fodbold

Både Silkeborg og OB har brug for de tre point i mandagens kamp på Jysk Park. I vores optakt får du både odds tip og live streaming!

I vores optakt til Silkeborg – OB får du både forventede startopstillinger, odds, og så gør vi dig klogere på, hvordan man live streamer Superligaen online.

Silkeborgs defensiv får det svært imod OB

Superligaens niende runde afsluttes mandag aften i Silkeborg, hvor oprykkerne tager imod OB hjemme på Jysk Park.

Det ligner umiddelbart en udesejr til OB, som er stærkere på alle positioner, men gæsterne har ikke været godt kørende i den seneste måneds tid.

Omvendt har Silkeborg klart været Superligaens dårligste hold indtil videre, hvilket i høj grad skyldes deres dårlige defensiv.

Med profiler som Troels Kløve, Bashkim Kadrii og Sander Svendsen, så skal det i den grad være muligt for OB at komme igennem Silkeborg-defensiven, som har indkasseret hele 21 mål i de første otte kampe.

SIF har som minimum lukket to mål ind i hver eneste kamp, hvorfor de også har været ude, og hente en ny keeper i form af Rafael Romo, som kan få sin debut i aftenens kamp.

- Test din viden i vores Superligaquizzer her!

OB er gået i stå

Selvom OB endte på femtepladsen i sidste sæson, så forventede de fleste, at de ville være et godt bud på en bronzemedaljer.

Sådan så det også ud i starten sæsonen, hvor de leverede flere overbevisende indsatser, men det har ikke set godt ud i den seneste måneds tid.

OB er gået fra banen uden at score i de seneste tre kampe. I sidste rundes hjemmekamp imod SønderjyskE var de endda en mand i overtal i den sidste halve time, men det var altså ikke nok til, at de fik de tre point.

Efter weekendens resultater, så røg OB ned på niendepladsen med 11 point. Det er dog ikke værre end, at de kan komme op på en delt fjerdeplads, hvis de besejrer Silkeborg.

Man må gå ud fra, at OB-træner Jakob Michelsen har haft fokus på offensiven før kampen imod Silkeborg, hvor man skal møde Superligaens dårligste defensiv.

Bør blive en målrig kamp

Derfor ligner det umiddelbart også en meget målrig kamp. Silkeborg har nærmest lukket tre mål ind pr. kamp, og samtidigt er offensiven kommet bedre i gang med Ronnie Schwartz, som er begyndt at score mål, som vi kender ham.

For begge holds vedkommende er det også en kamp, hvor et enkelt point ikke rigtigt kan bruges.

Silkeborg er det eneste hold i Superligaen som fortsat ikke har vundet en kamp i denne sæson, og det begynder at blive meget, meget kritisk, hvis ikke de snart vinder.

OB vil selvfølgelig også gå benhårdt efter de tre point efter en række skuffende resultater.

Silkeborg – OB: Odds Tip

Vores odds tip til Silkeborg – OB omhandler Silkeborgs notoriske målscorer, Ronnie Schwartz. Han scorede vanvittige 25 mål i 27 kampe i sin comeback-sæson i Danmark, og er ligeledes kommet fint i gang i Superligaen.

Det er blevet til fem mål i otte kampe, hvoraf de tre blev sat ind i hjemmekampen imod SønderjyskE.

OB har en af de bedre defensiver i Superligaen, men vi forventer en åben kamp med mål i begge ender, og det virker som en fin pris på Ronnie Schwartz.

Ronnie Schwartz scorer – 2.90 – Danske Spil.

- Find alle vores odds tips her!

Silkeborg – OB: Skader og karantæner

Silkeborg må klare sig uden Shkodran Maholli, Rasmus Carstensen, Andreas Heimer, Pelle Mattsson, Magnus Dalsgaard, Mads Kaalund, Gustav Dahl, Milan Massop, Sebastian Jørgensen og Oliver Haurits.

Det lyder nok værre end det, da størstedelen ikke havde startet inde alligevel.

Målmand Rafael Romo kan få debut.

OB må kun undvære Ryan Johnson Laursen, som til gengæld er meget vigtig for dem.

Silkeborg – OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Silkeborg – OB:

Silkeborg

Rafael Romo

Svenn Crone – Dennis Flinta – Jeppe Gertsen – Anders Hagelskjær

Jeppe Okkels – Filip Lesniak – Mads Emil Madsen – Frederik Møller

Ronnie Schwartz – Emil Holten

OB

Oliver Christensen

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Oliver Lund – Moses Opondo – Janus Drachmann – Troels Kløve – Jacob Laursen

Sander Svendsen – Bashkim Kadrii

Se Silkeborg – OB: Online Live Streaming og TV

Du kan både se Silkeborg – OB med online live streaming og i TV. Er du mest til at live streame fodbold online, så kan du se Silkeborg – OB hos Viaplay.

Vil du hellere se Silkeborg – OB i TV, så sendes kampen på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk