fodbold copa del rey sevilla barcelona

Der venter en stor fodboldkamp onsdag aften, når Sevilla tager imod Barcelona i Copa del Rey. Læs optakten her!

Barcelona sparer nogle stjerner

Barcelona har gang i et meget tæt kampprogram, og der er kun omkring en måned til, at den afgørende fase i Champions League starter, og det er her, at holdet skal toppe.

Derfor er det fornuftigt nok, at Barcelona-træner har valgt at spare nogle af holdets allervigtigste spillere.

Stjernen over dem alle, Lionel Messi, Sergio Busquets og reserven Sergi Samper har fået lov at blive hjemme i Barcelona, og derudover mangler de også nogle skadede spillere.

Ousmane Dembélé, der har været i fremragende form på det seneste, blev ankelskadet sidst, og skal bruge et par uger på sidelinjen, mens Rafinha og Samuel Umtiti heller ikke er klar.

Kevin-Prince Boateng kan dog få debut for Barcelona.

- Se fodbold i TV i Danmark.

Sevilla er meget stærke hjemme

Sevilla har igennem mange år været ekstremt stærke hjemme på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan, mens de har haft store problemer på udebane.

Derfor skal andaluserne også have et godt udgangspunkt foran egne fans før returkampen på Camp Nou om en uge.

Sevillas fans er blandt de mest aktive i Spanien, og der er generelt tryk på, når Sevilla spiller.

I denne sæson har Sevilla spillet 17 kampe på hjemmebane – 13 er blevet vundet, mens to er endt uafgjort, og så har de tabt imod Getafe og Club Athletic. Nederlaget til sidstnævnte havde dog ingen betydning, da Sevilla alligevel gik videre i Copa del Rey.

- Overblik over lønninger i alle europæiske ligaer [Kort]

Barcelona har ikke været stærke ude i Copa del Rey

Grundet det tætte kampprogram og det faktum, at Copa del Rey-opgørene spilles over to kampe, så har Barcelona valgt at stille med nogle alternative opstillinger i udekampene.

I sidste runde mødte Barca Levante, og her stillede de kun med tre spillere fra den stærkeste opstilling i form af Ousmane Dembélé, Sergio Busquets og Coutinho.

De tabte 2-1 efter en skrækkelig kamp, men opstillingen bliver givetvis stærkere denne gang, hvor de møder et solidt Sevilla-hold.

Foruden førnævnte kamp, så har de også mødt Cultural Leonesa runden før. Her vandt Barcelona kun 1-0 på et overtidsmål af Clement Lenglet.

Efterfølgende satte Barcelona dog tingene på plads hjemme på Camp Nou, hvor Barcelona er vanvittigt stærke.

Sevilla i mindre formkrise

Sevilla har haft en fantastisk sæson, og de har fulgt med de store klubber i toppen hele vejen igennem.

Her i det nye år har Sevilla dog haft problemer. De fem kampe i 2019 har kun kastet en enkelt sejr af sig, mens de har spillet uafgjort en gang, og tabt de seneste tre kampe.

Det skal dog siges, at Sevilla har mødt Atletico Madrid, Real Madrid og så Club Athletic hele tre gange.

Man skal ikke lægge alt for meget i det, da Sevilla-holdet stadig har meget kvalitet, og vi kan faktisk forvente en ret lige kamp i Sevilla.

- Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Sevilla – Barcelona: Odds

Du kan få følgende odds på Sevilla – Barcelona hos bet365 (fra 23/01 – 10.15):

  • Sevilla: 2.80
  • Uafgjort: 3.40
  • Barcelona: 2.40'

- Få de bedste odds bonusser i Danmark!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk