old trafford i manchester

Manchester United og Manchester City mødes onsdag aften i semifinalen i EFL Cuppen. Læs alt om United – City, og live stream kampen online!

Se Manchester United – Manchester City Online: Live Stream og TV til EFL Cup

EFL Cup-semifinalen Manchester United – Manchester City kan bade live streames online og ses i TV.

Vil du se fodbold online, så kan du live streame Manchester United – Manchester City hos bet365.

Det skyldes nemlig, at bet365 har købt rettighederne til at vise EFL Cup-kampene i Danmark, og du skal blot have en finansieret konto, og så kan du live streame fodbold med mobil, tablet eller PC.

Se Manchester United – Manchester City her!

Manchester United er gode imod City

Selvom der har været flere niveauer til forskel på United og City over de seneste mange år, så har The Red Devils faktisk været relativt gode i de indbyrdes opgør imod Manchester City.

Foruden tilfældigheder og marginaler, så kan der være flere grunde til dette. Der bliver ofte talt om det taktiske spil mellem Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola.

City står som regel meget højt på banen, hvor de forsøger at lægge et hårdt pres på modstanderen. Mange modstandere har svært ved at spille sig ud af dette, men Manchester United er ganske dygtige til at spille hurtig omstillingsfodbold.

Marcus Rashford og Anthony Martial plejer at være nøglespillere for United, når de møder lokalrivalerne, da de har en fart, som de færreste defensive spillere kan matche.

Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har mødt hinanden seks gange, og nordmanden har faktisk formået at vinde tre gange.

Det er faktisk Peps dårligste statistik imod nogen manager overhovedet, og det skal OGS roses for. Når alt kommer til alt, så er Manchester City dog favoritter til at vinde onsdagens kamp.

City skal gentage Chelsea-præstation

Manchester City har været meget svingende i 2020, og har heller ikke fået en særligt god start på denne sæson.

De er dog gået videre fra gruppespillet i Champions League, og har fortsat mesterskabet indenfor rækkevidde, men de kan ikke være tilfredse med kun at have vundet otte af 15 Premier League-kampe.

City spillede en af sæsonens absolut bedste kampe, da de for tre dage siden gæstede Chelsea på Stamford Bridge i PL.

De satte sig totalt på spillet fra kampens start, og kampen var reelt afgjort efter 34 minutter, da Kevin De Bruyne scorede til 3-0.

Kampen endte 3-1, men det var totalt dominerende City-hold, som endda manglede en lang række af deres bærende spillere.

Manchester City er stadig ramt af corona

Coronavirussen hærger i høj grad i både England og resten af Europa. Det har Manchester City måtte sende henover julen, hvor flere spillere er testet positivt.

I den omtalte kamp imod Chelsea måtte Pep Guardiola undvære Ederson, Gabriel Jesus, Kyle Walker, Ferran Torres, Eric Garcia og Tommy Doyle.

Det er svært at sige om de når at blive klar til denne kamp, men det forventes ikke. I disse tider kan der komme pludselige fravær, som vi selvfølgelig holder øje med.

Manchester United – Manchester City: Skader og karantæner

Manchester Uniteds angriber Edinson Cavani afsoner den sidste af de tre karantænedage, som FA tildelte ham.

Derudover er der tvivl om Victor Lindelöf, mens det forventes, at Dean Henderson overtager målmandspladsen fra David De Gea.

City er noget hårdere ramt. Ederson, Gabriel Jesus, Kyle Walker, Ferran Torres, Eric Garcia og Tommy Doyle er formentlig stadig ude med corona, mens Aymeric Laporte og Nathan Ake næppe kommer sig over deres skader.

Manchester United – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen mellem United og City:

Man United

Dean Henderson

Aaron Wan-Bissaka – Eric Bailly – Harry Maguire – Luke Shaw

Scott McTominay – Fred – Paul Pogba

Bruno Fernandes

Anthony Martial – Marcus Rashford

Man City

Zach Steffen

Joao Cancelo – Ruben Dias – John Stones – Benjamin Mendy

Fernandinho – Ilkay Gündogan

Riyad Mahrez – Kevin De Bruyne – Phil Foden

Sergio Aguero

Manchester United – Manchester City: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester United – Manchester City?

Manchester United – Manchester City spilles onsdag den 6. januar kl. 20.45.

Hvor spilles Manchester United – Manchester City?

Manchester United – Manchester City spilles på Old Trafford i Manchester.

Hvor kan man live streame Manchester United – Manchester City i Danmark?

Manchester United – Manchester City kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Manchester United – Manchester City hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Manchester United – Manchester City, da du skal have en konto, men du skal ikke betale noget for at se fodbold.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.