fodbold danmark

OB har det klart stærkeste hold, men kan alligevel komme i problemer imod et godt spillende Hobro-hold. Læs vores optakt til fredagskampen her!

I vores optakt til Superliga-kampen mellem Hobro og OB, hvor du finder informationer om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet!

OB skal dirke Hobro-defensiven op

Superligaens syvende spillerunde starter ud på DS Arena i Hobro, hvor OB besøger Hobro IK.

OB-holdet er på papiret væsentlig stærkere, men det bliver bestemt ikke en nem kamp. Hobro har vist sig ganske flot frem i denne sæson selvom de var spået en plads i den absolutte bund af Superligaen.

Hobro vil med stor sandsynlighed lade OB-holdet have bolden i størstedelen af kampen, selvom de i perioder også har vist, at de er et habilt hold med bolden.

Hjemmeholdet står komptakt i deres 4-4-2, hvor der bliver arbejdet hårdt, men med spillere som Emmanuel Sabbi og Edgar Babayan, så har de bestemt også nogle dygtige teknikere, som kan gøre livet svært for OB.

Kampbilledet bliver som udgangspunkt et OB-hold, der skal forsøge at spille sig igennem et kompakt Hobro-hold.

- Prøv vores fodboldquizzer her!

Hobro har været Superligaens positive overraskelse

Hobro har kun tabt en enkelt af de første seks kampe i Superligaen, hvilket kommer bag på mange. De har ganske vist også kun vundet en enkelt kamp selv, men evnen til at lukke ned for modstanderen er vigtig for formodede bundhold.

Igennem sommerpausen har der været rygter om, at Hobros tre største profiler Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi og Pål Alexander Kirkevold skulle videre til større klubber, men indtil videre er de stadig at finde i Hobro.

Hobro kan på ingen måde erstatte de spillere, omend de kan forvente nogle pæne beløb, hvis de skal købes fri.

Hvad endnu bedre er, så har Hobro allerede overstået kampene imod Brøndby og FC Midtjylland. De fik 1-1 med hjem fra Herning, mens de tabte 2-0 på hjemmebane imod Brøndby.

Hobro spillede egentlig en fin kamp, men individuel kvalitet fra Brøndbys profiler hjalp dem til de to mål.

- Overblik: Alle vindere i Superligaens historie.

Jakob Michelsen uden sejr imod Peter Sørensen

Selvom Jakob Michelsen og Peter Sørensen begge er nogle garvede Superliga-trænere, så har de faktisk kun mødt hinanden fire gange.

På trods af, at Jakob Michelsen har haft lang større succes med sine hold, så har hans hold faktisk ikke været i stand til at besejre Peter Sørensens.

Det er blevet til tre uafgjorte og en enkelt sejr til Peter Sørensen.

De har dog ikke mødt hinanden i deres nuværende stillinger for Hobro og OB, så det kan givetvis ikke bruges til ret meget, men det er alligevel værd at bemærke, hvis tendensen fortsætter.

Hobro – OB: Skader og karantæner

Hobro må undvære Jacob Tjørnelund, Jonas Brix-Damborg og Mads Hvilsom, mens OB umiddelbart ikke har skader eller karantæner.

Hobro – OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Hobro – OB:

Hobro

Jesper Rask

Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Mathias Haarup

Emmanuel Sabbi – Christian Cappis – Mikkel Pedersen – Oliver Thychosen

Edgar Babayan

Pål Alexander Kirkevold

OB

Oliver Christensen

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Ryan Johnson Laursen – Mathias Greve – Janus Drachmann – Moses Opondo – Oliver Lund

Bashkim Kadrii – Sander Svendsen

Hobro – OB: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Hobro – OB hos bet365 (odds er fra 22/08 – 11.28):

  • Hobro: 3.60
  • Uafgjort: 3.50
  • OB: 2.00

- Se vores fodbold tips her!

Se Hobro – OB: Online live stream og TV

Du kan se Hobro – OB med live streaming online og i TV.

Vil du live streame Hobro – OB, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen sendes på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk