Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 2 okt, 2020

Superligaen: Optakt til Randers FC – Brøndby IF

brøndby fans

I vores optakt til Superliga-kampen Randers FC – Brøndby IF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Brøndby har godt styr på Randers

Umiddelbart tænker man ikke, at niveauforskellen på Randers og Brøndby er så stor igen, men når man kigger på de indbyrdes opgør, så er der en klar tendens.

Randers har ikke formået at besejre Brøndby i de seneste 15 forsøg, og vi skal helt tilbage til 2014 for at finde Hestenes seneste sejr imod Brøndby.

De to hold har ikke mødt hinanden, men vi fik nogle fantastisk underholdende kampe mellem RFC og BIF i 2019.

Brøndby vandt de tre hjemmekampe med 2-1, 4-2 og 5-2, mens kampen på Cepheus Park Randers endte 2-2 efter et stort drama.

Randers har spillet den samme form for fodbold i længere tid, og det samme kan vel egentlig siges om Brøndby, som dog har haft flere variationer med skiftende cheftrænere.

Forskellige spillestile mødes

Randers er et af de Superliga-hold, som har den klareste identitet spillemæssigt. Klubben har nærmest 4-4-2-blokken i DNAet, og Thomas Thomasberg afviger ikke meget fra den måde at sætte holdet op på.

De står ret lavt på banen, og har masser af fysik. Holdets største profil har det seneste år været den unge angriber Emil Riis, men han er netop blevet solgt til Preston, og det er umiddelbart et kæmpe tab for Randers.

Det er ingen hemmelighed, at klubben skal have fundet en erstatning for den energiske og målfarlige angriber.

– Salget betyder selvfølgelig, at vi skal have fundet en erstatning for Emil. Vi har stor tiltro til vores offensive kræfter i truppen, men vi skal have fundet et par spillere, der kan være medvirkende til, at vi fortsat kan skabe mange chancer og score mange mål. Det er vores helt store fokus lige nu, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Brøndby har under Niels Frederiksen forsøgt at praktisere hurtig og aggressiv presfodbold. De spiller med tre centrale stoppere og offensive wingbacks, og så har de mange hurtige spillere, som er dygtige til at løbe i dybden.

Man må formode, at Brøndby kommer til at tage initiativet, og så skal de forsøge at få åbnet op for Randers’ kompakte kæder.

Brøndby har medvind for tiden

Brøndby har som det eneste hold i Superligaen ni point efter de første tre kampe. De startede med at besejre FC Nordsjælland med 3-2 på Brøndby Stadion, hvorefter de besejrede FC København med 2-1 i Parken.

Senest vandt de 2-1 over AC Horsens, så på papiret har de fået en helt fantastisk start.

Det hører dog med til historien, at alle disse kampe har været relativt tætte. De kom tidligt bagud imod både FCN og FCK, så det fortæller også noget om en mental styrke på holdet, at de gentagende gange kan komme igen.

Når det er sagt, så må man formode, at Brøndbys held løber ud på et tidspunkt. De står dog med gode muligheder imod et afbudsramt Randers-hold.

Randers – Brøndby: Skader og karantæner

Randers FC-træner Thomas Thomasberg star overfor nogle store udfordringer, når han skal sætte sit hold.

Emil Riis er netop blevet solgt, mens Erik Marxen og Simon Piesinger formentlig også er ude. Dermed mangler Randers tre af de absolut vigtigste spillere.

Det ser bedre ud for Brøndby, som dog må undvære Joel Kabongo. Der er heller ikke blevet plads til Andrija Pavlovic i truppen, da han er et stykke fra topformen.

Randers – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Randers FC – Brøndby IF:

Randers FC

Patrik Carlgren

Mikkel Kallesøe – Mathias Nielsen – Simon Graves – Jesper Lauridsen

Vito Hammershøj-Mistrati – Andre Rømer – Frederik Lauenborg – Mathias Greve

Al-Hadji Kamara – Marvin Egho

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Anthony Jung

Andreas Bruus – Lasse Vigen – Morten Frendrup – Jesper Lindstrøm – Kevin Mensah

Mikael Uhre – Simon Hedlund

Se Randers – Brøndby: Online live streaming og TV

Superliga-kampen mellem Randers FC og Brøndby IF kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Er du mere til at se fodbold med mobil, tablet eller PC, så kan du live streame RFC – BIF hos Viaplay.

Randers – Brøndby: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Randers – Brøndby?

Randers – Brøndby spilles fredag den 2. oktober 2020 kl. 19.00.

Hvor spilles Randers – Brøndby?

Randers – Brøndby spilles på Cepheus Park Randers.

Hvilken dansk TV-kanal sender Randers – Brøndby?

Randers – Brøndby sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Randers – Brøndby?

Randers – Brøndby kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame Randers – Brøndby online?

Nej, det er ikke gratis at live streame Randers – Brøndby.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.