Sivasspor – FCK: Optakt, Live Stream og TV

sivasspor

I vores optakt til Sivasspor – FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FCK skal i Conference League-gruppespillet

Der er ingen undskyldninger for FC København. Efter det glippede europæiske gruppespil i den forgangne sæson, så FCK tilbage i Europa, hvor de selvfølgelig også ser sig selv.

I denne omgang gælder det UEFAs nye turnering, Conference League. Selvom pengene ikke er helt lige så store som i Europa og slet ikke som i Champions League, så er det alligevel betydlige indtægter for danske klubber.

Derudover, så er der også sportsligt nogle spændende muligheder, da man med den rette lodtrækning kan komme ganske langt i turneringen.

FCK har indtil videre besejret Torpedo Zhodino og Lokomotiv Plovdiv uden de store problemer, men nu venter der en noget sværere modstander i form af Sivasspor.

Sivasspor endte på femtepladsen i Süper Lig i sidste sæson, men er ikke et traditionelt tophold i Tyrkiet.

FCK bliver derfor vurderet som relativt klare favoritter, men det kan sagtens blive tæt. I første omgang gælder det om at få et brugbart udgangspunkt med hjem.

Der spilles returkamp om en uge i Parken. Læg mærke til, at reglen om udebanemål er sløjfet.

Odds på Sivasspor – FCK!

Klar fremgang på FCK-holdet

FC København virker til at være på det rette spor efter et par år med meget uro. Den sportslige organisation er på plads, og de har efterhånden fået sammensat den trup, som de selv ønsker.

Jess Thorups mandskab har stadig sine defensive udfordringer, men der er ingen tvivl om, at det samlet set bliver bedre og bedre.

Det er ikke underligt, at de har haft start vanskeligheder, da hele truppen har været sammensat efter Ståle Solbakkens hoved, og klubben har forsøgt at gå i en helt anden retning.

FCK har ikke tabt i sæsonens første ni kampe. De har leveret nogle sløje præstationer, særligt i starten, men nu har de vundet fem af de seneste seks kampe.

En spiller som Pep Biel er blevet genfødt, og så kan man ikke komme udenom Mohamed Daramy, der vel er Superligaens bedste spiller i øjeblikket.

Sivasspor har fået en sløj sæsonstart

Sivasspor er bestemt ikke en skræmmende modstander, selvom en femteplads i den tyrkiske liga måske udtrykker noget andet.

De har vundet to gange 1-0 over CS Petrocub og efterfølgende skulle de bruge forlænget spilletid til at besejre Dinamo Batumi.

I mandags tog de så hul på ligaen, hvor de mødte Konyaspor på hjemmebane, og Sivasspor endte med at tabe kampen med 1-0 efter en sen scoring.

Sivasspor – FCK: Skader og karantæner

Sivasspor er relativt hårdt ramt af skader. De må nemlig undvære starterne Aaron Appindgangoyé, Pedro Henrique og Dimitrios Goutas.

Det ser noget bedre ud for FC København, som umiddelbart kun må undvære Bryan Oviedo, som næppe var blevet aktuel alligevel.

Sivasspor – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Sivasspor – FCK:

Sivasspor (4-1-4-1)

Ali Sasal Vural

Ahmet Oguz – Koray Altinay – Caner Osmanpasa – Ogur Ciftci

Isaac Cofie

Olarenjawu Kayode – Faycal Fajr – Hakan Arslan – Max Gradel

Leke James

FC København (4-3-1-2)

Kamil Grabara

Kevin Diks – David Khocholava – Nicolai Boilesen – Victor Kristiansen

Jens Stage – Rasmus Falk – Carlos Zeca

Pep Biel

Jonas Wind – Mohamed Daramy

Se Sivasspor – FCK: Online live streaming og TV

Hvis du vil se Conference League-kampen Sivasspor – FCK i dansk TV, så skal du slå ind på TV2 Sport.

Vil du hellere live streame kampen online, så kan du gøre det på TV2 Play.

Sivasspor – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Sivasspor – FCK?

Sivasspor – FCK spilles torsdag den 19. august kl. 20.00.

Hvor spilles Sivasspor – FCK?

Sivasspor – FCK spilles på Mykola Balakin, Sivas.

Hvornår spilles returkampen?

Returkampen spilles torsdag den 26. august kl. 19.00.

Hvem viser Sivasspor – FCK i dansk TV?

Sivasspor – FCK vises på TV2 Sport i dansk TV.

Hvor kan man live streame Sivasspor – FCK?

Sivasspor – FCK kan live streames på TV2 Play.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2455 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.