fodbold

To formstærke mandskaber krydser klinger på Cepheus Park Randers, når AGF besøger Randers FC i Superligaen. Læs mere om lokalopgøret her!

I vores optakt til Randers FC – AGF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Superliga-live streaming og meget andet!

AGF har det svært imod Randers

Lokalopgøret mellem Randers og AGF er ikke en rigtig historisk, klassiker i dansk fodbold, men det er alligevel gået hen, og blevet en stor begivenhed i de senere år.

De to klubber har været dygtige udenfor banen i forhold til at skabe opmærksomhed omkring kampene ved at drille hinanden på de sociale medier.

Inde på banen har AGF på papiret haft et væsentligt stærkere, men de har alligevel haft det ekstremt svært i de indbyrdes kampe imod Randers.

Vi skal tilbage til august 2015 for at finde AGFs seneste sejr imod lokalrivalerne, og selv da Randers befandt sig i den absolutte bund af Superligaen for nogle år tilbage, da havde de ligeledes relativt let ved at besejre AGF.

Holdenes normale formkurve betyder således mindre i sådan en kamp end den ellers vil gøre, da der er en helt speciel stemning.

AGF og Randers er de mest formstærke i Superligaen

Alligevel er det bemærkelsesværdigt, at Randers og AGF er de bedst kørende mandskaber i hele Superligaen.

Kigger man på de seneste fem runder, så har AGF hentet 15 point, mens Randers kun har vundet de seneste fire kampe.

AGF ligger på Superligaens tredjeplads med hele 20 point efter 11 kampe, mens Randers ligger tre point efter på fjerdepladsen.

For begge mandskaber er det en stærk defensiv, der har gjort forskellen. Særligt hos AGF er det vildt, hvor stor en forskel, det har gjort at få Niklas Backman tilbage i forsvaret.

Bliver nok nok en hård kamp i Randers

Der er meget, der tyder på, at det bliver en hårdt spillet kamp i Randers. Både Randers og AGF er kendt som mandskaber, der kan lide at gå til stålet.

AGF er den klub i Superligaen, som har fået flest gule kort med 27 i de første 11 runder. Randers følger lidt efter med 20 kort, men der bliver nok skruet en anelse op for tændingen, når AGF er modstanderen.

Der er vel nærmest garanti for, at AGFs midtbanespiller Nicolai Poulsen får en ostemad. Han er skiftet på en fri transfer fra netop Randers før denne sæson, og har fået fem kort på kun ni kampe.

Randers FC – AGF: Skader og karantæner

Som det ser ud nu, så kan både Randers FC og AGF stille i stærkeste opstilling. Informationer er ikke længere offentlige på samme måde på grund af GDPR, og vi skal nok opdatere, hvis der skulle komme nogle nyheder fra de to klubber.

Randers FC – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Randers FC – AGF:

Randers FC

Patrik Carlgren

Björn Kopplin – Simon Piesinger – Erik Marxen – Kevin Conboy

Mikkel Kallesøe – Andre Rømer – Frederik Lauenborg – Saba Lobjanidze

Emil Riis – Marvin Egho

AGF

Aleksandar Jovanovic

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Niklas Backman – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

Randers FC – AGF: Odds på kampen

Du få disse odds på Randers FC – AGF hos bet365:

  • Randers FC: 2.75
  • Uafgjort: 3.30
  • AGF: 2.50

Odds er fra 03/10 – 16.00 og kan ændre sig.

- Se vores odds bonusser her!

Randers FC – AGF: Live Streaming og TV

Randers FC – AGF kan både live streames hos Dplay, mens den i TV sendes på Canal 9.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk