fodbold danmark

Glen Riddersholm og SønderjyskE tager imod AGF på Sydbank Park mandag aften i Superligaen. Kan AGF sikre sig pladsen i Europa League-playoff?

I vores optakt til AGF – SønderjyskE finder du skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere.

AGF kan vinde fire på stribe imod SønderjyskE

Den sidste kamp i Superligaens 29. spillerunde finder sted mandag aften på Sydbank Park i Haderslev.

SønderjyskE med 29 point tager imod AGF med 35 point, og da der kun restererer fire runder af nedrykningsgruppen, så er SønderjyskE tvunget til at vinde kampen, hvis de vil bevare muligheden for at ende på førstepladsen.

Det kan dog vise sig at blive en meget svær opgave. AGF har vundet de seneste tre kampe imod SønderjyskE, og det har været nogle ret overbevisende præstationer.

Faktisk har SønderjyskE ikke engang formået at score et enkelt mål i de tre nævnte kampe. Det seneste møde var i starten af foråret, hvor AGF vandt 2-0 på Sydbank Park på mål af Jens Stage og Patrick Mortensen.

- Se alle vindere af Superligaen nogensinde!

SønderjyskE er for svingende

SønderjyskE har nærmest været garant for stabilitet i deres periode som Superliga-hold, hvor de har formået at etablere klubben i ligaen.

Tilskuersnittet er steget løbende, hvorfor de også har igangsat noget stadionarbejde for at gøre det mere attraktivt at gå til fodbold.

Denne sæson har dog slet ikke været kendetegnet ved stabilitet.

SønderjyskE startede foråret op med at tabe tre kampe i streg uden at score et mål, hvorefter de vandt de næste to kampe med en samlet målscore på 6-1.

Nu har de så kun fået et point i de seneste tre kampe, så det begynder at blive en smule kritisk. Senest tabte SønderjyskE med hele 4-1 imod Vejle efter en horribel indsats.

- Prøv vores Superliga-quizzer her!

Glen Riddersholm bænker angriber

De dårlige præstationer har fået Glen Riddersholm til at ændre i sin startelever. Hollandske Mart Leider har været den foretrukne angriber siden han blev hentet til klubben, men han har underpræsteret i de seneste par kampe, hvorfor han nu bliver sat af.

Riddersholm har udtalt, at Peter B. Christiansen, der har leveret nogle gode præstationer, kommer til at starte kampen. Det er ikke fordi, man har mistet troen på Lieder, men han skal presses en smule.

Hos AGF er der slet ingen tvivl om, hvem der starter på toppen. Patrick Mortensen kommer frem til et hav af chancer, og selvom han også har misbrugt en del af dem, så er en fremragende tilføjelse til AGF og Superligaen generelt.

- Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

SønderjyskE – AGF: Skader og karantæner

Glen Riddersholm har umiddelbart alle mand klar til kampen. Han har udtaget en trup på 20 spillere, hvor Thomas Juel-Nielsen gør comeback efter karantæne imod Vejle.

AGF har været tvunget til et par ændringer i deres trup. Alexander Munksgaard og Yussef Toutouh er ikke klar til kampen, mens Niklas Backman fortsat er skadet.

De har dog Adama Guira tilbage efter, at midtbanespilleren har afsonet karantæne.

SønderjyskE – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til SønderjyskE – AGF:

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Stefan Gartenmann – Marc Pedersen – Kees Luijckx – Nicholas Marfelt

Marcel Rømer – Victor Ekani – Marco Rojas

Johan Absalonsen – Peter Christiansen – Alexander Bah

AGF

Kamil Grabara

Sebastian Hausner – Frederik Tingager – Jesper Juelsgård – Casper Højer Nielsen

Bror Blume – Jens Stage – Mustafa Amini

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

SønderjyskE – AGF: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på SønderjyskE – AGF hos bet365 (odds er fra 15/04 – 11.22):

  • SønderjyskE: 2.50
  • Uafgjort: 3.25
  • AGF: 2.80

- Se de bedste odds bonusser og vores fodbold odds tips.

SønderjyskE – AGF: Live Streaming og TV

Du kan både se SønderjyskE online med live streaming og i TV.

Vil du helst live streame SønderjyskE – AGF online, så kan dette blandt andet gøres hos Viaplay.

Vil du se Superliga-fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk