Optakt: FCK er storfavoritter imod Silkeborg

fodbold

I optakten til FC København – Silkeborg IF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere!

FCK slå Silkeborg nemt

Der skal være klasser til forskel på FC København og Silkeborg, når de mødes lørdag aften i Telia Parken i København.

Selvom FCK har haft problemer i de seneste par uger, så har Silkeborg bare været så ringe, at de ikke må smide point i kampen.

Der er faktisk en smule pres på FCK-holdet selvom de fik deres bedste Superliga-start nogensinde.

FCK har kun fået et point i de seneste tre Superliga-kampe, og de spillede ikke en særligt god topkamp imod FC Midtjylland i sidste uge.

FCK har fire point op til FC Midtjylland og et strammere kampprogram med Europa League-gruppespillet, hvor de i øvrigt skal møde Malmø FF på udebane i en meget vigtig kamp.

Derfor skal FCK vinde stensikkert imod Silkeborg, og de skal helst ikke bruge alt for mange kræfter.

Prøv vores quizzer om Superligaen og andet fodbold!

FCK havde problemer i midtugens pokalkamp

De fleste havde nok forventet, at FC København ville besejre Hillerød uden de store problemer. Ståle Solbakken stillede med en ekstremt stærk startopstilling, som blandt bød på navne som Nicklas Bendtner, Andreas Bjelland, Guillermo Varela, Rasmus Falk m.fl.

FCK sad på kampen fra første fløjt, men de spillede ikke særligt godt, og kunne derfor heller ikke kreere mange chancer.

Der var fest på det lille stadion i Hillerød, da Jonathan Witt scorede til 1-0 efter 73 minutter, men den varede kun tre minutter, da Viktor Fischer udlignede lige efter.

De to hold skulle ud i forlænget spilletid, hvor FCK havde store problemer, og da der ikke blev scoret, så skulle pokalkampen afgøres på straffespark.

Her var FCK væsentligt bedre, så de gik videre. Alligevel var det meget skuffende, at kampen skulle blive så tæt, særligt med tanke på deres opgaver i den resterende del af efteråret.

Silkeborg kommer til at rykke ned

Heldigvis for FCK, så får de nok ikke nemmere kampe i Superligaen. De står overfor Superligaens absolutte bundhold Silkeborg, og så har de ovenikøbet hjemmebanefordelen.

Silkeborg rykkede op på førstepladsen i 1. division, men de har haft enorme problemer i denne sæson.

De har fortsat deres første sejr til gode efter de første 10 runder, og de har kun fået tre point.

Mens offensiven er nogenlunde på niveau med de andre bundhold, så er defensiven elendig, da 27 mål er gået ind bag forsvaret.

I sidste runde havde de alle kort på hånden til at vinde sæsonens første sejr, men den smed de væk. De var foran 2-1 imod den anden oprykker, Lyngby, som før kampen ikke havde fået et point på udebane.

De endte med at tabe 3-2, og det er virkelig svært at forestille sig, at Silkeborg også er en del af Superligaen i næste sæson.

FC København – Silkeborg IF: Skader og karantæner

FCK er fortsat ramt af skader, da Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, Nicolaj Thomsen og Jonas Wind sidder ude. Dame N’Doye gjorde comeback i onsdagens kamp imod Hillerød, men kommer nok ikke til at starte inde.

Silkeborg må undvære Shkodran Maholli, Sebastian Jørgensen, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Andreas Heimer og Magnus Mattsson.

FC København – Silkeborg IF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – SIF:

FCK

Karl-Johan Johnsson

Karlo Bartolec – Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Pierre Bengtsson

Carlo Holse – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Pieros Sotiriou – Michael Santos

Silkeborg

Rafael Romo

Svenn Crone – Dennis Flinta – Jeppe Gertsen – Frederik Møller

Nicolai Vallys – Mathias Hebo – Mads Emil Madsen – Jeppe Okkels

Ronnie Schwartz – Emil Holten

FC København – Silkeborg IF: Odds på kampen

Du kan få disse odds på FC København – Silkeborg hos bet365:

  • FCK: 1.16
  • Uafgjort: 7.50
  • Silkeborg: 13.00

Odds er fra 26/09 – 11.06 og kan ændre sig.

FC København – Silkeborg IF: Online live stream og TV

Du kan se FCK – Silkeborg med online live stream og i TV.

Vil du live streame FCK – Silkeborg, så kan det gøres på Viaplay. Vil du hellere se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.