fodbold

Manchester United kommer på en svær opgave i udekampen imod Wolverhampton mandag aften. Læs mere om kampen her!

I vores optakt til Wolverhampton – Manchester United kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

Wolves er stærke imod Manchester United

En af Premier League-rundens mest interessante kampe spilles mandag aften på Molineux i nordlige Birmingham, hvor Wolverhampton tager imod Manchester United.

Manchester United er umiddelbart klart stærkest, når man kigger på spillerne, men meget peger på en lige og tæt kamp.

Wolves har nemlig været ekstremt dygtige, når de har mødt Premier League-topholdene siden deres comeback til ligaen i sidste sæson.

De mødte Manchester United tre gange, og de tabte ikke en eneste af de kampe. Først blev det til 1-1 på Old Trafford, hvorefter Wolves slog United ud af EFL Cuppen med 2-1.

Det seneste møde mellem Wolves og Manchester United var i april måned, hvor Wolves vandt 2-1 hjemme på Molineux.

De bør også have særdeles gode chancer for at tage point denne gang, omend gæsterne nok er favoritter.

- Top 10: Flest kampe i Premier League!

United var skarpe i premieren

Manchester United fik en resultatmæssig drømmestart med 4-0-sejren over Chelsea hjemme på Old Trafford.

Cifrene lyver dog en smule, da Chelsea var bedst i store dele af kampen. United kom foran 1-0 efter 18 minutter, da Marcus Rashford satte et straffespark i kassen, og den stilling holdt til pausen.

I løbet af to minutter udbyggede Anthony Martial og Marcus Rashford føringen til 3-0, mens debutanten Daniel James lukkede kampen med scoringen til 4-0.

På trods af det vilde resultat, så var forskellen på de to mandskaber slet ikke så stor. Ifølge Infogol, så var expected goals i kampen 2.17 - 1.05.

Wolves startede Premier League med en udekamp imod Leicester, som endte 0-0.

- Prøv vores fodboldquizzer her!

Hvem skal dominere kampen?

Wolverhampton har haft stor succes imod topholdene i Premier League, hvilket til dels hænger sammen med holdets spillestil.

De er dygtige til at stå komptakt på banen, og lade modstanderen tage initiativet. De scorer en relativt stor andel af deres mål på kontraangreb, og de vil formentlig også gribe United-kampen an på den måde.

Manchester United har spillerne til at være meget på bolden, hvilket de nok også kommer til at være. Det er dog værd at bemærke, at de skabte klart flest chancer på hurtige omstillinger imod Chelsea, så vi har ikke set dem dirke en kompakt offensiv op endnu.

Wolverhampton – Manchester United: Skader og karantæner

Wolves har umiddelbart ingen skader eller karantæner. Manchester United må undvære Alexis Sanchez og Eric Bailly, men det er uden den store betydning.

Wolverhampton – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Wolverhampton – Manchester United:

Wolverhampton

Rui Patricio

Ryan Bennett – Conor Coady – Willy Boly

Matt Doherty – Leander Dendoncker – Joao Moutinho – Ruben Neves – Ruben Vinagre

Diogo Jota – Raul Jimenez

Manchester United

David de Gea

Aaron-Wan Bissaka – Harry Maguire – Victor Lindelöf – Luke Shaw

Paul Pogba – Scott McTominay – Andreas Pereira

Jesse Lingard – Marcus Rashford – Anthony Martial

Wolverhampton – Manchester United: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Wolverhampton – Manchester United hos bet365 (odds er fra 19/08 – 10.03):

  • Wolverhampton: 3.10
  • Uafgjort: 3.25
  • Manchester United: 2.37

- Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Se Wolverhampton – Manchester United: Live stream og TV

Du kan live streame Wolverhampton – Manchester United hos Viaplay, mens kampen i TV sendes på TV3 Max.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk