irland danmark

Mandag aften mødes Irland og Danmark i en direkte kamp om en billet til EM i fodbold. Læs alt om landskampen her!

De bedste odds bonusser i Danmark

I vores optakt til landskampen mellem Irland og Danmark kan du læse mere om de to trupper, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet.

To år siden Danmark fik VM-billet i Irland

Der venter et brag af en landskamp mandag aften i Irland. Den sidste kamp i EM-kvalifikationen skal spilles på Aviva Stadium i Dublin, hvor vi har gode minder.

Det blev ganske vist til en meget kedelig 0-0-kamp sidst, vi besøgte det flotte stadion i Irlands hovedstad i UEFA Nations League.

For to år siden var det dog anderledes festligt. Efter 0-0 i Parken i den første kamp spillede Danmark og Irland om en plads til VM i fodbold i Dublin.

Vi kom skidt fra start, da Shane Duffy bragte Irland foran, men vi udlignede hurtigt på et heldigt mål af Andreas Christensen.

Siden fulgte et formidabelt hattrick af Christian Eriksen inden Nicklas Bendtner lukkede kampen helt af med sin scoring fra 11 meter-pletten.

Vi vandt 5-1, og siden har det danske landshold leveret på et højt niveau. Det må være rart for de danske spillere at have den oplevelse med i hovedet omend det ikke skal blive en sovepude.

Danmark uændret – Irland forværret

Danmarks landshold er nemlig stort set uændret i forhold til kampene for to år siden. William Kvist er stoppet, mens Nicolai Jørgensen og Pione Sisto ikke er aktuelle i truppen, men niveauet er bestemt ikke blevet lavere.

Både staben og stammen på holdet er fuldstændig den samme, og med tanke på, hvor få kampe, vi har tabt under Åge Hareide, så skal vi simpelthen bare have point imod et relativt dårligt irsk landshold.

Det er lidt bemærkelsesværdigt, at vi kun har en enkelt spiller med fra Superligaen. Jesper Hansen er med som tredjekeeper, men derudover er der ingen spillere fra FC Midtjylland, FC København eller de andre danske klubber.

Der er sket flere ændringer hos Irland i de seneste par år.

Martin O’Neill er blevet skiftet ud med Mick McCarthy, som faktisk har fået gode resultater ud af materialet.

Fem af de 11 startende spillere i den omtalte 5-1-kamp er ikke længere med i truppen, og de har mistet en del rutine i form af David Meyler, Harry Arter og Stephen Ward.

Selvom de scorer utroligt få mål, så fejler pointhøsten egentlig ikke noget.

Særligt deres evne til at holde modstanderne væk fra store chancer er imponerende. Omvendt er de virkelig ikke gode til at skabe chancer.

Kampbilledet bør være til Danmarks fordel

Lige netop det faktum, at Irland er tvunget til at vinde kampen, mens Danmark kan klare sig med et enkelt point bør være en enorm fordel for Danmark.

Irland kan ikke stå lavt på banen som de plejer – i hvert fald ikke i hele kampen. Det bliver problematisk, hvis vi kommer bagud, men så længe Irland skal frem, og jagte et mål.

Danmarks defensiv har været fremragende under Åge Hareide, og med en spiller som Yussuf Poulsen oppe foran, så bør vores kontramuligheder være aldeles glimrende imod et tungt irsk forsvar.

Irland – Danmark: Skader og karantæner

Irlands anfører Seamus Coleman, som i øvrigt sad ude med en skade for to år siden, er ude med karantæne, og har med stor sandsynlighed spillet sin sidste landskamp.

Derudover er Greg Cunningham og Aaron Conolly ude med skader.

Danmark har umiddelbart alle de stærkeste spillere klar. Man kan argumentere for, at Nicolai Jørgensen havde været med i truppen, hvis ikke han havde været så meget skadet i det seneste års tid, men vi har masser af formstærke angribere med.

Irland – Danmark: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til landskampen Irland – Danmark:

Irland

Darren Randolph

Matt Doherty – Shane Duffy – Ciaran Clark – Enda Stevens

Jeff Hendrick – Glenn Whelan – Alan Browne

David McGoldrick - James Collins – James McClean

Danmark

Kasper Schmeichel

Henrik Dalsgaard – Simon Kjær – Andreas Christensen – Jens Stryger Larsen

Pierre-Emile Højbjerg – Thomas Delaney

Yussuf Poulsen - Christian Eriksen – Martin Braithwaite

Andreas Cornelius

Irland – Danmark: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Irland – Danmark hos Betfair:

  • Irland: 3.50
  • Uafgjort: 3.20
  • Danmark: 2.10

Odds er fra 15/11 – 11.10, og kan ændre sig.

Se Irland – Danmark: Online live stream og TV

Du kan se landskampen mellem Irland og Danmark med online live streaming og i TV.

Ønsker du at se fodbold i TV, så skal du slå ind på Kanal 5.

Vil du hellere live streame landskampen online, så kan dette gøres på Dplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk