fodbold danmark

Superligaens førerhold skal fortsætte den gode stime, når de møder oprykkerne fra Lyngby på udebane. Læs alt om kampen her og se vores odds tip!

I vores optakt til Lyngby BK – FC Midtjylland kan du læse mere om forventede startopstilling, odds, tip, live streaming og meget mere.

- Læs mere om mobil bonus odds.

Lyngby har historisk overtag imod FC Midtjylland

Superligaens foreløbeligt bedste mandskab kommer søndag eftermiddag på besøg hos oprykkerne for Lyngby, og de fleste forventer selvfølgelig en udesejr til Ulvene.

Kigger man i historiebøgerne, så kan man dog ikke se, at FCM i de seneste mange år har haft et væsentligt bedre hold.

I de seneste 10 indbyrdes kampe mellem LBK og FCM, hvilket daterer tilbage til 2011, så har Lyngby vundet fire af kampene, mens fire er endt uafgjort, og så har FC Midtjylland kun formået at besejre De Kongeblå to gange.

I sæsonen 2017/2018, hvor Lyngby som bekendt rykkede ned, da endte begge kampene uafgjort, og denne kamp er klubbernes første møde i næsten to år.

- Test din viden om fodbold med vores quizzer her!

Lyngby har haft det svært imod topholdene

Lyngby er ikke blevet spået de store chancer for overlevelse i denne sæson, hvor de har Superligaens klart laveste spillerbudget.

Alligevel er de kommet nogenlunde flot fra start med tre sejre i de første otte runder, og de har spillemæssigt været med i størstedelen af kampene.

Til gengæld har Lyngby haft store problemer, når de har mødt nogle af Superligaens bedste hold.

Det er sket to gange indtil videre, da de mødte OB og FCK på udebane. Ved begge lejligheder var de godt med i første halvleg, hvor de så efterfølgende blev kørt midtover efter pausen, hvilket både skyldes manglende erfaring, men først og fremmest manglende fysik.

FC Midtjylland har et stærkt og erfarent mandskab, som bør kunne skabe enorme problemer for Lyngby.

Omvendt har Lyngby vundet tre af deres fire udekampe, og de har vist, at de er svære at spille imod på Lyngby Stadion.

FC Midtjylland har fået flot start under Brian Priske

Kenneth Andersen forlod tidligere på sæsonen cheftrænerjobbet med det højeste pointsnit, en træner nogensinde har haft i Superligaen, og den forhenværende assistent Brian Priske overtog så.

Det var nogenlunde de samme spillere, som blev foretrukket, men formationen blev ændret fra 3-4-3 til 4-2-3-1, så der er nogle spillere, som har fået nye roller.

Indtil videre er det gået fantastisk med en 2-0-sejr på udebane imod SønderjyskE og så en 1-0-sejr imod Brøndby på hjemmebane lige før pausen.

Spillet har virket meget solidt, og deres muligheder i titelkampen er også blevet forbedret.

Lyngby BK – FC Midtjylland: Odds tip

Vores odds tip til Lyngby BK – FC Midtjylland omhandler midtjydernes helt store stjerne, Evander. Han har efterhånden udviklet sig til at være en af Superligaens bedste spillere, og han har fået en endnu mere fri rolle under Brian Priske, hvor han er placeret lige bag topangriber Sory Kaba.

Han har skabt 21 åbne chancer i de første otte kampe, hvilket kun er overgået af Lucas Andersen, og står indtil videre med fire kasser i 7 kampe.

Han kommer til at stå overfor et Lyngby-hold, hvis defensiv ikke er særligt solid, og da bookmakerne både forventer en sejr til FCM samt en målrig kamp, så virker sandsynligheden for et mål fra brasilianeren bedre end oddset antyder.

Man får 2.75 på Evander til at score et mål imod Lyngby, og det bliver vores odds tip til Lyngby BK – FC Midtjylland.

Evander scorer i kampen – 2.75 – Betfair.

Spil hos Betfair og få bonus her!

Odds er fra 13/09 – 10.24 – odds kan ændre sig.

- Se alle vores odds tips her!

Lyngby BK – FC Midtjylland: Skader og karantæner

Lyngby må undvære Lasse Nielsen, mens der er tvivl om vigtige Martin Ørnskov.

FC Midtjylland kan stille i stærkeste opstilling.

Lyngby BK – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Lyngby BK FC Midtjylland:

Lyngby BK

Thomas Mikkelsen

Kasper Enghardt – Nicolai Geertsen – Frederik Winther

Lasse Fosgaard – Marcel Rømer – Jesper Christjansen – Patrick Da Silva

Andre Riel – Frederik Gytkjær – Emil Nielsen

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Nikolas Dyhr

Frank Onyeka – Tim Sparv

Awer Mabil – Evander – Mikael Anderson

Sory Kaba

Se Lyngby BK – FC Midtjylland Online: Live Streaming og TV

Du kan både se Lyngby BK – FC Midtjylland med online live streaming og i TV.

Vil du helst live streame Lyngby BK – FC Midtjylland, så kan du gøre dette på Viaplay, men hvis du hellere vil se kampen i TV, så sendes den på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk