NordicBet Odds Boost: Få odds 100 på, at Danmark vinder EM

EM i fodbold i Tyskland begynder fredag d. 14. juni med åbningskampen mellem Tyskland og Skotland med kampstart klokken 21.00 på Allianz Arena i München. Danmark spiller første kamp ved EM søndag d. 16. juni, hvor modstanderen er Slovenien.

Danmark er ikke blandt favoritterne til at vinde EM i fodbold, men hos bookmakeren NordicBet kan du få et glimrende odds på, at Danmark vinder EM i Tyskland. NordicBet har nemlig et såkaldt Super Boost på, at Danmark vinder trofæet, og du kan benytte dig af tilbuddet, hvis du har en konto hos NordicBet.

Gå til NordicBet

Sådan får du dit Super Boost

Hvis du gerne vil gøre brug af NordicBets meget høje odds på dansk EM-triumf, så læs med herunder.

  • Gå til NordicBet.dk og log ind eller opret en konto
  • Klik på “Boostede Odds”
  • Få et odds boost 100 på, at Danmark vinder EM
  • Du kan maksimalt spille 100 kroner på dette odds boost

NordicBet gav før odds 40.00 på dansk sejr ved EM, men i dette tilbud kan du altså få odds 100 på, at Danmark vinder EM. Der er spilstop lige inden Tyskland – Skotland fredag d. 14. juni klokken 21.00.

Regler og vilkår

Som nævnt er der en indsatsbegrænsning på 100 kroner på dette Super Boost fra NordicBet. Hvis du har en aktiv bonus hos NordicBet, kan du godt placere bonuspenge på dette væddemål. I tilfælde af dansk EM-sejr vil din gevinst blive udbetalt i bonuspenge.

Du kan til hver en tid frasige dig bonussen, men frasigelse af bonus vil betyde tab af bonuspenge, og hvis du har vundet eventuelle gevinster i forbindelse med bonussen, går disse også bort.

NordicBet forholder sig retten til at fjerne spillere fra dette tilbud og konfiskere eksisterende midler, hvis der findes beviser for misbrug eller svindel. Derudover er NordicBets generelle regler og vilkår gældende.

Danmark kan vinde EM

Der er flere andre nationer end Danmark, der er mere oplagte, når snakken falder på, hvem der vinder EM 2024 i Tyskland. Men Danmark var tæt på en EM-finale ved det seneste EM i 2021, og det danske landshold har tidligere vist, at de kan spille god fodbold.

Hvis alt flasker sig, kan det danske hold levere overraskelsen i Tyskland, ligesom det var tilfældet i 1992, hvor Danmark også gik hele vejen og vandt trofæet. Danmark er havnet i en overkommelig gruppe, og det vil være overraskende, hvis ikke Danmark som minimum er at finde i ottendedelsfinalerne, og derfra kan alt ske.

Få bonus hos NordicBet

Hvis du ikke har en konto ved NordicBet i forvejen, kan du nemt få en, og som ny spiller kan du tilmed få en velkomstbonus. Se herunder, hvordan du kan få NordicBets velkomstbonus.

  • Gå til NordicBet.dk og tryk på “Opret konto” i højre hjørne
  • Følg de instrukser, der bliver vist på din skærm
  • Lav en indbetaling på 500 kroner
  • Spil 500 kroner på et væddemål til odds 1.80 eller højere
  • Modtag et freebet på 500 kroner
  • Dit freebet er gyldigt i 60 dage efter modtagelse

Freebettet kan bruges på al sport hos NordicBet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.