fodbold

Stjernespækkede PSG skal forsøge at vende nederlaget på 1-2, når de tager imod Dortmund i Champions League 1/8-finale. Læs optakten her!

I vores optakt til Champions League-kampen mellem PSG og Borussia Dortmund kommer vi ind på skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

PSG er vanvittigt stærke i Paris

Med 2-1 hjemme på Signal Iduna Park, så fik Dortmund et ganske brugbart udgangspunkt før returkampen onsdag aften i Paris.

Der venter dog en ekstremt svær kamp i Paris, hvor det stjernespækkede PSG-hold normalt scorer et hav af mål.

PSG har vundet 12 af 14 kampe i Ligue 1 med en vild målscore på 44-11. I CL-gruppespillet vandt de alle tre kampe med en samlet målscore på 9-0.

Dortmund er faktisk ikke ret stærke på udebane i denne sæson, og de har næsten lukket to mål ind pr. kamp i Bundesligaen.

De har generelt haft store defensive problemer i denne sæson, men nu har de holdt buret rent i tre af deres seneste fire kampe, så de har muligvis haft mere fokus på det.

Kigger man på Dortmund seneste fem udekampe, så har de dog indkasseret hele 12 mål, så det bliver meget svært at holde de store PSG-stjerner nede.

Ligner en målrig kamp

Med to så stærke offensiver og svingende defensive præstationer, så ville det være underligt, hvis ikke vi fik en målrig kamp.

PSG kommer med superstjerner som Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria, Mauro Icardi og Edinson Cavani, som er umulige at holde nede.

PSG-holdet har sammenlagt scoret 18 mål i de seneste fem kampe, og de får en vild opbakning hjemme på Parc des Princes.

Derudover, så er PSG tvunget til at komme frem på banen for at score, og Dortmund er ikke gode til at pakke sig foran eget mål, og en spiller Erling Braut Haaland er dygtig i kontrafasen.

PSG – Dortmund: Skader og karantæner

PSG må undvære Thomas Meunier og Marco Verratti, som begge har karantæne. Ander Herrera er ude med en skade, mens Thiago Silva er tvivlsom.

Dortmund må undvære Thomas Delaney og Marco Reus, mens Mats Hummels er tvivlsom. Den tyske stopper forventes dog at spille.

PSG – Dortmund: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til PSG – Dortmund:

PSG

Keylor Navas

Thilo Kehrer – Marquinhos – Presnel Kimpembe – Juan Bernat

Angel Di Maria - Idrissa Gueye – Leandro Paredes

Neymar – Edinson Cavani – Kylian Mbappé

Dortmund

Roman Bürki

Lukasz Piszczek - Dan Axel Zagadou – Mats Hummels

Achraf Hakimi – Emre Can – Alex Witsel – Raphael Guerreiro

Jadon Sancho – Erling Braut Haaland – Julian Brandt

Se PSG – Dortmund: Online live streaming og TV

Du kan se PSG – Dortmund med online live streaming og i TV. Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame kampen, så kan du gøre det på Viaplay.

PSG – Dortmund: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles PSG – Dortmund?

PSG – Dortmund spilles onsdag den 11. marts kl. 21.00.

Hvor spilles PSG – Dortmund?

PSG – Dortmund spilles på Parc des Princes, Paris.

Kan man se PSG – Dortmund i TV?

Ja, du kan se PSG – Dortmund på TV3.

Kan man live streame PSG – Dortmund online?

Ja, du kan live streame PSG – Dortmund på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk