spanien italien em fodbold

Der er meget spil når de to store fodboldnationer tørner sammen i den første EM-semifinale på Wembley Stadium, London. Læs mere om Italien - Spanien her.

Spanien har fået gang i de kollektive målstøvler 

Med ét mål i de første to gruppekampe havde man ikke de store tanker omkring Spanien, men de er kommet gevaldigt efter det. I deres tredje og sidste gruppekamp scorede de hele fem mål mod Slovakiet samtidigt med at de holdte nullet.

Mesterbold.dk vurderer en meget lige kamp mellem de to store fodboldnationer, hvor det kan gå begge veje når det kommer til antallet af mål scoret. Spanien har vist at de kan score mål, men de kan i den grad også lukke dem ind. I de seneste 2 play offs kampe har de lukket 4 mål ind, så hvis de skal have en chance mod Italien, så skal der styr på defensiven.

Italien og Spanien har begge erfaring ved slutrunder.

Kigger man historisk set på Italien og Spanien, så har de begge erfaring ved store slutrunder - også ved at vinde dem.

Italien har spillere som Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci og Ciro Immobile der alle er over 30 år og førstnævnte har været med på italienske landshold siden 2004.

Spanien har spillere som Sergio Busquets, Jordi Alba og Cesar Azpilicueta som spiller henholdvis i Barcelona FC og Chelsea FC, hvor sidstnævnte lige er kommet direkte fra en Champions League-sejr. Det skal være disse erfarne spillere som viser vejen, når Italien og Spanien mødes.

Se Italien - Spanien Online: Live Streaming og TV

Italien - Spanien vises på TV3+ og på Viaplay som streaming.

Italien - Spanien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Italien - Spanien?

Italien - Spanien spilles tirsdag den 6. juli 2021 kl. 21:00.

Hvor spilles Italien - Spanien?

Italien - Spanien spilles på Wembley Stadium, London.

Kan man købe billetter til Italien - Spanien?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Italien - Spanien.

Hvem viser Italien - Spanien?

Italien - Spanien vises på TV3+ eller DR TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.