Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 25 okt, 2019

Optakt og live stream til Liverpool – Tottenham

fodbold

I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool – Tottenham får du information om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Liverpool er vanvittigt gode på Anfield

Der er ingen tvivl om, at der venter Tottenham Hotspur en ekstremt svær opgave, når de møder Liverpool på udebane i søndagens Premier League-kamp.

Jürgen Klopps Liverpool-hold har ikke tabt på hjemmebane i over to år i Premier League-sammenhæng, og selvom flere af deres seneste præstationer har været langt fra topniveauet, så er deres resultater skræmmende stærke.

The Reds har ganske vist et par profiler ude med skader for øjeblikket, men det ændrer ikke på, at de er kæmpe favoritter til at hente de tre point, som de har brug for for at fastholde Manchester City bag sig i Premier League-tabellen.

Forspringet er i skrivende stund på seks point, men der er kun spillet ni kampe, og med 27 kampe tilbage, så kan der nå at ske en masse.

Se vores kort over fodboldklubber i London.

Tottenham fik tiltrængt sejr i Champions League

Tottenham har haft en anderledes problematisk start på sæsonen. Allerede i sommerpausen var der lidt uro efter nogle lidt kryptiske udtalelser omkring hans position som manager i klubben, og det er ikke blevet nemmere af de konstante spekulationer omkring Christian Eriksens fremtid.

Det virker ikke som om, at danskeren spiller i Tottenham i næste sæson, hvilket kan have været medvirkende til, at han ikke har været fast på holdet. Det ser umiddelbart ud som om, at han skal til Real Madrid, men Manchester United har også været inde i billedet, hvilket dog ikke virker sandsynligt.

Efter det vanvittige 2-7-nederlag imod Bayern München i Champions League, så leverede de to ringe præstationer imod Brighton og Watford i Premier League.

Derfor skulle der tankes selvtillid, da de i tirsdags mødte Røde Stjerne i Champions League. Her vandt de 5-0 efter en solid præstation, og nu skal de forsøge at bygge videre på det imod Liverpool, som dog bliver en helt anden kamp.

Læs mere om Champions League-turneringen her!

Tottenham har ikke vundet på Anfield i otte år

Liverpool har ikke haft deres nuværende niveau i de seneste mange år, men alligevel har Tottenham Hotspur haft det utroligt svært, når de har besøgt Anfield.

Vi skal tilbage til den 15. maj 2011 for at finde Tottenhams seneste sejr på udebane imod Liverpool, og i sidste sæson vandt Liverpool alle tre indbyrdes opgør med 2-1, 2-1 og 2-0.

Det seneste møde var i øvrigt i Champions League-finalen på Wanda Metropolitano i Madrid, så Tottenham har også noget at hævne her.

Liverpool – Tottenham: Skader og karantæner

Liverpool må undvære Xherdan Shaqiri og Nathaniel Clyne, mens Andy Robertsson, Joel Matip og Trent Alexander-Arnold er tvivlsomme.

Tottenham må undvære målmand og anfører Hugo Lloris.

Liverpool – Tottenham: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Liverpool – Tottenham:

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Joel Matip – Virgil Van Dijk – Andy Robertson

Jordan Henderson – Fabinho – Georginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Tottenham

Paulo Gazzaniga

Serge Aurier – Toby Alderweireld – Jan Vertonghen – Danny Rose

Harry Winks

Moussa Sissoko – Tanguy Ndombele

Erik Lamela

Son Heung-Min – Harry Kane

Se Liverpool – Tottenham online: Live Streaming og TV

Du kan se Liverpool – Tottenham med online live streaming og TV. Ønsker du at se Premier League-fodbold i TV, så kan du se kampen på TV3+, mens du kan live streame Liverpool – Tottenham på Viaplay.

Udover Premier League, så kan du blandt andet også se Champions League live stream og meget andet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.