Optakt og Stream til Danmark – Rusland

dansk fodbold

I vores optakt til EM-landskampen Danmark – Rusland kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark kan nå andenpladsen med sejr over Rusland

Selvom vi ikke har fået point ud af de første to kampe ved EM-slutrunden, så står Danmark stadig med relativt gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet.

Det kræver ganske vist en sejr over Rusland med en smule hjælp i den anden kamp mellem Belgien og Finland, men med tanke på, hvor meget, vi har været igennem i løbet af den seneste uge, så skal vi være ganske glade for vores muligheder.

Udover, at vi selv skal hente tre point, så skal vi umiddelbart satse på, at Belgien besejrer Finland uden at indkassere mål.

I den situation vil Danmark kravle helt op på andenpladsen, selvom der er pointlighed mellem os, russerne og finnerne.

Vi vil i så fald have den bedste målscore af de tre mandskaber og følge med Belgien videre fra EMs Gruppe B.

Ender vi på andenpladsen, så skal vi møde andenpladsen fra Gruppe A. I den gruppe finder man Italien, Schweiz, Wales og Tyrkiet. Tyrkerne kan ikke nå andenpladsen, men derudover er det åbent. Der er klart sandsynlighed for, at det bliver Wales.

Avancement fra tredjepladsen er muligt

I første omgang skal vi slå Rusland. Skulle vi slå Rusland uden at få finsk-belgisk hjælp i den anden kamp, som spilles på samme tid, så skal vi satse på at gå videre på tredjepladsen.

Efter ændringen og udvidelsen af EM, så går fire af de seks tredjepladser også videre til 1/8-finalerne.

Det vil være et større regnskab med for mange kampe til at gøre det overskueligt. Det vil handle om målscoreren, så udover en stor dansk sejr, så skal man håbe på nogle sløje præstationer af de hold, som ender på tredjepladsen i de respektive grupper.

Hvad kan vi forvente af Rusland?

Russerne er en smule svære at blive kloge på. De gjorde comeback på den store scene ved VM i Rusland for tre år siden, hvor samtlige spillere pludselig have betydeligt bedre løbeevner end samtlige andre hold den sommer.

Udover deres kampe på hjemmebane ved VM, så er det ikke ret meget, de har bevist. Størstedelen af spillerne er på kontrakter i hjemlige klubber, så niveauet er ganske fint, men der er ingen stjerner.

De spiller ofte på deres store targetmand, Artem Dzyuba, hvis fysik er meget svær at hamle op.

Da Rusland med stor sandsynlighed kan klare sig med uafgjort, så vil de givetvis gå defensivt til værks.

Det kan være vanskeligt at åbne en pakket bus, men det er ikke et skræmmende hold, vi møder.

Se Danmark – Rusland Online: Live Streaming og TV

Danmark – Rusland vises på DR1 i dit TV, og du kan live streame kampen gratis på DR TV.

Danmark – Rusland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland spilles mandag den 21. juni 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland spilles i Parken, København.

Kan man købe billetter til Danmark – Rusland?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Danmark – Rusland.

Hvem viser Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland vises på DR1.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.