ishockey vm

Danmark skal pligtsejre, når de tirsdag eftermiddag møder Storbritannien ved VM i ishockey 2019. Læs mere om kampen her!

Sådan live streamer du Storbritannien – Danmark

Kampen mellem Storbritannien og Danmark kan live streames online hs bet365. Du kan nemlig live streame samtlige kampe fra Ishockey-VM 2019 online hos bet365.

Ved at live streame ishockey online, så behøver du ikke købe dyre TV-pakker, og du kan i øvrigt både live streame med din mobil, tablet eller på din computer.

Danmark har fået blandet start på VM i Ishockey 2019

Danmark fik en fin start på VM i Ishockey 2019 lørdag eftermiddag, da vi mødte Frankrig. Vi var på forhånd udråbt til favoritter til at vinde kampen, og vi fik ligeledes en udmærket start på kampen.

Vi kom ganske vist bagud efter otte minutters spil i powerplay, men i løbet af det sidste minut af første periode scorede vi to gange på mål af Frederik Storm og Markus Lauridsen.

Anden periode skulle vise sig at blive forfærdelig. Franskmændene scorede tre gange, mens Lars Ellers scoring blev Danmarks eneste, så vi var nede 4-3 før den sidste periode.

Vi udlignede til 4-4, så kampen blev afgjort på straffeslag. Her var Danmark klart skarpest, så vi vandt fortjent kampen, og startede Ishockey-VM med to point.

Efterfølgende mødte vi Tyskland i den anden kamp, og her tabte Danmark 2-1 efter en skuffende kamp.

Det var en hårdt spillet kamp, hvor Danmark fik alt for mange udvisninger. Det bliver givetvis ikke et problem imod Storbritannien, men det skal ændre sig fremadrettet, hvis vi skal have en chance for at gå videre til kvartfinalerne ved VM i ishockey 2019.

Britterne lagde ud med at tabe 3-1 imod Tyskland. De formåede faktisk at skabe spænding midt i kampen, og det var overraskende, at de overhovedet scorede et mål. Efterfølgende tabte Storbritannien 8-0 imod Canada, hvilket ikke var videre overraskende.

Kan Danmark gå videre til kvartfinalen?

Danmarks start med kun to point i de to kampe imod Frankrig og Tyskland, som vurderes til at være nogenlunde på vores niveau, er ikke tilfredsstillende.

Fire af de otte hold går videre fra gruppespillet, og da Finland, USA og Canada er niveauer over de andre mandskaber, så kommer Danmark til at kæmpe med Tyskland, Frankrig og Slovakiet om den sidste plads.

Vi skal nok formå at besejre Storbritannien, mens vi får mere end svært ved at få et point imod Finland.

Den helt afgørende kamp kan vise sig at blive vores sidste i gruppespillet, når vi møder Slovakiet, som jo er på hjemmebane.

Storbritannien – Danmark: Odds på Ishockey-VM 2019

Du kan få følgende odds på Storbritannien – Danmark hos bet365 (odds er fra 14/05 – 09.50):

  • Storbritannien: 20.00
  • Uafgjort: 10.00
  • Danmark: 1.11

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk