demba ba manchester united

Mens Manchester United har store problemer i Premier League, så er de kommet fint fra start i Champions League. Kan de tage revanche imod Istanbul Basaksehir? Læs vores optakt her!

Manchester United tabte i Istanbul

Efter to flotte sejre imod PSG og RB Leipzig, så kunne Manchester United nærmest allerede spille sig videre, da de mødte de tyrkiske mestre fra Istanbul Basaksehir for godt tre uger siden.

United var favoritter, men det kunne man slet ikke se, da kampen først blev fløjtet i gang.

Allerede efter 13 minutter kunne Demba Ba score til 1-0 efter komisk forsvarsspil. Hele United-holdet var trukket med frem på banen i forbindelse med et hjørnespark, og der var ingen, der dækkede Demba Ba op.

Selvom det nok var et tilfælde, så fortæller det historien om Manchester United i de her år.

Edin Visca gjorde det til 2-0 fem minutter før pausen, og selvom Anthony Martial nåede at reducere føringen, så endte det 2-1 til Istanbul Basaksehir.

Manchester United fører ganske vist gruppen, men de er à point med RB Leipzig, og kun tre point foran Paris Saint-Germain og Istanbul Basaksehir.

Det er dermed fuldstændigt åbent før de sidste tre gruppekampe.

Istanbul Basaksehir har haft dårlig optakt til kampen

Det er svært at blive klog på Istanbul Basaksehir. De er med i Champions League fordi de vandt klubbens første mesterskab, og det aftvinger selvfølgelig respekt at vinde en liga over Besiktas, Fenerbahce og Galatasaray.

De røg for godt fem måneder siden ud af Europa League, da de tabte hele 3-0 imod et FCK-mandskab, som er langt fra topniveauet.

Det har ikke set godt ud for tyrkerne siden den omtalte United-kamp. De vandt ganske vist den efterfølgende Süper Lig-kamp imod Genclerbiligi med 2-1, men de var bagud i hele kampen indtil modstanderen fik en udvisning.

Siden har Basaksehir tabt en venskabskamp med 3-1 imod Istanbulspor, som blev spillet i landskampspausen og senest tabte de 3-2 i den vigtige udekamp imod Besiktas.

Manchester United kan få problemer

Der kan ikke være meget tvivl om, at Manchester United har et væsentlig stærkere hold end gæsterne fra Istanbul Basaksehir.

Alligevel kan man sagtens forestille sig, at det stjernespækkede United-hold kommer til at få problemer.

Under Ole Gunnar Solskjær har Man United skabt fantastiske resultater, når de møder gode hold, som automatisk tager initiativet.

Omvendt har de været elendige, når de møder modstandere, som bare parkerer bussen foran eget mål, og det kan blive problematisk denne gang.

Der kan ikke være meget tvivl om, hvordan tyrkerne griber kampen an, og det er slet ikke umuligt, at de vinder som de gjorde hjemme i Istanbul.

Manchester United – Istanbul Basaksehir: Skader og karantæner

Manchester United må undvære Phil Jones, Luke Shaw, Jesse Lingard, Marcos Rojo og Sergio Romero, mens Paul Pogba, Eric Bailly og Mason Greenwood er tvivlsomme.

Istanbul Basaksehir må undvære Junior Caicara og Enzo Crivelli.

Manchester United – Istanbul Basaksehir: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Manchester United

David De Gea

Aaron Wan-Bissaka – Victor Lindelöf – Harry Maguire – Alex Telles

Scott McTominay – Paul Pogba

Daniel James – Donny van de Beek – Marcus Rashford

Anthony Martial

Istanbul Basaksehir

Fehmi Günok

Rafael – Martin Skrtel – Alexandru Epureanu – Boli Bolingoli-Mbombo

Berkay Özcan

Edin Visca – Irfan Kahveci – Danijel Aleksic – Daniz Türüc

Demba Ba

Se Manchester United – Istanbul Basaksehir: Online live streaming

Du kan se Champions League-kampen mellem Man United og Istanbul Basaksehir med online live streaming og i TV.

Vil du se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+ for at finde kampen.

Vil du derimod se fodbold med mobil, tablet eller PC, så kan du live streame Manchester United – Istanbul Basaksehir på Viaplay.

Foruden Champions League, så kan du også se fodbold fra Superligaen, Premier League og mange andre ligaer.

Manchester United – Istanbul Basaksehir: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester United – Istanbul Basaksehir?

Manchester United – Istanbul Basaksehir spilles tirsdag den 24. november kl. 21.00.

Hvor spilles Manchester United – Istanbul Basaksehir?

Manchester United – Istanbul Basaksehir spilles på Old Trafford i Manchester.

Hvilken dansk TV-kanal sender Manchester United – Istanbul Basaksehir?

Manchester United – Istanbul Basaksehir sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Manchester United – Istanbul Basaksehir?

Manchester United – Istanbul Basaksehir kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame Manchester United – Istanbul Basaksehir på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame Manchester United – Istanbul Basaksehir på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.