fodbold

Superligaens førerhold fra FC Midtjylland kommer på en svær opgave mandag aften, hvor de besøger OB på udebane. Kan FCM fasteholde forspringet til FCK?

I vores optakt til Superliga-kampen mellem OB og FC Midtjylland kan du læse mere om forventede startopstillinger, hvordan du ser kampen online og i dit TV samt meget andet.

OB har vendt dårlig stime imod FC Midtjylland

I flere sæsoner var FC Midtjylland OBs absolutte hademodstander. Mellem april 2016 og april 2019 vandt FC Midtjylland ni ud af 10 indbyrdes kampe, mens den sidste endte uafgjort.

Siden da har OB dog fået vendt stimen. De vandt 3-1 hjemme på Nature Energy Park i slutningen af sidste sæson, og de vandt ligeledes det første møde i denne sæson.

Sidstnævnte kamp blev spillet på MCH Arena i slutningen af september, og på daværende tidspunkt havde FC Midtjylland slet ikke tabt en kamp i Superligaen.

FC Midtjylland dominerede kampen igennem, men de kunne slet ikke passere OB-keeper Oliver Christensen, som stod en af sine bedste kamp i OB-trøjen.

Da Bashkim Kadrii omvendt scorede til 1-0 for OB, så var det nok til at tage tre point med hjem fra kampen.

På trods af resultatet så var FC Midtjylland dog det bedste hold på banen, og de er uden tvivl også favoritter til at vinde mandag aften

Se også: Alle vindere af Superligaen nogensinde!

FC Midtjylland sprudlede i guldkampen

FC Midtjyllands sidste kamp inden landskampspausen var den helt store kamp imod FC København. Selvom de to mandskaber på papiret er jævnbyrdige, så var der klasser til forskel, da kampen blev fløjtet i gang.

FC Midtjylland vandt kampen 4-1, hvilket ikke var et mål for lidt. Det er mange år siden, at man senest har set et FCK-hold blive kørt sådan over, og for FC Midtjylland var også en historisk præstation, som de kan leve længe på.

Med den sejr kom de syv point foran, men efter gårsdagens sejr er FCK nu kun fire point efter. Det lignede i høj grad, at FCK ville smide point væk, men de vendte 0-1 til 2-1 på 50 sekunder.

Dermed er presset nu en smule på FC Midtjylland.

OB er meget solide i Odense

En udekamp imod OB er bestemt en af de sværere opgaver i Superligaen. Holdet har under Jakob Michelsen fået etableret sig i den øverste halvdel, og særligt i Odense er de stærke.

I denne sæson har OB spillet otte kampe på hjemmebane. De har tabt imod FCK og AGF efter ret tætte kamp, mens de spillede 0-0 imod SønderjyskE.

Derudover har de vundet de resterende fem kampe, og flere af præstationer har været overbevisende.

I de seneste tre hjemmekampe har de vundet 3-0 imod AC Horsens, 3-1 imod FC Nordsjælland og 2-1 imod Hobro.

Duoen med Sander Svendsen og særligt Bashkim Kadrii virker meget farlig, og de kan godt skabe problemer for den ellers stærke FCM-defensiv.

OB – FC Midtjylland: Skader og karantæner

OB har Marco Lund, Jeppe Tverskov og Troels Kløve med, men de har lidt af skader, og er derfor ikke i topform. Derudover må de undvære Ryan Johnson Laursen.

FCM må undvære Marc Dal Hende og Mikael Anderson, mens Tim Sparv er blevet klar igen.

OB – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til OB – FC Midtjylland:

OB

Oliver Christensen

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Oliver Lund – Moses Opondo – Janus Drachmann – Jacob Barrett Laursen

Issam Jebali – Bashkim Kadrii – Sander Svendsen

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Alexander Scholz – Erik Sviatchenko – Niklas Dyhr

Frank Onyeka – Evander

Awer Mabil – Emiliano Marcondes – Mikkel Andersen

Sory Kaba

Se OB – FC Midtjylland: Online live stream og TV

Du kan se OB – FC Midtjylland med online live stream og i TV. Vil du live streame kampen online, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen i TV sendes på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk