etihad stadium

Onsdag aften vender Premier League tilbage med et brag. De forsvarende mestre fra Manchester City tager imod Arsenal, og du kan læse vores optakt til kampen her!

Hvordan har coronapausen påvirket Manchester City og Arsenal?

Det er mere end tre måneder siden, at Manchester City og Arsenal senest har spillet betydende fodboldkampe.

Derfor er der nok noget rust, der skal bankes af, men for rigtigt mange fodboldfans er det stort, at Premier League er tilbage på skærmen.

Kampene spilles i første omgang helt uden tilskuere, hvilket selvfølgelig fjerner den intense atmosfære, der er kendetegnende for Premier League-fodbold.

Det er svært at sige, hvordan den lange pause har påvirket mandskaberne. Fysisk må man formode, at spillerne er i fantastisk form, men selvfølgelig er kampformen ikke i top.

Manchester City har fået flere spillere til rådighed, da både Leroy Sané og Aymeric Laporte er kommet sig over lange skader.

Derfor virker det også, at pausen har passet Manchester City bedst, men omvendt, så har Mikel Arteta haft lang tid til at få forklaret sine ideer til spillerne.

Arteta overtog styringen i Arsenal midt i et meget hektisk program, hvor der ikke var mulighed for at træne hårdt.

Manchester City har godt styr på Arsenal

Det står selvfølgelig klart, at Manchester City er favoritter til at vinde imod Arsenal. Der er i skrivende stund 17 point mellem de to hold i Premier League-tabellen, og der har været en klar tendens i de indbyrdes kampe.

Kigger man på de seneste fem indbyrdes opgør, så ser det således ud:

  • Arsenal – Man Ciy: 0-3
  • Man City – Arsenal: 3-1
  • Arsenal – Man City: 0-2
  • Arsenal – Man City: 0-3
  • Man City – Arsenal: 3-0

Der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at Arsenal tager de tre point med hjem fra Manchester, men de manglende tilskuere åbner muligvis en smule op for Arsenal.

Mikel Arteta møder sin tidligere chef

Der er ingen tvivl om, at det bliver en speciel kamp for Arsenal-manageren Mikel Arteta, som før stillingen i Arsenal var assistant for Pep Guardiola i Manchester City.

Arteta har eftersigende haft stor betydning for Pep og Manchester City, men de kunne selvfølgelig ikke holde på ham, da han blev tilbudt det store job i London.

Han har selvfølgelig et indgående kendskab til Guardiola og City, men det er svært at sige, hvilken betydning, det får for dagens kamp.

Manchester City har i løbet af coronapausen ansat Juan Manuel Lillo som assistenttræner. Pep har tidligere udtrykt sin beundring for spanieren, som har en 40 år lang trænerkarriere bag sig.

Manchester City vs Arsenal: Skader og karantæner

Manchester City har umiddelbart alle mand klar til kampen imod Arsenal, men grundet GDPR, så kan man ikke vide sig helt sikker.

Leroy Sané er klar igen efter at have siddet ude i et år. Kevin De Bruyne, Aymeric Laporte og Sergio Aguero er også kommet tilbage efter skader, og det vides ikke om de er helt i topform.

Arsenal må med garanti kalre siden uden Calum Chambers, Cedric Soares og Tyreece John-Jules, men der er tvivl omkring Lucas Torreira.

Manchester City vs Arsenal: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Manchester City vs Arsenal:

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – Fernandinho – Aymeric Laporte – Benjamin Mendy

Ilkay Gündogan – Rodri – David Silva

Riyad Mahrez – Gabriel Jesus – Raheem Sterling

Arsenal

Bernd Leno

Hector Bellerin – David Luiz – Pablo Mari – Bukayo Saka

Dani Ceballos – Granit Xhaka

Nicolas Pepe – Mesut Özil – Pierre-Emerick Aubameyang

Alexandre Lacazette

Se Manchester City vs Arsenal: Online live stream og TV

Du kan både se Premier League-kampen mellem Manchester City og Arsenal med online live streaming og i TV.

Ønsker du at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du live streame kampen, så kan det gøres på Viaplay.

Manchester City vs Arsenal: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester City vs Arsenal?

Manchester City vs Arsenal spilles onsdag den 17. juni 2020 kl. 21.15.

Hvor spilles Manchester City vs Arsenal?

Manchester City vs Arsenal spilles på Etihad Stadium i Manchester.

Vil der være tilskuere til Manchester City vs Arsenal?

Nej, Manchester City vs Arsenal spilles uden tilskuere.

Kan man live streame Manchester City vs Arsenal online?

Ja, man kan live streame Manchester City vs Arsenal hos Viaplay.

Kan man se Manchester City vs Arsenal i TV?

Ja, Manchester City vs Arsenal sendes på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk