Optakt og stream til den første EM-semifinale Italien – Spanien

spanien italien em fodbold

Italien er normalt kendt for defensiv fodbold, men de har i den grad bevist at de også kan spille flot offensiv fodbold. Det italienske fodbold landshold har scoret 9 mål i de seneste 5 EM kampe og samtidigt kun lukket 1 mål ind i ordinær spilletid – som iøvrigt var et tyndt straffespark mod Belgien. Spanien står i den modsatte ende og har til tider også været skræmmende, men bookmakerne giver lige nu favoritværdigheden til Italien.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Spanien har fået gang i de kollektive målstøvler

Med ét mål i de første to gruppekampe havde man ikke de store tanker omkring Spanien, men de er kommet gevaldigt efter det. I deres tredje og sidste gruppekamp scorede de hele fem mål mod Slovakiet samtidigt med at de holdte nullet.

Mesterbold.dk vurderer en meget lige kamp mellem de to store fodboldnationer, hvor det kan gå begge veje når det kommer til antallet af mål scoret. Spanien har vist at de kan score mål, men de kan i den grad også lukke dem ind. I de seneste 2 play offs kampe har de lukket 4 mål ind, så hvis de skal have en chance mod Italien, så skal der styr på defensiven.

Italien og Spanien har begge erfaring ved slutrunder.

Kigger man historisk set på Italien og Spanien, så har de begge erfaring ved store slutrunder – også ved at vinde dem.

Italien har spillere som Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci og Ciro Immobile der alle er over 30 år og førstnævnte har været med på italienske landshold siden 2004.

Spanien har spillere som Sergio Busquets, Jordi Alba og Cesar Azpilicueta som spiller henholdvis i Barcelona FC og Chelsea FC, hvor sidstnævnte lige er kommet direkte fra en Champions League-sejr. Det skal være disse erfarne spillere som viser vejen, når Italien og Spanien mødes.

Se Italien – Spanien Online: Live Streaming og TV

Italien – Spanien vises på TV3+ og på Viaplay som streaming.

Italien – Spanien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Italien – Spanien?

Italien – Spanien spilles tirsdag den 6. juli 2021 kl. 21:00.

Hvor spilles Italien – Spanien?

Italien – Spanien spilles på Wembley Stadium, London.

Kan man købe billetter til Italien – Spanien?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Italien – Spanien.

Hvem viser Italien – Spanien?

Italien – Spanien vises på TV3+ eller DR TV.