fodbold

Kriseramte Tottenham kommer på en meget svær opgave, når de skal vende 0-1-nederlaget fra den første kamp imod RP Leipzig. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til Champions League-kampen mellem RB Leipzig og Tottenham kan du blandt andet læse mere om de forventede startopstillinger, live streaming og TV.

Tottenham er i stor krise

Tottenham har generelt set haft en dårlig og svingende sæson, men den seneste måneds tid har været rædselsfuld for Jose Mourinhos mandskab.

Portugiseren erstattede den ellers så succesfulde Mauricio Pochettino i håb om en reaktion fra spillerne, men sådan er det ikke gået.

Tottenham har tabt de seneste fire kampe på stribe, hvis man altså regner onsdagens nederlag imod Norwich efter straffesparkskonkurrence som et nederlag.

De er nu røget ud af FA Cuppen, står med et dårligt udgangspunkt før Champions League-returkampen imod Leipzig, og så får de også meget svært ved at kvalificere sig til næste sæsons Champions League igennem Premier League.

Det skal dog siges, at det ikke er blevet nemmere af, at Harry Kane og Heung-Min Son har siddet ude med lange skader.

Læg dertil, at man solgte Christian Eriksen efter en sløj periode i klubben, og så spiller de uden tre af deres absolut største profiler igennem de seneste par år.

RB Leipzig vandt fortjent i London

RB Leipzig har endnu ikke det store navn i europæisk fodbold, men noget tyder på, at de kommer til at blive en fast del af Champions League i de næste mange år.

Spiller for spiller Tottenham et stærkere og større mandskab, men det kunne man bestemt ikke se, da de to hold mødte hinanden for tre uger siden på Tottenham Hotspur Stadium.

Leipzig-holdet dominerede fra start til slut, og de burde egentlig have scoret flere end det ene mål, som Timo Werner satte ind på et straffespark.

De ramte træværket, men Spurs-keeper Hugo Lloris leverede også nogle flotte redninger.

Derfor har Tottenham stadig en mulighed for at gå videre, men det bliver mere end svært.

RB Leipzig – Tottenham: Skader og karantæner

Tottenham må som sagt undvære Harry Kane og Heung-Min Son, men det virker også til, at Moussa Sissoko sidder ude. Derudover er Ben Davies og Hugo Lloris tvivlsomme.

Leipzig må undvære Willi Orban og Kevin Kampl, mens Ibrahima Konaté er tvivlsom.

RB Leipzig – Tottenham: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til RB Leipzig – Tottenham:

RB Leipzig

Peter Gulacsi

Dayot Upamecano – Marcel Halstenberg – Lukas Klostermann

Nordi Mukiele – Marcel Sabitzer – Emil Forsberg – Christopher Nkunku – Angelino

Timo Werner – Patrik Schick

Tottenham

Paulo Gazzaniga

Davinson Sanchez – Toby Alderweireld – Jan Vertoghen

Serge Aurier – Giovani Lo Celso – Harry Winks – Ben Davies

Lucas Moura – Dele Alli – Steven Bergwijn

Se RB Leipzig – Tottenham: Online Live Streaming & TV

Du kan se RB Leipzig – Tottenham med online live streaming og i TV. Vil du live streame kampen, så kan det gøres på Viaplay, mens kampen også sendes TV3+.

RB Leipzig – Tottenham: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles RB Leipzig – Tottenham?

RB Leipzig spilles tirsdag den 10. marts kl. 21.00.

Hvor spilles RB Leipzig – Tottenham?

RB Leipzig – Tottenham spilles på Red Bull Arena, Leipzig.

Hvor kan man se RB Leipzig – Tottenham?

Du kan både live streame og se RB Leipzig – Tottenham i TV.

Er det gratis at live streame RB Leipzig – Tottenham?

Nej, det er ikke gratis at live streame RB Leipzig – Tottenham.

Er det lovligt at live streame RB Leipzig – Tottenham?

Ja, det er lovligt at live streame RB Leipzig.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk