fodbold

Superligaens 10. spillerunde begynder fredag aften, når OB og AGF mødes i et brag af en kamp. Læs alt om kampen i vores optakt!

I vores optakt til Superliga-kampen mellem OB og AGF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet.

OB og AGF spiller om tredjepladsen i Superligaen

Det ligner en meget spændende kamp mandag aften på Nature Energy Park i Odense.

Det er Superligaens femte- imod fjerdepladsen, og da de begge har hentet 14 point i de første ni kampe, så vil vinderen af kampen overhale Brøndby på tredjepladsen, i hvert fald indtil søndag.

OB har efterhånden fået etableret sig i subtoppen af Superligaen, og selvom de har haft en lille formnedgang, så ville det være meget overraskende, hvis ikke de ender i top seks igen i denne sæson.

AGF har som bekendt ikke haft gode slutplaceringer i mange år, men det er efterhånden også mange år siden, at holdet og klubben har virket så stabil, som den gør nu.

- Test din viden i vores fodboldquizzer her!

AGF er inde i vild stime

AGF var blandt Superligaens dårligste hold i de indledende runder af Superligaen, men så kom Niklas Backman over sin hovedskade.

Den svenske midtstoppers betydning for AGF er helt vanvittig, så det er slet ikke tilfældigt, at de ikke har lukket et mål ind siden, han kom tilbage.

Det er altså halvanden måned siden, at AGF har indkasseret et mål i Superligaen, og deres seneste nederlag var på Lyngby Stadion den 5. august.

OB kommer formentlig på tavlen, men omvendt så bør AGF også være i stand til at få mindst et point med hjem fra Odense.

- Top 10: Se Danmarks største stadions!

OB fik tiltrængt sejr i Silkeborg

OB kom fint fra start, men kom siden ind i en dårlig periode. Før sidste weekends kamp imod Silkeborg havde AGF fået to point i tre kampe, og de formåede ikke at score et eneste mål.

I mandags spillede OB så en must-win kamp på udebane imod Superligaens absolutte bundprop, Silkeborg.

Her viste OB, at de er klasser bedre, og deres sejr på 3-0 var ikke et mål for stor. Omvendt ramte OB træværket flere gange, og de kunne sagtens have scoret endnu flere kasser.

Bashkim Kadrii var den helt store spiller, som han har bevist flere gange i denne her sæson.

AGF har været stærke i Odense

Selvom OBs hjemmebane Nature Energy Park er et meget svært sted at spille, så har AGF faktisk fået fine resultater på banen igennem de senere år.

For at finde OBs seneste hjemmesejr imod AGF skal vi helt tilbage i 2016, og AGF har vundet to af de tre kampe siden da.

Den seneste kamp mellem OB og AGF blev spillet for et halvt års tid siden i Århus. Kasper Lunding bragte AGF foran 1-0 kort efter pausen, men på mål af Bashkim Kadrii og Troels Kløve, så formåede OB at vende kampen, og vinde 2-1.

OB – AGF: Skader og karantæner

AGF må klare sig uden Nicklas Helenius og William Eskelinen, mens OB må undvære Ryan Johnson Laursen.

OB – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til OB – AGF:

OB

Oliver Christensen

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Oliver Lund – Moses Opondo – Janus Drachmann – Troels Kløve – Jacob Barrett Laursen

Bashkim Kadrii – Sander Svendsen

AGF

Aleksandar Jovanovic

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Niklas Backman – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

OB – AGF: Odds på kampen

Du kan få disse odds på OB – AGF hos bet365 (odds er fra 19/09 – 15.00 og kan ændre sig):

  • OB: 2.05
  • Uafgjort: 3.40
  • AGF: 3.50

- Se vores odds tips her!

Se OB – AGF: Online Live Stream og TV

Du kan både se OB – AGF med online live streaming og i TV. Vil du helst se fodbold i TV, så kan du gøre dette på TV3 Sport.

Vil du live streame OB – AGF, så kan du gøre det på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk