spansk fodbold

Formstærke Real Madrid tager torsdag aften imod Real Sociedad hjemme på Santiago Bernabeu i Copa del Rey-kvartfinalen. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til Copa del Rey-kampen Real Madrid – Real Sociedad kan du læse mere om live streaming, forventede startopstillinger og meget andet.

Se Real Madrid – Real Sociedad online: Live stream Copa del Rey

Du kan se Copa del Rey-kampen mellem Real Madrid og Real Sociedad direkte med live streaming hos bet365.

Samtlige kampe fra Copa del Rey kan ses på mobil, tablet eller computer, og det kræver blot en finansieret konto hos bet365.

Se Real Madrid – Real Sociedad lige her!

Real Madrid i storform

Efter en forfærdelig sæson efter, at Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane forlod klubben i sommeren 2018, så er Real Madrid nu tilbage, hvor de hører til.

De fører La Liga, er i kvartfinalen i Copa del Rey, og de gik videre fra gruppespillet i Champions League, hvor der dog venter en svær modstander i form af Manchester City.

I denne sæson har de kun tabt to kampe, og deres seneste nederlag fandt sted den 19. oktober. Siden har de spillet 21 kampe med syv uafgjorte og 14 sejre til følge.

Det er særligt defensiven, der præsterer på et meget højt niveau, og Real Madrid er det hold, som har indkasseret færrest mål af samtlige hold i top 5-ligaerne i Europa.

Real Madrids lejesvend får lov at spille

En af historierne før kampen mellem Real Madrid og Real Sociedad er Martin Ødegaard. Han kom til Real Madrid som 16-årig, men det er først nu, at vi ser hans potentiale.

Han er udlejet til dagens modstander fra Real Sociedad, hvor han har markeret sig som en af holdets bedste spillere.

Det ses ofte, at klubber indsætter en klausul i lejekontrakter således, at spilleren ikke kan spille imod klubben, som ejer ham, men det er altså ikke tilfældet med Martin Ødegaard.

Han får dermed chancen for at bevise sit høje niveau for tilskuerne på Santiago Bernabeu, så han er nok meget motiveret.

La Real kan drille Los Blancos

Los Blancos fra Madrid er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det kan bestemt ikke udelukes, at La Real overrasker.

Kigger man på de seneste fem kampe mellem de to hold, så har holdet fra San Sebastian nemlig formået at vinde to gange.

De har faktisk vundet to af de seneste tre kamep imod Real Madrid, og Real Madrid skal spille uden en del profiler.

Real Madrid – Real Sociedad: Skader og karantæner

Zinedine Zidane må nemlig klare sig uden Gareth Bale, Eden Hazard, Casemiro, Dani Carvajal og Lucas Vazquez.

Det er i hvert fald fire spillere, som ville starte inde, hvis de var i kampform, og det svækker selvfølgelig holdet.

Real Sociedad må undvære den tidligere Real Madrid-spiller Asier Illarramendi, som har brækket anklen. Mikel Merino har været tvivlsom, men han er udtaget til truppen.

Real Madrid – Real Sociedad: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Real Madrid – Real Sociedad:

Real Madrid

Alphonse Areola

Nacho – Eder Militao – Sergio Ramos – Marcelo

Toni Kroos – Fede Valverde – Luka Modric

Rodrygo – Karim Benzema – Vinicius Jr.

Real Sociedad

Alex Remiro

Joseba Zaldua – Aritz Elustondo – Robin Le Normand – Nacho Monreal

Igor Zubeldia – Mikel Merino – Martin Ødegaard

Portu – Mikel Oyarzabal – Alexander Isak

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk