manchester uniteds stadion

Manchester United tager lørdag aften hul på FA Cuppen, når de tager imod Watford hjemme på Old Trafford. Læs alt om kampen her!

Se Manchester United – Watford: Online live streaming og TV

FA Cup-kampen Manchester United – Watford kan live streames online eller ses i TV. Hvis du vil se fodbold online, så kan du live United – Watford online hos bet365.

Det skyldes nemlig, at bet365 har købt rettighederne til at vise FA Cup-fodbold i Danmark, og dermed skal du blot logge ind på din finansierede konto for at se kampen direkte.

Foretrækker du fodbold i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Se Manchester United - Watford her!

Manchester United skal tilbage på sporet

Manchester United har været et af de mest formstærke mandskaber i engelsk fodbold i de seneste par måneder.

Siden det skuffende nederlag imod RB Leipzig i Champions League, som kostede dem videre deltagelse, så havde United vundet fem af deres seneste syv kampe umiddelbart inden mødet med Manchester City i EFL Cuppen.

De to Manchester-klubber mødtes onsdag aften på Old Trafford. City-holdet var hårdt ramt af corona-fravær, men var alligevel klasser bedre end The Red Devils.

John Stones og Fernandinho scorede kampens to mål, og der var aldrig rigtigt tvivl om udfaldet af kampen.

Det er dog ikke videre kritisk for United at ryge ud af den lille pokalturnering, hvis de blot kommer tilbage til den gode form.

De vil selvfølgelig være favoritter til at vinde en hjemmekamp imod Watford, men Championship-mandskabet har et stærkt hold med en del Premier League-erfaring.

Watford har netop hentet dansk profil

Efter fem sæsoner på stribe i Premier League, så rykkede Watford ned i sidste sæson. Ambitionen er selvfølgelig at komme direkte tilbage i verdens største liga, men der er hård kamp om toppladserne i den næstbedste engelske række.

Watford ligger i skrivende stund på sjettepladsen med 37 point efter 22 kampe, hvilket er nok til en playoff-plads, men The Hornets sigter nok efter en af de to direkte oprykningspladser.

I kampen om oprykning, har Watford valgt at hente danske Philip Zinckernagel på en tri transfer. Den offensive midtbanespiller blev aldrig en profil i dansk fodbold, men har brændt fuldstændigt igennem i Norge.

Det ville være noget overraskende, hvis han startede på banen, men han forventes at være med i kamptruppen.

Manchester United vil rotere på holdet

Kampprogrammet for klubberne i England er endnu mere vanvittigt end det plejer at være på grund af det noget stramme corona-program.

Manchester United skal eksempelvis spille hele otte kampe i januar, og de samme spillere kan ikke få alle 90 minutter i alle kampene.

Det vil være meget overraskende, hvis ikke United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke foretog en hel del ændringer på holdet i forhold til dem, han sendte på banen imod Manchester City.

Det forventes i hvert fald, at Axel Tuanzebe, Donny van de Beek, Daniel James og Juan Mata gør comeback til startopstillingen.

Manchester United – Watford: Skader og karantæner

Manchester United må undvære Phil Jones, Marcos Rojo og Edinson Cavani.

Hos Watford er Craig Cathcart og Joao Pedro tvivlsomme, mens Domingos Quina, Isaac Success, Stipe Perica, James Garner og Christian Kabasele er ude.

Manchester United – Watford: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Manchester United – Watford.

Manchester United

Dean Henderson

Axel Tuanzebe – Eric Bailly – Harry Maguire – Alex Telles

Nemanja Matic – Donny van de Beek

Daniel James – Juan Mata – Mason Greenwood

Anthony Martial

Watford

Daniel Bachmann

Marc Navarro – William Troost-Ekong – Ben Wilmot – Adam Masina

Will Hughes – Nathaniel Chalobah – Tom Cleverley – Ismaila Sarr

Andre Gray – Troy Deeney

Manchester United – Watford: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford spilles lørdag den 9. januar 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford spilles på Old Trafford i Manchester.

Hvor kan man live streame Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford kan live streames på bet365.

Er det gratis at live streame Manchester United – Watford på bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Manchester United – Watford på bet365, da du skal have en finansieret konto, men det koster ikke noget.

Hvilken dansk TV-kanal sender Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford sendes på 6’eren.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.