Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 18 jun, 2020

La Liga: Optakt og live stream til Sevilla – Barcelona

ramon sanchez pizjuan sevilla

I vores optakt til La Liga-kampen Sevilla – FC Barcelona kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Vil du se Sevilla – Barcelona? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Sevilla – Barcelona: Online Live Stream og TV

Du kan se La Liga-kampen med online live streaming og i TV. Ønsker du at live streame Sevilla – Barcelona online, så kan det gøres på bet365.

Hos bet365 kan du live streame samtlige kampe fra La Liga, Serie A, Bundesligaen og mange andre ligaer, så det kan bestemt betale sig at oprette en konto derinde.

Se Sevilla – Barcelona online her!

Derudover kan du også se kampen på TV2 Sport X, hvis du foretrækker at se fodbold i TV.

Stor topkamp i Sevilla

Der venter en stor og meget vigtig La Liga-kamp på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, når La Ligas førerhold fra FC Barcelona besøger den sydspanske by.

Barcelona ligger på førstepladsen med 64 point, mens Sevilla ligger på tredjepladsen med 51 point. Det kommer næppe på tale, at Sevilla blander sig i kampen om mesterskabskampen, men de skal derimod i top fire for at få plads i næste sæsons Champions League.

Det plejer at være underholdende, når Sevilla og Barcelona mødes. Sevilla er blandt de absolut bedste hjemmehold i spansk fodbold, men Barca har faktisk formået at vinde to af de seneste tre kampe på det legendariske stadion.

Martin Braithwaite bør få spilletid

Med danske briller er kampen selvfølgelig ekstra interessant, hvilket selvfølgelig skyldes Martin Braithwaite, som har fået en overraskende fin start i Barcelona.

Han skulle eftersigende træne ekstremt hårdt for at få spilletid, og han er ikke sig selv som en nødløsning.

Barca genåbnede sæsonen med en udekamp imod Mallorca, og her spillede danskeren alle 90 minutter.

Han var efterfølgende henvist til bænken imod Leganés, og selvom holdene har mulighed for at foretage fem udskiftninger på grund af det tætte kampprogram, så kom han slet ikke på banen.

Barca-træner Quique Setien har flere gange udtalt, at der er behov for en bred trup og mange rotationer, da der simpelthen spilles for kampe på kort tid.

Kampen imod Sevilla er Barcelonas tredje kamp på seks dage, og når man samtidigt tænker på den spanske sommervarme, så er det helt naturligt, at der skal bytte meget ud.

Derfor tror vi på, at Luis Suarez, som har døjet med en slem skade i coronapausen, får et hvil, mens Braithwaite spiller fra start ved siden af Antoine Griezmann og Lionel Messi.

Lionel Messi er i topform

Lionel Messis betydning er der ingen grund til at komme ind på, men der var selvfølgelig tvivl om hans form efter en pause på mere end tre måneder.

Argentineren fylder 33 i næste uge, så han skal passe mere på end tidligere i karrieren, men bedømt på de første to La Liga-kampe, så har han brugt pausen meget fornuftigt.

Messi virker skarp og til at være i bedre fysisk form end længe. Imod Mallorca lagde han op til to mål inden han selv lukkede kampen med sin kasse til 4-0.

Imod Leganés havde han stort set ingen plads at bevæge sig på, at modstanderen stod med alle mand foran eget felt, men alligevel viste han flere gange, hvorfor mange ser ham som historiens bedre fodboldspiller.

Vi må håbe, at han kan klare den tredje kamp på seks dage.

Sevilla – Barcelona: Skader og karantæner

Sevilla har ikke de store skadesproblemer før kampen imod Barcelona. Grundet det tætte kampprogram, så kan spillere dog blive sparet.

Barcelona må fortsat undvære Ousmane Dembélé, som er ude med en skade. Jordi Alba kommer tilbage efter afsonet karantæne imod Leganés.

Sevilla – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Sevilla – Barcelona:

Sevilla

Tomas Vaclik

Jesus Navas – Jules Koundé – Diego Carlos – Sergio Escudero

Joan Jordan – Fernando – Ever Banega

Lucas Ocampos – Luuk de Jong – Munir

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Arturo Vidal – Sergio Busquets – Arthur

Lionel Messi – Antoine Griezmann – Martin Braithwaite

Sevilla – Barcelona: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Sevilla – Barcelona hos bet365:

  • Sevilla: 4.00
  • Uafgjort: 3.60
  • Barcelona: 1.90

Odds er fra 18/06 – 09.53, og kan ændre sig løbende.

Sevilla – Barcelona: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Sevilla – Barcelona?

Sevilla – Barcelona spilles fredag den 19. juni kl. 22.00.

Hvor spilles Sevilla – Barcelona?

Sevilla – Barcelona spilles på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla.

Vil der være tilskuere til Sevilla – Barcelona?

Nej, der vil ikke være tilskuere til Sevilla – Barcelona.

Hvilken TV-kanal sender Sevilla – Barcelona?

Sevilla – Barcelona sendes på TV2 Sport X.

Hvor kan man live streame Sevilla – Barcelona online?

Sevilla – Barcelona kan live streames hos bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.