fodbold

OB og Brøndby IF tager søndag aften hul på forårssæsonen i Superligaen. Kan Brøndby klare sig uden Mukhtar, Wilczek og Kaiser? Se optakten her!

I vores optakt til OB – Brøndby kan du blive klogere på skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming af Superliga-fodbold og meget andet.

Brøndby har solgt stjernerne

Det bliver meget interessant at følge Brøndby i foråret. Efteråret levede ikke helt op til forventninger.

De ligger ganske vist på fjerdepladsen, men var meget svingende i deres præstationer, og de sluttede 2019 dårligt af.

Grundet den elendige økonomi, så har klubben valgt at skille sig af med nogle af de mest løntunge spillere.

Hany Mukhtars transfer til MLS var allerede aftalt på forhånd, men Kamil Wilczek og Dominik Kaiser er blevet solgt til hhv. Tyrkiet og USA.

Johan Larsson, som aldrig fandt sit tidligere niveau i sin anden omgang i klubben, fik aldrig sin kontrakt forlænget.

Der venter BIF-træner Niels Frederiksen et kæmpe arbejde for at få holdet til at præstere. Det står allerede klart, at de unge spillere skal have en større rolle.

Frederiksen, som kom til Brøndby fra en stilling som U21-landstræner, har tidligere haft stor succes med at udvikle unge spillere i både Lyngby og Esbjerg.

OB har skiftet meget

OB har ikke været under samme økonomiske pres som Brøndby, men de har alligevel også valgt at skifte. De skulle finde en erstatning for Bashkim Kadrii, som de ikke længere kunne holde på, og det har de fundet i Mart Lieder, som er blevet hentet i SønderjyskE.

Derudover er Aron Thrándarson, Mikkel Hyllegaard, Kasper Larsen og Jørgen Skjelvik også nye i Ådalen.

Ramon Leeuwin, Mathias Greve, Julius Eskesen og Anders K. Jacobsen også blevet skippet afsted.

De har en ganske udmærket trup, som dog underpræsterede en smule i efteråret. Alligevel står de med gode kort på hånden for at komme med i mesterskabsslutspillet, som er klubbens mål.

Kadrii har været holdets bedset spiller siden han kom tilbage til klubben efter et mislykket ophold i FC København. Han stod for 10 mål og fem oplæg i 18 kampe, og vil derfor blive savnet meget.

OB – Brøndby: Skader og karantæner

OB må undvære Jens Jakob Thomasen, som har slået skulderen, men har derudover alle mand klar.

Brøndby skal klare sig uden Josip Radosevic, Tobias Børkeeiet, Hjörtur Hermannsson, Joel Kabongo, mens Kasper Fisker nok ikke bliver klar.

OB – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til OB – Brøndby:

OB

Oliver Christensen

Kasper Larsen – Jeppe Tverskov – Alexander Juel Andersen

Ryan Johnson Laursen – Aron Thrándarson – Troels Kløve – Mads Frøkjær – Jacob Barrett Laursen

Sander Svendsen – Issam Jebali

Brøndby

Marvin Schwäbe

Anton Skipper - Andreas Maxsø - Sigurd Rosted

Jens Martin Gammelby - Simon Tibbling - Morten Frendrup - Lasse Vigen - Anthony Jung

Samuel Mraz - Simon Hedlund

Se OB – Brøndby: Online live stream og TV

Du kan se OB – Brøndby i TV og med online live streaming. Kampen sendes på TV3+ og Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk