parken i københavn

FC København er under hårdt pres inden Superliga-kampen imod Randers FC, som de simpelthen skal vinde. Læs mere om FCK – Randers her!

FCK kommer lige fra nederlag i Randers

Det er kun to uger siden, at FCK og Randers senest mødte hinanden i Superligaen. Kampen blev spillet på Cepheus Park i Randers, og mens FCK skulle vinde kampen for at holde trit med FCM og Brøndby i toppen, så skulle Randers vinde for at sikre sig pladsen i top seks.

Randers vandt kampen med 2-1, og sikrede sig dermed en plads i mesterskabsslutspillet, som vi sparker i gang henover påsken.

Det norske nyindkøb Lasse Berg Johnsen scorede til 1-0 for Randers, men Lukas Lerager udlignede til 1-1 få minutter senere.

Herefter overtog FC København kampen, og de havde også de bedste chancer, men alligevel var det Mathias Greve, som kunne afgøre kampen til Randers’ fordel.

Dermed har Randers vundet de seneste to kampe imod FC København, hvilket aldrig tidligere er sket i Superliga-historien.

Under Ståle Solbakken tabte FCK kun fire af 33 kampe imod Randers FC. Under Jess Thorup har FCK tabt to ud af to mulige kampe imod kronjyderne, og det skal der virkelig laves om på nu.

Vil Randers spille mere frit?

Randers startede sæsonen elendigt ud, og de fleste forestille sig nok, at de skulle bruge sæsonen på at undgå nedrykning.

Siden fulgte en historisk sejrsstime med seks sejre på stribe, og de sneg sig lige akkurat med blandt de bedste hold.

Randers er under Thomas Thomasberg enormt godt organiseret, og man ser dem aldrig blive kørt over af et andet dansk hold.

Nu hvor Randers allerede har opnået sæsonens mål, så kunne man forestille sig, at spillerne vil have en mere fri og løssluppen tilgang til tingene.

Skulle der eksempelvis stå 1-1 med 10 minutter igen, så ville Randers under normale omstændigheder lukke sig ned for at sikre det ene point.

Randers har dog ikke ret meget at miste i deres nuværende situation.

Viktor Fischer bør nærme sig topformen

Det har næsten været sørgerligt at være vidne til Viktor Fischers deroute over de senere år. Han kom til Superligaen som en superstjerne, og nåede da også at bevise det ekstremt høje topniveau i det første halvandet år i klubben.

Han er ikke engang i nærheden af at blive udtaget til landshold sådan som han har spillet i denne sæson, men noget tyder på, at han er ved at finde målformen igen.

Mens landsholdet har været afsted til tre landskampe, så har Fischer brugt tiden på at spille en testkamp imod Fremad Amager, hvor han viste sin farlighed.

For FCK må man håbe, at Viktor Fischer snart finder sit topniveau, for de har virkelig brug for en offensiv profil til at tage ansvaret.

FCK – Randers: Skader og karantæner

FCK mangler fortsat Peter Ankersen og Andreas Bjelland, men Kamil Wilczek er helt klar.

Randers mangler Frederik Lauenborg.

FCK – Randers: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FCK – Randers:

FCK (4-3-1-2)

Karl-John Johnsson

Karlo Bartolec – Victor Nelsson – Nicolai Boilesen – Victor Kristiansen

Rasmus Falk – Carlos Zeca – Lukas Lerager

Jonas Wind

Mohamed Daramy – Viktor Fischer

Randers FC (4-4-2)

Patrik Carlgren

Björn Kopplin – Erik Marxen – Simon Piesinger – Simon Graves

Tobias Klysner – Vito Hammershøj-Mistrati – Lasse Berg Johnsen – Mathias Greve

Marvin Egho – Nikola Mileusnic

Se FCK – Randers Online: Live Streaming & TV

Når du skal se FC København – Randers, så har du to muligheder: Online live streaming eller TV.

Vil du live streame FCK – Randers online, så kan du gøre det på Eurosport Player.

Skal du se kampen i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

Odds på FCK – Randers

For mange er oddset på FC København overraskende højt. Det skyldes nok mest af alt, at de simpelthen ikke har præsteret ret godt i lang tid, og Randers har omvendt været bundsolide.

Alligevel virker oddset på FC København til at være i overkanten.

Du kan få følgende odds på FCK – Randers hos bet365:

  • FCK: 2.25
  • Uafgjort: 3.60
  • Randers: 2.75

Odds er fra 31/03 – 10.52, og kan ændres.

FCK – Randers: Spørgsmål og svar

Hvornår starter FCK – Randers?

FCK – Randers starter mandag den 5. april kl. 16.00.

Hvor spilles FCK – Randers?

FCK – Randers spilles i Parken i København.

Hvordan kan man live streame FCK – Randers online?

FCK – Randers kan live streames online på Eurosport Player.

Er det gratis at live streame FCK – Randers på Eurosport Player?

Nej, det er ikke gratis at live streame FCK – Randers på Eurosport Player.

Hvilken dansk TV-kanal sender FCK – Randers?

FCK – Randers sendes på Canal 9 i dansk TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.