tyrkisk fodbold

Den eneste attraktive fodboldkamp på programmet fredag aften er Süper Lig-kampen mellem Fenerbahce og Kayserisport. Læs vores optakt til kampen her!

I vores optakt til Fenerbahce – Kayserispor kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, Süper Lig og coronavirussen.

Se Fenerbahce – Kayserispor: Online live streaming og TV

Du kan se Süper Lig-kampen mellem Fenerbahce og Kayserispor online med live streaming hos bet365.

Kampen kan både live streame med mobil, tablet og computer, og du kan i øvrigt se alle kampe fra den tyrkiske Süper Lig.

Fenerbahce er i forfærdelig form

Storklubben Fenerbahce tager fredag imod bundholdet fra Kayserispor hjemme i Istanbul.

Fenerbahce ligger på en noget skuffende syvendeplads med 40 point efter 26 kampe, men de har alligevel tæt på dobbelt så mange point som dagens modstandere fra Kayserispor, som er nederst i Süper Lig.

Selvom Fenerbahce er væsentligt stærkere end Kayserispor, så er det bestemt ikke umuligt, at bundholdet kan tage point med hjem.

Fenerbahce har i de seneste seks kampe spilles to uafgjorte og tabt fire, mens Kayserispor har vundet tre af deres seneste fem kampe.

Selvom Fenerbahce i de seneste par år har haft økonomiske vanskeligheder, og derfor ikke har kunne konkurrere på det samme niveau som tidligere, så er der nogle ganske spændende spillere i truppen.

På den centrale midtbane har de den rutinerede, brasilianske ankermand Luiz Gustavo og den tyrkiske veteran Emre Belozuglu.

Nogle af de andre store er deres centrale angribere Vedat Muriqi og Mevlut Erdinc. De har også Max Kruse i truppen, men han sidder ude med en skade.

Kayserispors største profil sidder ganske vist på trænerbænken, da de ledes af kroatiske Robert Prosinecki.

Kayserispor har været gode imod Fenerbahce

Selvom Kayserispor er på vej imod en nedrykning, så har de faktisk gjort det ganske fint, når de har mødt Fernerbahce i de seneste par år.

Hvis man kigger på de seneste 10 indbyrdes kampe mellem de to mandskaber i Süper Lig og cuppen, så har Fenerbahce kun formået at vinde fire af disse kampe.

Kayserispor har ligeledes vundet fire, mens to kampe er endt uden vinder.

Det seneste møde mellem holdene var for to måneder siden i den tyrkiske cup. Fenerbahce spillede ligeledes på hjemmebane, og de vandt kampen 2-0.

Ferdi Kadioglu scorede til 1-0, mens Mevlut Erding scorede til 2-0.

Den kamp blev dog spillet med tilskuere, hvilket ikke vil være tilfældet denne gang.

Fenerbahce – Kayserispor: Skader og karantæner

Fenerbahce må undvære Sadik Ciftpinar, Max Kruse, Nabil Dirar og Altay Bayindir, som alle er skadede. Derudover er Alper Potuk og Hasan Ali Kaldirim ude med karantæne.

Kayserispor er endnu hårdere ramt. De kan ikke benytte Levent Gülen, Nurettin Korkmaz, Alpay Celebi, Miguel Lopes, Aymen Abdennour, Gustavo Campanharo, Pedro Henrique, Eray Iscan eller Nuh Kaci, Kirklakicoglu.

Fenerbahce – Kayserispor: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Fenerbahce – Kayserispor?

Fenerbahce – Kayserispor spilles fredag den 20. marts kl. 18.00.

Hvor spilles Fenerbahce – Kayserispor?

Fenerbahce – Kayserispor spilles på Sukru Saracoglu Stadi, Istanbul.

Er der tilskuere til Fenerbahce – Kayserispor?

Nej, der vil ikke være tilskuere til Fenerbahce – Kayserispor.

Kan man live streame Fenerbahce – Kayserispor online?

Ja, man kan live streame Fenerbahce – Kayserispor online.

Er det lovligt at live streame Fenerbahce – Kayserispor online?

Ja, det er helt lovligt at live streame Fenerbahce – Kayserispor online.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk