Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 5 mar, 2020

Champions League: Optakt og live stream PSG – Dortmund

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

I vores optakt til Champions League-kampen mellem PSG og Borussia Dortmund kommer vi ind på skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

PSG er vanvittigt stærke i Paris

Med 2-1 hjemme på Signal Iduna Park, så fik Dortmund et ganske brugbart udgangspunkt før returkampen onsdag aften i Paris.

Der venter dog en ekstremt svær kamp i Paris, hvor det stjernespækkede PSG-hold normalt scorer et hav af mål.

PSG har vundet 12 af 14 kampe i Ligue 1 med en vild målscore på 44-11. I CL-gruppespillet vandt de alle tre kampe med en samlet målscore på 9-0.

Dortmund er faktisk ikke ret stærke på udebane i denne sæson, og de har næsten lukket to mål ind pr. kamp i Bundesligaen.

De har generelt haft store defensive problemer i denne sæson, men nu har de holdt buret rent i tre af deres seneste fire kampe, så de har muligvis haft mere fokus på det.

Kigger man på Dortmund seneste fem udekampe, så har de dog indkasseret hele 12 mål, så det bliver meget svært at holde de store PSG-stjerner nede.

Ligner en målrig kamp

Med to så stærke offensiver og svingende defensive præstationer, så ville det være underligt, hvis ikke vi fik en målrig kamp.

PSG kommer med superstjerner som Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria, Mauro Icardi og Edinson Cavani, som er umulige at holde nede.

PSG-holdet har sammenlagt scoret 18 mål i de seneste fem kampe, og de får en vild opbakning hjemme på Parc des Princes.

Derudover, så er PSG tvunget til at komme frem på banen for at score, og Dortmund er ikke gode til at pakke sig foran eget mål, og en spiller Erling Braut Haaland er dygtig i kontrafasen.

PSG – Dortmund: Skader og karantæner

PSG må undvære Thomas Meunier og Marco Verratti, som begge har karantæne. Ander Herrera er ude med en skade, mens Thiago Silva er tvivlsom.

Dortmund må undvære Thomas Delaney og Marco Reus, mens Mats Hummels er tvivlsom. Den tyske stopper forventes dog at spille.

PSG – Dortmund: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til PSG – Dortmund:

PSG

Keylor Navas

Thilo Kehrer – Marquinhos – Presnel Kimpembe – Juan Bernat

Angel Di Maria – Idrissa Gueye – Leandro Paredes

Neymar – Edinson Cavani – Kylian Mbappé

Dortmund

Roman Bürki

Lukasz Piszczek – Dan Axel Zagadou – Mats Hummels

Achraf Hakimi – Emre Can – Alex Witsel – Raphael Guerreiro

Jadon Sancho – Erling Braut Haaland – Julian Brandt

Se PSG – Dortmund: Online live streaming og TV

Du kan se PSG – Dortmund med online live streaming og i TV. Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame kampen, så kan du gøre det på Viaplay.

PSG – Dortmund: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles PSG – Dortmund?

PSG – Dortmund spilles onsdag den 11. marts kl. 21.00.

Hvor spilles PSG – Dortmund?

PSG – Dortmund spilles på Parc des Princes, Paris.

Kan man se PSG – Dortmund i TV?

Ja, du kan se PSG – Dortmund på TV3.

Kan man live streame PSG – Dortmund online?

Ja, du kan live streame PSG – Dortmund på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.