fodbold danmark

Lørdagens Superliga-kamp spilles på Vejle Stadion, hvor Vejle Boldklub tager imod SønderjyskE. Find vores optakt her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Vejle Boldklub og SønderjyskE, hvor du finder nyt om skader, odds og live streaming.

Vejle og SønderjyskE mødes i tæt kamp

Det ligner på forhånd en meget tæt kamp, når Vejle og SønderjyskE mødes lørdag eftermiddag.

Det er to hold, der har hårdt brug for point, hvis de skal opnå sæsonens mål, som er hhv. overlevelse i Superligaen og en plads i top seks for Vejle og SønderjyskE.

Vejle hentede kun 16 point i efterårets 20 kampe, men har hentet nogle gode spillere, som bør kunne løfte niveauet. De kommer ikke til at nå top seks, men bør have kvalitet nok til at overleve endnu en sæson i Superligaen.

SønderjyskE spillede en efterårssæson under middel, men bør være bedre stillet med en ny træner og et par spændende indkøb.

- Se hvad Superliga-klubberne har lavet i vinterpausen!

Vejle har fået løst angrebsproblem

Vejles største problem indtil videre har været målscoringen. Allan Sousa har været en farlig mand med seks kasser, men brasilianeren har været lidt alene oppe foran.

Vejle har hentet den tidligere AC Horsens-spiller Kjartan Finnbogason, der ikke slog igennem i Ferencvaros, og han har tidligere vist, at han kan score mål i Danmark.

Derudover har Vejle købt Mathias Hebo Rasmussen fri fra Lyngby hentet Matle Amundsen til venstre back. Derudover er et par ukendte spillere hentet ind fra nær og fjern.

Agon Mucollis kontrakt er blevet ophævet, men generelt virker Vejles om et forstærket hold efter transfervinduet.

Nu er det så spændende om de kan få gang i målscoringen.

Vejle må i øvrigt undvære både Allan Sousa og Viljormur Davidsen, som begge har karantæne.

- Læs mere om Superligaen, og hvordan du ser den online.

Glen Riddersholm er ny træner i SønderjyskE

SønderjyskE har fået Glen Riddersholm ind som ny træner, og han overtager efter Claus Nørgaard, der aldrig for alvor blev en succes i det sønderjyske.

Glen har masser af Superliga-erfaring og umiddelbart også et værdisæt, der passer som fod i hose på Sydbank Park.

Han har ikke et vanvittigt spillermateriale at gøre med, men en sund klub, der plejer at få meget ud af deres spillere.

SønderjyskE har dog hentet et par interessante spillere ind. Marco Rojas er hentet fra Heerenveen, og selvom de færreste nok aner, hvem han er, så har han et ret spændende CV, der blandt andet inkluderer 40 landskampe for New Zealand.

Danny Amankwaa gør comeback i dansk fodbold for SønderjyskE efter et mislykket ophold i Skotland, mens de også har hentet den 18-årige nigerianer Nazafi Zahaya.

Anders Egholm og Simon Poulsen har stoppet karrieren, så de mister en del rutine.

Det er svært at vurdere om SønderjyskE er blevet forstærket før premieren imod Vejle, men det finder vi nok ud af nogenlunde hurtigt.

- Top 10: Flest landskampe for Danmark nogensinde.

Vejle – SønderjyskE: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Vejle – SønderjyskE.

Vejle

Pavol Bajza

Tobias Mølgaard – Branko Ilic – Mads Greve – Malte Amundsen

Ylber Ramadani – Jacob Schoop – Arbnor Mucolli – Vladen Yurchenko

Imed Louati

Gustaf Nilsson

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Stefan Gartenmann – Marc Pedersen – Kees Luijckx – Nicholas Marfelt

Marco Rojas – Victor Mpindi – Søren Frederik – Johan Absalonsen

Mart Lieder – Christian Jakobsen

Vejle – SønderjyskE: Odds

Du kan få disse odds på Vejle – SønderjyskE hos bet365 (fra 06/02 – 12.00):

  • Vejle: 2.60
  • Uafgjort: 3.30
  • SønderjyskE: 4.00

- Se vores fodboldtips her!

Vejle – SønderjyskE: Live Streaming og TV

Du kan se Vejle – SønderjyskE med live streaming og i TV. Er du mest til at live streame fodbold online, så kan du gøre på det Viaplay.

Vil du se Superliga-fodbold i TV, så kan du gøre det på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk