dansk fodbold

Der venter en ekstremt spændende kamp mandag aften, når Danmark og Rusland mødes ved EM i Fodbold. Læs alt om kampen her!

Danmark kan nå andenpladsen med sejr over Rusland

Selvom vi ikke har fået point ud af de første to kampe ved EM-slutrunden, så står Danmark stadig med relativt gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet.

Det kræver ganske vist en sejr over Rusland med en smule hjælp i den anden kamp mellem Belgien og Finland, men med tanke på, hvor meget, vi har været igennem i løbet af den seneste uge, så skal vi være ganske glade for vores muligheder.

Udover, at vi selv skal hente tre point, så skal vi umiddelbart satse på, at Belgien besejrer Finland uden at indkassere mål.

I den situation vil Danmark kravle helt op på andenpladsen, selvom der er pointlighed mellem os, russerne og finnerne.

Vi vil i så fald have den bedste målscore af de tre mandskaber og følge med Belgien videre fra EMs Gruppe B.

Ender vi på andenpladsen, så skal vi møde andenpladsen fra Gruppe A. I den gruppe finder man Italien, Schweiz, Wales og Tyrkiet. Tyrkerne kan ikke nå andenpladsen, men derudover er det åbent. Der er klart sandsynlighed for, at det bliver Wales.

Avancement fra tredjepladsen er muligt

I første omgang skal vi slå Rusland. Skulle vi slå Rusland uden at få finsk-belgisk hjælp i den anden kamp, som spilles på samme tid, så skal vi satse på at gå videre på tredjepladsen.

Efter ændringen og udvidelsen af EM, så går fire af de seks tredjepladser også videre til 1/8-finalerne.

Det vil være et større regnskab med for mange kampe til at gøre det overskueligt. Det vil handle om målscoreren, så udover en stor dansk sejr, så skal man håbe på nogle sløje præstationer af de hold, som ender på tredjepladsen i de respektive grupper.

Hvad kan vi forvente af Rusland?

Russerne er en smule svære at blive kloge på. De gjorde comeback på den store scene ved VM i Rusland for tre år siden, hvor samtlige spillere pludselig have betydeligt bedre løbeevner end samtlige andre hold den sommer.

Udover deres kampe på hjemmebane ved VM, så er det ikke ret meget, de har bevist. Størstedelen af spillerne er på kontrakter i hjemlige klubber, så niveauet er ganske fint, men der er ingen stjerner.

De spiller ofte på deres store targetmand, Artem Dzyuba, hvis fysik er meget svær at hamle op.

Da Rusland med stor sandsynlighed kan klare sig med uafgjort, så vil de givetvis gå defensivt til værks.

Det kan være vanskeligt at åbne en pakket bus, men det er ikke et skræmmende hold, vi møder.

Se Danmark – Rusland Online: Live Streaming og TV

Danmark – Rusland vises på DR1 i dit TV, og du kan live streame kampen gratis på DR TV.

Danmark – Rusland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland spilles mandag den 21. juni 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland spilles i Parken, København.

Kan man købe billetter til Danmark – Rusland?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Danmark – Rusland.

Hvem viser Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland vises på DR1.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.