

FC København – Lugano: Odds på kampen

Du kan få disse odds på FCK – Lugano hos bet365:

  • FC København: 1.57
  • Uafgjort: 4.20
  • FC Lugano: 5.75

Odds er fra 18/09 – 13.38 – odds kan ændre sig.

- Se vores odds tips her!

Se FC København – Lugano Online: Live Stream og TV

Du kan både se FC København – FC Lugano online med live streaming og i TV.

Vil du helst live streame FCK – Lugano, så kan du gøre det på Dplay, og hvis du vil se fodbold i TV, så kan du gøre det på 6’eren.

Der er mange fordele ved live streaming af fodbold, hvis du ikke har et TV-abonnement. Du kan nemlig både live streame FCK – Lugano med mobil, PC og tablet.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk