lazio fans

Inter og Christian Eriksen kommer på en svær opgave søndag aften, når de møder Lazio på udebane. Se vores optakt til topkampen her!

I vores optakt til Serie A-kampen Lazio – Inter kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Christian Eriksen bør starte inde

Christian Eriksen skiftede til Inter sent i transfervinduet, og han har naturligvis skulle bruge noget tid til at vænne sig til tingene i Italien.

Det er ingen hemmelighed, at Eriksen er hentet til klubben for at være en nøglespiller, men Antonio Conte har holdt ham lidt tilbage indtil videre.

I onsdagens Coppa Italia-kamp blev Eriksen skiftet ind i midten af anden halvleg, men han beviste på kort tid, at han har nogle evner, som ingen andre af Inters midtbanespillere har.

Inter har haft problemer med at komme igennem kompakte forsvar, men det er Christian Eriksen enormt dygtig til.

Han viste også sin styrke på dødbolde i den seneste weekends Milano-derby imod AC Milan, hvor han sparkede et frispark fra 30 meter på sammenføjningen.

Lazio er vanvittigt stærke på Stadio Olimpico

Selvom Inter er et point foran Lazio i øjeblikket, så må romerne regnes som favoritter til at vinde kampen søndag aften.

Simone Inzaghis mandskab er nemlig utroligt stærke hjemme på Stadio Olimpico i det nordlige Rom, hvor der må forventes omkring 60.000 mennesker til topkampen.

I denne sæson har Lazio spillet 12 kampe hjemme i Rom. Ni af disse er vundet, mens de har spillet uafgjort imod Verona, Atalanta og Roma.

Derudover skal vi 19 kampe tilbage for at finde Lazios seneste nederlag i Serie A.

Vinderen tager stort skridt imod en Scudetto

Det er en vaskeægte topkamp, der spilles søndag aften. Inter topper rækken med 54 point efter 23 runder, men de er kun foran Juventus på en bedre målscore.

Lazio har et point mindre, så mesterskabet bliver afgjort mellem de tre hold.

En eventuel vinder tager et kæmpe skridt mod mesterskabet, mens det er ekstremt kritisk at tabe kampen.

Lazio – Inter: Skader og karantæner

Lazio må spille uden Senad Lulic, men har ellers alle mand klar.

Inter har Samir Handanovic og Roberto Gagliardini på skadesbænken.

Lazio – Inter: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger mellem Lazio og Inter:

Lazio

Thomas Strakosha

Luiz Felipe – Francesco Acerbi – Stefan Radu

Manuel Lazzari – Sergej Milinkovic-Savic – Lucas Leiva – Luis Alberto – Jony

Felipe Caicedo – Ciro Immobile

Inter

Daniele Padelli

Milan Skriniar – Stefan de Vrij – Diego Godin

Antonio Candreva – Nicolo Barella – Marcelo Brozovic – Christian Eriksen – Ashley Young

Romelu Lukaku – Lautaro Martinez

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk