Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 jan, 2019

Copa del Rey: Barcelona uden Lionel Messi i Sevilla

fodbold copa del rey sevilla barcelona

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Sevilla og Barcelona, hvor du finder odds, live streaming og forventede startopstillinger.

Sevilla – Barcelona: Live Streaming af Copa del Rey

Kampene fra Copa del Rey bliver live streamet hos bet365, og derfor kan du selvfølgelig også se Sevilla – Barcelona online.

Vil du streame Sevilla – Barcelona? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se Copa del Rey direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Barcelona sparer nogle stjerner

Barcelona har gang i et meget tæt kampprogram, og der er kun omkring en måned til, at den afgørende fase i Champions League starter, og det er her, at holdet skal toppe.

Derfor er det fornuftigt nok, at Barcelona-træner har valgt at spare nogle af holdets allervigtigste spillere.

Stjernen over dem alle, Lionel Messi, Sergio Busquets og reserven Sergi Samper har fået lov at blive hjemme i Barcelona, og derudover mangler de også nogle skadede spillere.

Ousmane Dembélé, der har været i fremragende form på det seneste, blev ankelskadet sidst, og skal bruge et par uger på sidelinjen, mens Rafinha og Samuel Umtiti heller ikke er klar.

Kevin-Prince Boateng kan dog få debut for Barcelona.

Se fodbold i TV i Danmark.

Sevilla er meget stærke hjemme

Sevilla har igennem mange år været ekstremt stærke hjemme på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan, mens de har haft store problemer på udebane.

Derfor skal andaluserne også have et godt udgangspunkt foran egne fans før returkampen på Camp Nou om en uge.

Sevillas fans er blandt de mest aktive i Spanien, og der er generelt tryk på, når Sevilla spiller.

I denne sæson har Sevilla spillet 17 kampe på hjemmebane – 13 er blevet vundet, mens to er endt uafgjort, og så har de tabt imod Getafe og Club Athletic. Nederlaget til sidstnævnte havde dog ingen betydning, da Sevilla alligevel gik videre i Copa del Rey.

Overblik over lønninger i alle europæiske ligaer [Kort]

Barcelona har ikke været stærke ude i Copa del Rey

Grundet det tætte kampprogram og det faktum, at Copa del Rey-opgørene spilles over to kampe, så har Barcelona valgt at stille med nogle alternative opstillinger i udekampene.

I sidste runde mødte Barca Levante, og her stillede de kun med tre spillere fra den stærkeste opstilling i form af Ousmane Dembélé, Sergio Busquets og Coutinho.

De tabte 2-1 efter en skrækkelig kamp, men opstillingen bliver givetvis stærkere denne gang, hvor de møder et solidt Sevilla-hold.

Foruden førnævnte kamp, så har de også mødt Cultural Leonesa runden før. Her vandt Barcelona kun 1-0 på et overtidsmål af Clement Lenglet.

Efterfølgende satte Barcelona dog tingene på plads hjemme på Camp Nou, hvor Barcelona er vanvittigt stærke.

Sevilla i mindre formkrise

Sevilla har haft en fantastisk sæson, og de har fulgt med de store klubber i toppen hele vejen igennem.

Her i det nye år har Sevilla dog haft problemer. De fem kampe i 2019 har kun kastet en enkelt sejr af sig, mens de har spillet uafgjort en gang, og tabt de seneste tre kampe.

Det skal dog siges, at Sevilla har mødt Atletico Madrid, Real Madrid og så Club Athletic hele tre gange.

Man skal ikke lægge alt for meget i det, da Sevilla-holdet stadig har meget kvalitet, og vi kan faktisk forvente en ret lige kamp i Sevilla.

Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Sevilla – Barcelona: Odds

Du kan få følgende odds på Sevilla – Barcelona hos bet365 (fra 23/01 – 10.15):

  • Sevilla: 2.80
  • Uafgjort: 3.40
  • Barcelona: 2.40′

Få de bedste odds bonusser i Danmark!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.