parc des princes i paris

Bayern München skal forsøge at vende 2-3 fra det første opgør, når de tirsdag aften møder Paris Saint-Germain i Champions League-kvartfinalen. Læs alt om kampen her!

PSG slog Bayern på skarpheden

Det var en af sæsonens bedste Champions League-kampe, da Bayern München tog imod PSG hjemme på Allianz Arena i sidste uge.

Kylian Mbappé bragte gæsterne foran efter kun tre minutter, og det blev for alvor svært for tyskerne, da Marquinhos scorede til 2-0 efter 28 minutter.

Takket være kasser fra Eric Maxim Choupo-Moting og Thomas Müller fik Bayern udlignet med en halv time igen, men endnu engang gjorde Mbappé ondt på Bayern.

Den franske superstjerne afgjorde den første kamp med sin scoring til 3-2, som blev kampens resultat.

På trods af det dårlige resultat, så var Bayern faktisk det bedste hold i størstedelen af kampen. De pressede PSG langt tilbage på banen, men der var skarphed til forskel.

Et af Bayerns helt store problemer er, at de må undvære Robert Lewandowski, som sidder ude med en skade.

Han har ellers været verdens bedste angriber i de seneste to år, og polakken er fuldstændig umulig at erstatte.

Få en odds bonus til kampen!

Bayern sparede spillere og smed point

Bayern München er godt på vej til at genvinde det tyske mesterskab, hvorfor de tillod sig at spare nogle af profilerne i weekendens Bundesliga-kamp imod Union Berlin.

I forhold til den omvendte kamp imod PSG, så var David Alaba, Leroy Sané, Lucas Hernandez, Leon Goretzka og Benjamin Pavard taget ud af startopstillingen.

Det var tydeligt at se, at Bayern manglede en del profilerne. Efter 0-0 i første halvleg, så begyndte Bayern-træner Hansi Flick at sætte profilerne på banen efter pausen.

Stortalentet Jamal Musiala scorede til 1-0 efter 68 minutter, men danske Marcus Ingvartsen udlignede til 1-1 i slutfasen, og der blev ikke scoret yderligere.

På trods af pointtabet har Bayern stadig fem point ned til RB Leipzig på andenpladsen, og der resterer kun seks kampe i Bundesligaen.

Det bliver en langt større og sværere opgave at vende 2-3 fra den første kamp. De kan i det mindste trøste sig med, at der ikke kommer nogle tilskuere på Parc des Princes i Paris.

PSG vandt i øvrigt med 4-1 over Strasbourg på udebane. Neymar fik en pause, da han afsonede karantæne, mens spillere som Kylian Mbappé blev skiftet ud i anden halvleg.

Mange profiler ude med skader

Fælles for PSG og Bayern München er, at de har store skadesproblemer i øjeblikket. Det er en generel tendens blandt topklubberne i øjeblikket, og kan sagtens have noget at gøre med det komprimerede corona-program.

Bayern må fortsat klare sig uden superstjernen Robert Lewandowski, men også Corentin Tolisso,  Douglas Costa, Niklas Süle og Serge Gnabry sidder ude.

PSG er også ramt, da de mangler Mauro Icardi, Marquinhos, Layvin Kurzawa og Juan Bernat.

Anfører Marquinhos er den vigtigste defensive spiller i klubben, og vil i høj grad blive savnet, da klubben som sendte Thiago Silva til Chelsea før sæsonen.

Det ligner en helt fantastisk kamp i Paris, da Bayern-holdet er tvunget frem fra kampens start.

PSG – Bayern München: Forventede startopstillinger

PSG (4-2-3-1)

Keylor Navas

Colin Dagba – Danilo Pereira – Presnel Kimpembe – Abdou Diallo

Idrissa Gueye – Leandro Paredes

Angel di Maria – Neymar – Julian Draxler

Kylian Mbappé

Bayern München (4-2-3-1)

Manuel Neuer

Benjamin Pavard – Jerome Boateng – Lucas Hernandez – Alphonso Davies

Joshua Kimmich – David Alaba

Leroy Sané – Thomas Müller – Jamal Musiala

Eric Maxim Choupo-Moting

Se PSG – Bayern München: Live Streaming og TV

Champions League-kampen mellem Paris Saint-Germain og Bayern München kan live streames eller ses i TV.

Vil du live streame Champions League-fodbold online, så kan du gøre det på Viaplay.

Derudover sendes kampen på TV3+.

PSG – Bayern München: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles PSG – Bayern München?

PSG – Bayern München spilles tirsdag den 13. april 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles PSG – Bayern München?

PSG – Bayern München spilles på Parc des Princes i Paris.

Hvad blev den første kamp mellem PSG og Bayern München?

Den første kvartfinale mellem PSG og Bayern München endte 3-2 til PSG.

Hvor kan man live streame PSG – Bayern München?

PSG – Bayern München kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame PSG – Bayern München på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame PSG – Bayern München på Viaplay, da du skal have en aktiv konto.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.