italiensk fodbold stadion

Inter og Christian Eriksen er presset til at vinde, når de søndag eftermiddag tager imod Sassuolo hjemme på Giuseppe Meazza i Serie A. Læs optakten her!

I vores optakt til Inter – Sassuolo kan du blive klogere på skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV, Serie A og meget andet.

Se Inter – Sassuolo: Online live streaming & TV

Du kan se Inter – Sassuolo med online live streaming og i TV. Ønsker du at live streame kampen, så kan det gøres ved at oprette en konto hos bet365.

Se Inter – Sassuolo her!

Derudover vises kampen også på TV2 Sport.

Inter er nødt til at slå Sassuolo for at vinde Serie A

Det var været en meget hektisk periode i italiensk fodbold. Den frygtede coronavirus har udskudt et hav af fodboldkampe, som eksempelvis Inters Coppa Italia-semifinale imod Inter, og derfor spilles samtlige kampe i Italien for lukkede døre i den næste måned.

På trods af den manglende stemning og atmosfære på stadionerne, så gør det bestemt ikke kampene mindre vigtige.

Inter kæmper hårdt for at følge med Juventus og Lazio i toppen af Serie A. De er otte og seks point efter hhv. Lazio og Juventus, men har også to kampe i hånden.

Det betyder dog, at Inter er nødt til at slå Sassuolo hjemme på Giuseppe Meazza, hvis de skal holde sig inde i titelkampen.

Hverken Juventus eller Lazio smider ret mange point for tiden, og Inter står foran et meget hårdt kampprogram i de sidste par måneder af sæsonen, så der er ikke råd til at tabe pointtab allerede.

Får Christian Eriksen en hovedrolle?

Christian Eriksen er på den længere bane uden tvivl tiltænkt en hovedrolle på Antonio Contes hold, men han er ikke gået direkte ind i startopstillingen endnu.

Han har dog altid leveret varen, når han har været på banen, så det må være et spørgsmål om tid før den danske stjerne kommer til at være fast mand.

Selvom både Matias Vecino og Nicolo Barella er stærke spillere, så bør han starte inde imod Sassuolo.

Inter – Sassuolo: Skader og karantæner

Inter har fået målmand Samir Handanovic tilbage efter en skade, men de må nok undvære Stefano Sensi og Roberto Gagliardini, mens Victor Moses er tvivlsom.

Sassuolo må undvære Alessandro Tripaldelli og Hamed Traoré.

Inter – Sassuolo: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Inter – Sassuolo:

Inter

Samir Handanovic

Diego Godin – Stefan de Vrij – Milan Skriniar

Antonio Candreva – Marcelo Brozovic – Nicolo Barella – Ashley Young

Christian Eriksen

Romelu Lukaku – Lautaro Martinez

Sassuolo

Andrea Consigli

Jeremy Toljan – Filippo Romagna – Gianmarco Ferrari – Georgios Kiriakopoulos

Francesco Magnanelli – Manuel Locatelli

Domenico Berardi – Filip Duricic – Jeremie Boga

Francesco Caputo

Inter – Sassuolo: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Inter – Sassuolo?

Inter – Sassuolo spilles søndag den 8. marts kl. 15.00.

Hvor spilles Inter – Sassuolo?

Inter – Sassuolo spilles på Giuseppe Meazza, Milano.

Kan man købe billetter til Inter – Sassuolo?

Nej, kampen bliver spillet uden tilskuere.

Kan man se Inter – Sassuolo i TV?

Ja, Inter – Sassuolo sendes på TV2 Sport.

Kan man live streame Inter – Sassuolo online?

Ja, du kan live streame Inter – Sassuolo her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk