fodbold danmark

FC København skal ovenpå igen efter det skuffende nederlag i midtugen, men det kan sagtens blive besværligt i Randers. Læs mere om kampen her!

I vores optakt Randers – FCK kan du blive klogere på odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

FCK er stærke imod Randers

FC København-spillerne må være ekstremt skuffede efter nederlaget på straffespark imod Røde Stjerne i tirsdagens Champions League-kvalifikationskamp.

De kan selvfølgelig fortsat kvalificere sig til Europa League-gruppespillet, men klubben og spillerne havde nok sat hovederne op efter CL.

Den eneste måde at komme ovenpå igen er at spille en ny kamp, og få en succesoplevelse. Heldigvis for FCK, så plejer de at have godt styr på Randers.

Otte af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem de to mandskaber er endt med sejre til FC København, mens to er endt uafgjort.

Randers’ seneste sejr imod FCK er helt tilbage i 2015, hvor de vandt 3-0.

- Prøv vores fodboldquizzer her!

Tirsdagens kamp sidder i benene hos FCK

FC København spillede 120 meget hårde minutter i tirsdags, og man kan ikke undgå, at det har kostet nogle kræfter.

Der har ikke været mulighed for rigtigt at træne, og forberede sig på Randers-kampen, da man skal fokusere på at restituere.

Derfor vil Ståle Solbakken formentlig også rotere godt på holdet. Det betyder ikke at gøre det hele store, da de på mange positioner har to stærke spillere.

Eksempelvis kan Karlo Bartolec tage over for Guillermo Varela på højre back, mens Bryan Oviedo kan gøre det samme for Pierre Bengtsson i den anden side.

Rasmus Falk fik ikke meget spilletid imod Røde Stjerne, så han ligner en sikker start sammen med enten Carlos Zeca eller Jens Stage.

Viktor Fischer har været en skygge af sig selv i de seneste kampe, men det er nødvendigt for FCK at få ham i gang, så det vides ikke helt om han bliver sparet.

- Se alle vindere af Champions League nogensinde!

Randers vil gå hårdt til FCK-spillerne

Med tanke på Randers’ normale spillestil og det faktum, at FCK-spillerne kan være ramt på fysikken, så forventes det, at Randers kommer til at gå til stålet fredag aften.

De ved udmærket godt, at de ikke er lige så dygtige boldspillere, men de kan formentlig godt hamle op dem med på fysikken.

Det kan være en god plan at lade FCK-spillerne have bolden, og så selv stå lavt om kompakt. Erobrer man bolden, så vil Saba Lobjanidze og Emil Riis være i stand til at løbe fra det lidt tunge FCK-forsvar.

Randers FC – FCK: Skader og karantæner

Randers har Simon Piesinger tilbage efter karantæne, men det er ikke givet, at han går direkte i startopstillingen.

Thomas Thomasberg bør have alle mand klar.

Ståle Solbakken må derimod undvære Nicolai Boilesen, Andreas Bjelland og Robert Mudrazija. Dame N’Doye får en pause.

Randers FC – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Randers FC – FCK:

Randers FC

Patrik Carlgren

Björn Kopplin – Simon Piesinger – Erik Marxen – Kevin Conboy

Mikkel Kallesøe – Vito Hammershøj-Mistrati – André Rømer – Saba Lobjanidze

Marvin Egho – Emil Riis

FC København

Sten Grytebust

Karlo Bartolec – Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Bryan Oviedo

Pep Biel – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen – Viktor Fischer

Pieros Sotiriou – Jonas Wind

Randers FC – FCK: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Randers FC – FCK hos bet365 (alle odds er fra 15/08 - 13.12):

  • Randers FC: 3.60
  • Uafgjort: 3.75
  • FCK: 1.90

- Se vores odds tips her!

Se Randers FC – FCK online: Live Stream og TV

Du kan både se Randers FC – FCK med online live streaming og i TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk