fodbold stadion

Weekendens helt store fodboldkamp finder sted i Manchester, hvor lokalrivalerne fra United og City mødes på Old Trafford. Læs vores store optakt til kampen her!

I vores optakt til Premier League-kampen mellem Manchester United og Manchester City kan du blive klogere på skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

United har været gode imod City

Manchester City har været klasser over lokalrivalerne fra United i de seneste mange sæsoner, men det har alligevel relativt jævnbyrdigt i de indbyrdes opgør.

Det skyldes både, at derby-kampe er specielle, men derudover, så passer det United-spillerne godt at have plads bag modstanderens forsvar.

Vi har gentagende gange set United-holdet have problemer imod de hold, som pakker sig sammen foran eget mål, men det er selvfølgelig ikke tilfældet med Manchester City, som presser meget højt på banen.

Kigger man på kampene i 2018, 2019 og 2020, så har City og United vundet tre kampe hver. Utroligt nok, så er fem af kampene blevet vundet af udeholdet.

Manchester United skal holde sig inde i CL-kampen

Mens Manchester City nu bare skal køre andenpladsen i Premier League i hus, og fokusere på FA Cuppen og Champions League, så kommer Manchester United til at kæmpe hårdt for at opnå kvalifikation til næste sæsons CL.

I skrivende stund ligger United på femtepladsen med 42 point, men der er kun fem point ned til Everton på 11. pladsen, så der venter en meget hård kamp om de gyldne Champions League-pladser.

På grund af Citys karantæne fra europæisk fodbold, så ser det ud til, at femtepladsen i Premier League giver adgang til CL.

Der er ikke truffet en beslutning om hvornår.

Sikkert er det dog, at Manchester United helst skal have point hjemme på Old Trafford, hvis de skal bevare fordelen i kampen om Champions League, som er helt essentielt

Manchester United – Manchester City: Skader og karantæner

United må undvære Paul Pogba, Marcus Rashford og Aaron-Wan Bissaka, som det ser ud nu.

City må klare sig uden Leroy Sané og Aymeric Laporte, mens Kevin de Bruyne er tvivlsom.

Manchester United – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Manchester United – Manchester City:

Manchester United

David de Gea

Diogo Dalot – Victor Lindelöf – Harry Maguire – Luke Shaw

Scott McTominay – Nemanja Matic – Fred

Bruno Fernandes

Anthony Martial – Daniel James

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – Fernandinho – Nicolas Otamendi – Benjamin Mendy

Ilkay Gündogan – Rodri – Kevin De Bruyne

Riyad Mahrez – Gabriel Jesus – Bernardo Silva

Se Manchester United – Manchester City: Online live streaming og TV

Du kan se Manchester United – Manchester City med online live streaming og i TV. Vil du live streame kampen, så kan det gøres på Viaplay, mens kampen sendes på Xee.

Manchester United – Manchester City: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester United – Manchester City?

Manchester United – Manchester City spilles søndag den 8. marts kl. 17.30.

Hvor spilles Manchester United – Manchester City?

Manchester United – Manchester City spilles på Old Trafford, Manchester.

Hvem dømmer Manchester United – Manchester City?

Manchester United – Manchester City dømmes af Mike Kean.

Kan man se Manchester United – Manchester City online?

Ja, du kan live streame Manchester United – Manchester City.

Er det lovligt at live streame Manchester United – Manchester City?

Ja, det er lovligt at live streame Manchester United – Manchester City.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk