fodbold

Den første semifinale i Champions League spilles tirsdag aften i London, hvor Tottenham tager imod Ajax. Se optakt og odds tip her!

Er Tottenham favoritter imod Ajax?

Der venter nogle meget spændende Champions League-semifinaler. Tirsdag mødes Tottenham og Ajax på Tottenham Hotspur Stadium i London, mens Liverpool besøger Barcelona på Camp Nou onsdag.

Var man blevet spurgt om, hvem der var favoritter til at gå videre mellem Tottenham – Ajax før sæsonen, så havde der ikke været tvivl om, at det var Spurs, men der er en række omstændigheder, der har ændret lidt på det.

For det første har Ajax overrasket helt vildt i denne sæson. De har mødt Bayern München, Juventus og Real Madrid, som alle har været blandt verdens bedste mandskaber i det seneste årti, og de har givetvis været det bedste hold imod dem alle sammen.

I gruppespillet endte Ajax ganske vist på andenplads bag netop Bayern, men de hentede 12 point i de seks kampe, og tabte ikke en eneste.

Efterfølgende besejrede Ajax først Real Madrid med 5-3 samlet, hvorefter de vandt 3-2 imod Juventus.

Begge gange fik de et halvdårligt udgangspunkt på hjemmebane, men men tog efterfølgende til nogle af verdens sværeste stadions, hvor de spillede noget helt fantastisk fodbold.

- Se et kort over alle børsnoterede fodboldklubber i Europa.

Tottenham mangler de største profiler

Derudover, så ser det ikke ret godt ud for Tottenham i øjeblikket. De har egentlig spillet en ganske fin sæson, men de har været hårdt ramt af skader, hvilket har kostet dem mange point i Premier League.

Spurs ligger stadig på tredjepladsen i Premier League, men afstanden ned til femtepladsen er nu kun på fire point, så med en meget dårlig sæsonafslutning i PL samt exit i CL, så kan de misse Champions League i næste sæson.

Den dårlige form med fem nederlag i de seneste ni kampe skyldes i høj grad, at Harry Kane har siddet ude med en skade, som har sendt ham på sommerferie.

Samtidigt har Harry Winks, Moussa Sissoko samt andre spillere jævne mellemrum også været ude med skader, og deres trup er ikke bred nok til at klare samtidigt med at konkurrere med de bedste hold i Verden.

Heung-Min Son har fungeret som en langt bedre erstatning end Fernando Llorente, men sydkoreaneren sidder ude med karantæne til det første opgør, så det bliver blot endnu sværere for Spurs.

- Se kort over alle fodboldklubber i London.

Ajax har haft ekstra restitutionstid

En tredje ting, der peger i retningen af Ajax er, at de har haft længere tid til at forberede sig til kampen.

Det hollandske fodboldforbund rykket runden i Æresdivisionen, så Ajax har mere tid til at fokusere på kampen imod Tottenham.

Tottenham spillede senest imod West Ham lørdag eftermiddag, hvor de tabte 0-1 på hjemmebane, mens Ajax besejrede Vitesse med 4-2 hjemme i Amsterdam.

Kasper Dolberg startede inde ved den lejlighed, men det forventes han ikke at gøre i tirsdagens kamp imod Tottenham, da Ajax plejer at spille en smule anderledes i CL end i ligaen.

- Prøv alle vores fodboldquizzer her!

Tottenham – Ajax: Skader og karantæner

Tottenham må nok undvære Serge Aurier, Moussa Sissoko, Heung-Min Son og Harry Kane. Derudover er Harry Winks og Erik Lamela tvivlsomme, men forventes uanset ikke at starte inde.

Ajax må nok undvære Carel Eiting, Hassane Bandé og Václav Cerný, men ingen af dem havde startet inde, så det bliver nok et Ajax-hold i stærkeste opstilling.

Tottenham – Ajax: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Tottenham – Ajax:

Tottenham

Hugo Lloris

Kieran Trippier – Toby Alderweireld – Jan Verthonghen – Ben Davies

Eric Dier - Victor Wanyama

Lucas – Christian Eriksen – Dele Alli

Fernando Llorente

Ajax

Andre Onana

Joel Veltman – Mattijs De Ligt – Daley Blind – Noussair Mazraoui

Lasse Schöne – Donny van de Beek - Frenkie De Jong

Hakim Ziyech – Dusan Tadic – David Neres

Tottenham – Ajax: Odds og tip

Du kan få følgende odds på Tottenham – Ajax hos bet365 (odds er fra 29/04 – 14.00):

  • Tottenham: 2.60
  • Uafgjort: 3.40
  • Ajax: 2.90

Umiddelbart, så er oddsene meget godt sat. Det virker som om et meget højt odds på Tottenham, men som vi allerede har gjort klart, så er der mange ting, der peger på Ajax.

Et spil på uafgjort til 3.40 virker umiddelbart ikke som et dumt spil, da det første opgør ofte er mere afventende end returkampen.

- Se alle vores fodboldtips her!

Tottenham – Ajax: Live Streaming og TV

Du kan både se Tottenham – Ajax online med live streaming og i TV.

Vil du helst se Champions League-fodbold i TV, så kan dette gøres hos TV3+.

Er du mere til at live streame Tottenham – Ajax online, så kan du gøre det hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.