tottenhams stadion

Den formstærke danskerklub Brentford møder tirsdag aften Tottenham på udebane i den engelske EFL Cup. Læs vores optakt til kampen og live stream den lige her!

Se Tottenham – Brentford: Online live streaming og TV

Du kan se EFL Cup-kampen direkte med online live streaming hos bet365. De har nemlig købt rettighederne til at vise EFL Cup-kampene i Danmark, hvorfor du ikke behøver benytte dyre streaming-tjenester.

Se Tottenham - Brentford lige her!

Brentford kan skabe overraskelsen imod Tottenham

Tirsdagen byder på en spændende EFL Cup-semifinale mellem Premier League-holdet Tottenham og Championship-klubben fra Brentford.

Det er således både en kamp mellem to danskerklubber, men også mellem to London-klubber. Sidstnævnte faktor får næppe den store betydning.

Tottenhams spillerbudget er mindst 10 gange så højt som Brentfords, hvorfor de selvfølgelig også skal være klare favoritter til at gå videre til finalen, og dermed sikre sig en sjælden titel.

Umiddelbart, så bør Tottenhams fokus være på Premier League, hvor de jagter en plads i Champions League, men med udsigten til sølvtøj, så kan man både argumentere for og imod at spare spillere.

Efter en svingende start, så har Brentford i den grad fundet formen. De har ikke tabt i 16 kampe, og ligner endnu engang et godt bud på en oprykker.

Brentford fik aflyst en kamp i juleperioden på grund af et coronaudbrud, hvorfor spillerne møder relativt veludhvilede op til kampen på det enorme stadion i det nordlige London.

Overblik: Alle danskere i udlandet!

Danskerfest i London

Med danske briller er kampen mellem Tottenham og Brentford selvfølgelig også meget interessant. Tottenham sagde i sidste sæson farvel til Christian Eriksen, men hentede Pierre-Emile Højbjerg et halvt år senere, og han er med det samme blevet en stamspiller.

Der er dog langt flere danske spillere på den anden banehalvdel. Brentford har hele syv danske spillere i førsteholdstruppen ligesom, at både sportschef og cheftræner og assistenter også har dansk pas.

Det forventes dog kun, at Mathias Jensen og Henrik Dalsgaard får lov til at starte inde denne gang. Christian Nørgaard kæmper stadig for at finde formen efter en skade, og Emiliano Marcondes har heller ikke formået at spille sig fast ind i startopstillingen.

Mads Roerslev forventes ikke at få spilletid, men det kan ikke udelukkes, at Mads Bech Sørensen får nogle minutter.

Jose Mourinho kan rotere på Spurs-holdet

Tottenham er blandt de klubber i England, som har spillet allerflest kampe i denne sæson. Det skyldes selvfølgelig, at de både konkurrerer i Europa League, Premier League, EFL Cup og FA Cup.

Selvom Jose Mourinho kan få det til at lyde som om, han kun har fem spillere til rådighed, så har Spurs en relativt bred trup, hvor han på trods af rotationer kan spille med folk som Dele Alli, Harry Winks og Ben Davies.

Vi tror på et meget stærkt Spurs-hold, hvor nogle få profiler eventuelt kan blive sparet, hvis der er behov for det.

Brentford bør komme i den absolut stærkeste holdopstilling.

Tottenham – Brentford: Skader og karantæner

Spurs-manager Jose Mourinho må undvære Giovani Lo Celso og Gareth Bale, som begge sidder ude med skader, mens Matt Doherty afsoner karantæne til kampen efter det røde kort imod Leeds.

Umiddelbart har Thomas Frank alle mand klar til kampen imod Tottenham. Christian Nørgaard har været en stamspiller i klubben, men han har ikke fået spilletid siden sin skade i november.

Tottenham – Brentford: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Tottenham – Brentford:

Tottenham Hotspur

Hugo Lloris

Serge Aurier – Davinson Sanchez – Eric Dier – Ben Davies

Pierre-Emile Højbjerg – Moussa Sissoko

Lucas Moura – Dele Alli – Son Heung-Min

Harry Kane

Brentford

David Raya

Henrik Dalsgaard – Pontus Jansson – Ethan Pinnock – Rico Henry

Josh Dasilva – Vitaly Janelt – Mathias Jensen

Bryan Mbeumo – Ivan Toney – Sergi Canós

Tottenham – Brentford: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Tottenham – Brentford?

Tottenham – Brentford spilles tirsdag den 5. januar kl. 20.45.

Hvor spilles Tottenham – Brentford?

Tottenham – Brentford spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London.

Hvor kan man live streame Tottenham – Brentford online?

Tottenham – Brentford kan live streames online hos bet365.

Er det gratis at live streame Tottenham – Brentford hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Tottenham – Brentford hos bet365, da det kræver en konto. Du skal dog ikke betale noget for det.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.