wales danmark

Danmark spiller den tredje kamp i Nations League fredag aften, hvor vi møder Wales på udebane, og du kan læse mere om kampen her.

Læs optakten til Nations League-kampen Wales – Danmark, og find odds, live streaming, odds og forventede startopstillinger.

Er Danmark underdogs i Wales?

Danmarks landshold har i de seneste to år været ekstremt stabile. Siden de to nederlag imod Polen og Montenegro i kvalifikationen har vi stort set ikke tabt nogle kampe, og holdet virker sammentømret og solidt.

Vi har også fået en fornuftig start på Nations League, hvor vi indtil videre har slået Wales med 2-0 i Århus, og spillet 0-0 imod Irland på udebane.

Vi står derfor med fine kort på hånden før de sidste to kampe. Hvis vi undgår et nederlag i Wales, så kan vi sikre gruppesejren med en sejr imod Irland på hjemmebane.

Danmark har på papiret et væsentligt stærkere mandskab end Wales, men alligevel har bookmakerne vurderet waliserne som favoritter til at vinde kampen, hvilket umiddelbart kan virke en smule forkert.

Hjemmebanefordelen er selvfølgelig betydelig, men det er alligevel lidt svært at forstå, at Danmark skal være underdogs imod Wales, som det bliver vurderet i øjeblikket.

Læs også: Top 10: Flest landskampe nogensinde for Danmark.

Danmark mangler anfører Kjær

Noget der dog taler imod Danmarks chancer er fraværet af Simon Kjær, som har valgt at blive hjemme i Sevilla for at blive 100 % klar.

Han har døjet med en skade, og han har altså ikke ville risikere at forværre skaden, hvilket giver fin mening.

Andreas Bjelland er tilbage i landsholdstruppen efter at have misset VM, og han kan sagtens gå ind i startopstillingen ved siden af Mathias Zanka, som har spillet flot på landsholdet.

Derudover er Viktor Fischer fortsat ude med en skade, men til gengæld er Christian Eriksen tilbage i truppen efter en maveskade.

Det vides endnu ikke, hvem der overtager anførerbindet fra Simon Kjær, men det bliver med al sandsynlighed en af viceanførerne Kasper Schmeichel og Christian Eriksen.

Læs også: Top 10: Danmarks dyreste fodboldspillere nogensinde.

Danske angribere scorer kasser

Der er positivt nyt blandt flere af de offensive profiler hos Danmark. Yussuf Poulsen er i gang med en flot sæson i Bundesligaen, hvor han allerede har nettet seks gange for RB Leipzig.

Han har scoret fire og fem mål i sine to første sæsoner i den bedste tyske række hidtil, og han har ligeledes vist målform på landsholdet, så det ser lovende ud.

Det samme kan siges om Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen, som er inde i en god periode for hhv. Ajax og Feyenoord.

Omvendt er Pione Sisto blevet skubbet ud af holdet i Celta Vigo, som til gengæld lige har fyret manageren, så det giver håb for den hurtige dribler.

Se kortet: Hvor er landsholdsspillerne født?

Wales’ profiler ikke i form

Heldigvis for Danmark, så ser det ikke så godt ud for flere af Wales’ største profiler. Her er naturligvis tale om Gareth Bale og Aaron Ramsey fra hhv. Real Madrid og Arsenal.

Bale har ikke været så meget skadet, som han plejer, men han har slet ikke ramt topformen, når han har spillet. Efter en fin sæsonstart, så har Bale nu kun scoret et enkelt mål i sine seneste 10 kampe, og det var imod Viktoria Plzen.

Aaron Ramsey har ikke nogen fremtid i Arsenal, og han spiller heller ikke regelmæssigt længere. Han starter inde i de mindre vigtige Europa League-kampe, men er henvist til bænken i Premier League-kampene. Det er blevet til et enkelt mål i 556 minutters PL-fodbold i denne sæson.

Wales – Danmark: Forventede startopstillinger

Wales

Wayne Hennessey

Chris Gunter, Ashley Williams, Ben Davies

Connor Roberts, Athan Ampadu, Joe Allan, Declan John

Gareth Bale, Aaron Ramsey

Sam Vokes

 

Danmark

Kasper Schmeichel

Henrik Dalsgaard, Mathias Zanka Jørgensen, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen

Thomas Delaney, Lasse Schøne, Christian Eriksen

Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto

Wales – Danmark: Odds

Som nævnt tidligere, så er Wales blevet vurderet til at være favoritter imod Danmark, og bet365 tilbyder følgende odds (fra 13/11 – 13.48):

  • Wales: 2.55
  • Uafgjort: 3.10
  • Danmark: 2.80

Læs også vores spilforslag til landskampen!

Wales – Danmark: Live Streaming og TV

Kampen mellem Wales og Danmark kan både ses i TV og med online live streaming. Vil du se landskampen i TV, så skal du slå ind på Kanal 5.

Er du mere til at live streame landskampen Wales – Danmark, så skal du oprette en profil hos Dplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk