fodbold stadion

Det er top imod bund, når Silkeborg IF tager imod FC Midtjylland søndag eftermiddag. Kan Silkeborg overraske Superligaens førerhold?

I vores optakt til Silkeborg IF gør vi dig klogere omkring forventede startopstillinger, live streaming af Superliga-fodbold, odds og meget andet!

Silkeborg får det ekstremt svært imod FC Midtjylland

Den sidste kamp i den 12. runde af Superligaen spilles i Silkeborg, hvor de røde oprykkere tager imod imod Ulvene fra FC Midtjylland, som fører ligaen.

Det er på alle måder top imod bund, og derfor også svært at forestille sig, at Silkeborg får point ud af kampen, omend de spiller på deres kunstgræs, som de selvfølgelig er mere vant til.

Silkeborg har på ingen måde imponeret efter oprykningen, og med kun tre point i 11 kampe, så er det også svært at forestille sig, at de overlever endnu en sæson i Superligaen.

FC Midtjylland imponerede i de første par kampe under Brian Priske, men har ramt lidt modgang i den seneste måneds tid, så de har faktisk en del at bevise.

FCM har kun besøgt Silkeborgs nye stadion, Jysk Park, en enkelt gang siden, det blev opført. Det var i marts 2018, hvor FC Midtjylland vandt 2-1.

Kian Hansen, Mikkel Duelund og Vladimir Rodic stod for kampens tre mål, og selvom det kun er halvandet år siden, så er ingen af de spillere i Superligaen længere.

Silkeborg og Kent Nielsen skal virkelig finde på noget nyt, hvis de skal få noget ud af kampen.

Defensiven har været fuldstændig elendig, og selvom Ronnie Schwartz viser sin målfarlighed kamp efter kamp, så er det bare ikke nok, når man i snit lukker tre mål ind pr. kamp.

FC Midtjylland skal genfinde topniveauet

26 point efter 11 spillerunder er på papiret en fantastisk start for FC Midtjylland. Spillet har til tider været knap så imponerende, men et snit på 2,36 point pr. kamp plejer at være mere end nok til at vinde mesterskabet.

Alligevel er der ikke fantastisk stemning i FC Midtjylland. Ulvene fra Herning har nemlig ikke scoret i de seneste tre kampe, og er i mellemtiden blev slået ud af DBU Pokalen af Fremad Amager.

0-0-kampen i Parken var ganske vist mere end godkendt, men i de to seneste kampe har spillet været langt fra.

Nu skal FCM bevise, at de er klasser bedre end Silkeborg, og alt andet end en solid sejr er skuffende.

Junior Brumado kan genvinde pladsen på toppen

FC Midtjylland må til kampen undvære topangriberen Sory Kaba, som sidder ude med karantæne. Siden Brian Priske overtog trænersædet har han siddet solidt på den ene angriberplads, men han skal selvfølgelig erstattes imod Silkeborg.

Det bliver med al sandsynlighed Junior Brumado, der får chancen, og derfor er kampen enormt vigtig for ham.

Brasilianeren har som sagt ikke fået meget spilletid, men med en god præstation imod Silkeborg, så kan han erobre pladsen.

Silkeborg IF – FC Midtjylland: Skader og karantæner

Silkeborg må undvære Magnus Matsson, Gustav Dahl, Shkodran Maholli og Milan Massop.

FC Midtjylland kan stille i stærkeste opstilling, hvis man altså ser bort fra karantæneramte Sory Kaba.

Silkeborg IF – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Silkeborg IF – FC Midtjylland:

Silkeborg IF

Rafael Romo

Svenn Crone – Frederik Alves – Jeppe Gertsen – Anders Hagelskjær

Filip Lesniak

Nicolai Vallys – Mathias Hebo – Mads Emil Madsen – Jeppe Okkels

Ronnie Schwartz

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Alexander Scholz – Erik Sviatchenko – Marc Dal Hende

Frank Onyeka – Evander

Awer Mabil – Emiliano Marcondes – Mikael Anderson

Junior Brumado

Silkeborg IF – FC Midtjylland: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Silkeborg IF – FC Midtjylland hos bet365:

  • Silkeborg IF: 8.00
  • Uafgjort: 5.25
  • FC Midtjylland: 1.33

Odds er fra 04/10 – 13.56, og kan ændre sig.

Silkeborg IF – FC Midtjylland: Live Streaming og TV

Du kan se Silkeborg IF – FC Midtjylland med online live streaming og i TV.

Kampen live streames på Viaplay, mens du i TV kan se Silkeborg – FCM på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk