Simon Kjær bliver i øjeblikket rygtet sammen med flere storklubber, og nu har Sevilla FC bekræftet, at de følger den danske landsholdsanfører!

Der er som sædvanlig gang i svingdøren i Sevilla, hvor en masse spiller er kommet ind og ud. En stor del af profilerne fra det succesfulde hold har fundet nye klubber, og Simon Kjær bliver overvejet som erstatning i midterforsvaret.

Adil Rami har været en fast del af Sevilla-holdet over de senere år, men franskmanden har valgt at skifte til Marseille. Han er ligesom Simon Kjær meget duelstærk, og det ligner en 1-til-1 erstatning, men prisen kan blive et problem for Sevilla.

Selvom Sevilla har tjent fint på at sælge Vitolo, Vicente Iborra, Yevhen Konoplyanka, Rami, Mariano og Sebastian Christoforo, så skyder de sjældent meget store beløb efter nye spillere.

Ganske vist er den mangeårige sportsdirektør Monchi ikke længere i klubben, men det ventes, at den nye mand i stolen Oscar Arias fortsætter på nogenlunde samme måde. De har igennem mange år hentet spillere billigt, og sendt dem videre med god fortjeneste.

Tirsdag kunne Oscar Arias bekræfte, at Simon Kjær er blandt de spillere, som Sevilla jagter i øjeblikket.

- Vi arbejder på en aftale, men vi ønsker ikke at diskutere det yderligere, da det kan skade forhandlingerne, siger sportsdirektøren til football-espana.net.

Simon Kjær spiller i øjeblikket i Fenerbahce, som han skiftede til i 2015 efter to sæsoner i Lille.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk