Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 2 sep, 2019

Optakt til landskampen Gibraltar – Danmark

landskamp

I vores optakt til landskampen mellem Gibraltar og Danmark kan du læse mere om skader, trupperne, forventede startopstillinger, Gibraltars muligheder, odds og live streaming.

Landskamps odds bonusser

Danmark skal vinde stort imod Gibraltar

Det ligner en interessant landskamp torsdag aften, hvor Gibraltar og Danmark mødes. Spændingsmæssigt bliver det nok ikke den store oplevelse, men vi kommer med stor sandsynlighed til at se en dansk storsejr.

Gibraltar er blandt de allerdårligste medlemslande i UEFA, hvilket deres resultater også bevidner. Irland har fået en meget fornuftig start på EM-kvalifikationen, og da vi ligeledes er i gruppe med stærke Schweiz, så kan det faktisk godt gå hen og blive tæt.

Irland har allerede mødt Gibraltar to gange, og selvfølgelig fået seks point ud af kampene, men de formåede kun at vinde 2-0 og 1-0, så Danmark kan give sig selv en stor fordel ved at slå Gibraltar stort.

Irland topper gruppen med 10 point efter fire kampe, mens Danmark ligger på andenpladsen med fem point efter tre kampe.

Til gengæld har vi allerede mødt Schweiz på udebane, som er gruppens klart sværeste kamp, så vi skal nok få kontakt med irerne.

Top 10: Flest landskampe for Danmark nogensinde!

Danmarks landstræner er ikke med

Danmarks landstræner Åge Hareide, som i øvrigt bliver overtaget af Kasper Hjulmand til næste sommer, kommer ikke til at stå på sidelinjen til landskampen i Gibraltar.

Nordmanden lider af en knæinfektion, og er blevet anbefalet ikke at rejse på nuværende tidspunkt.

Dermed kommer assistant Jon Dahl Tomasson til at stå i spidsen for landsholdet, hvilket umiddelbart ikke bør ændre ret meget.

Spillerne kender deres roller, og Hareide er selvfølgelig i tæt dialog med Tomasson. Det kunne betyde mere, hvis vi stod foran en knald eller fald-kamp, men imod et hold som Gibraltar, så må det ikke give problemer.

Danske profiler i god form

Landsholdsfodbold kan være en smule specielt, da spillerne ikke træner sammen til hverdag. Vores seneste landskamp blev spillet for tre måneder siden, så der er selvfølgelig sket en hel del siden.

Flere af spillerne i truppen har skiftet klub, og det ser umiddelbart ud til at være gode skifter.

Philip Billing er eksempelvis skiftet fra nedrykkede Huddersfield til Bournemouth, hvor han får fast spilletid.

Lasse Schøne har fået fuld tid i Genoa, mens det dog endnu ikke er til at sige med Robert Skov og Kasper Dolberg, som er skfitet til hhv. Hoffenheim og Nice.

Nogle af de danske landsholdsspillere, som stadig er at finde i deres klubber fra sidste sæson, har dog vist flot spil fra starten af den nye sæson.

Yussuf Poulsen er allerede kommet på tavlen i form af mål og oplæg i RB Leipzig, mens Christian Eriksen også har bevist sin store betydning for Tottenham.

Martin Braithwaite har allerede scoret for Leganés, så selvom Thomas Delaney og Simon Kjær ikke rigtigt er kommet i gang med sæsonen, så ser det fornuftigt ud på mange positioner.

Der forventes ikke de store ændringer på holdet i forhold til, hvordan vi stillede op imod Irland og Georgien i juni, men Joachim Andersen, Jesper Hansen og Philip Billing kan begge få debut.

Anders Christiansen kan spille sin landskamp nummer fire, og Robert Skov kan trække i A-landsholdstrøjen for anden gang.

Sådan live streamer du landskampe!

Gibraltar har ikke scoret i et års tid

Vores kendskab til Gibraltar er givetvis ikke ret stort, men resultaterne taler også deres tydelige sprog.

I 2019 har Gibraltar mødt Estland, Georgien og Irland to gange. Det er blevet til fire nederlag med en samlet score på 0-7.

Gibraltar har dermed ikke scoret siden deres 6-2-nederlag på hjemmebane i november måned sidste år.

Selvom der er klasseforskel på Gibraltar og Danmark, så må de alligevel ikke undervurderes, for de har faktisk vundet et par landskampe i de senere år.

Dere største resultat nogensinde var en sejr på udebane imod Armenien, som bestemt ikke er noget dårligt hold.

Alle spillerne, med undtagelse af to i lavere spanske divisioner, spiller til dagligt i Gibraltar, og der er så vidt vides ingen fuldtidsprofessionelle spillere.

Gibraltar – Danmark: Skader og karantæner

Det har ikke været muligt at finde informationer om skader hos Gibraltar, men Danmark må klare sig uden Nicolai Jørgensen, som nok havde været med i truppen, hvis han havde været klar til at spille.

I forhold til landskampen imod Georgien i juni, så er der ikke blevet plads til Peter Ankersen, Riza Durmisi, Victor Nelsson, Jacob Bruun Larsen og så Jørgensen.

Gibraltar – Danmark: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Gibraltar – Danmark (med forbehold for manglende viden om Gibraltar):

Gibraltar

Kyle Goldwin

John Sergeant – Joseph Chipolina – Roy Chipolina – Louie Annesley – Jayce Olivero

Tjay De Barr – Andrew Hernandez – Alain Pons

Liam Walker – Lee Casciaro

Danmark

Kasper Schmeichel

Henrik Dalsgaard – Simon Kjær – Andreas Christensen – Jens Stryger Larsen

Pierre-Emile Højbjerg – Christian Eriksen – Thomas Delaney

Yussuf Poulsen – Kasper Dolberg – Martin Braithwaite

Gibraltar – Danmark: Odds på landskampen

Du kan få disse odds på Gibraltar – Danmark hos bet365 (alle odds er fra 02/09 – 15.03):

1X2

  • Gibraltar: 34.00
  • Uafgjort: 17.00
  • Danmark: 1.025

Handicap

  • Gibraltar +3,5: 1.975
  • Danmark -3,5: 1.875

Find vores fodbold odds tips her!

Se Gibraltar – Danmark Online: Live Stream Landskamp

Du kan se landskampen Gibraltar – Danmark med online live streaming og i TV. Vil du se landskampen i TV, så skal du slå ind på Kanal 5. Vil du hellere live streame landskampen Gibraltar – Danmark online, så kan du gøre det på Dplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.