Om os


På denne side kan du blive klogere på mesterbold.dk. Vi kommer til at forklare, hvem vi er, hvad vi gør, og hvorfor du skal vælge os.

Mesterbold.dk vil gerne give brugerne værdi i form af kvalitetsindhold, der handler om stort og småt inden for sportens verden.

Hvad kan du finde på mesterbold.dk?

Mesterbold.dk samler en bunke af nyttig information. Her finder du alt fra anmeldelser af de vigtigste bookmakere, spiltips til de vildeste kampe, og guides til live streaming.

Vi har en ambition om at være din hjælpende hånd, når det handler om sport i Danmark. Vi ved, at det er en hård kamp, men det er en udfordring, som vi på mesterbold.dk er klar til at tage.

Derfor vil vi også bestræbe os på at have et højt informationsniveau i vores artikler, lige meget om der er tale om spiltips, nyheder, anmeldelser og blogs. Vi er interesserede i, at du som spiller er klædt så godt på som muligt, og vil derfor gerne give dig de bedste muligheder for at fortage dit valg, hvad enten det om det handler om at vælge bookmaker, live stream eller væddemål.

Hvorfor vælge mesterbold.dk?

Det er enkelt at svare på, hvorfor vi mener, at du skal vælge mesterbold.dk, når du er på jagt efter spiltips eller live streaming. På redaktionen har vi samlet skribenter, for hvem fodbold og sport er selve kilden til livet. Nørderiet kender ingen grænser, og vi vil gøre vores absolut ypperste for, at du altid vil få en nem oversigt over de bedste odds og den bedste live stream.

På redaktionen finder du kun folk, som er ramt af en dybfølt kærlighed til legen med læderkuglen. Vi følger med de store ligaer og kan derfor nemt guide dig igennem fodboldjunglen, hvad end du er på jagt efter odds, nyheder eller live stream fra hele verden.

Mesterbold.dk er ikke bange for at have holdninger, og vi står gerne på mål for dét, der står i vores artikler. Vores vigtigste fokus er at være til for vores læsere, og hver dag arbejder vi hårdt for, at du skal være tilfreds. Uden glade læsere er der intet mesterbold.dk, så enkelt er det!

Hvem er vi på mesterbold.dk?

Mesterbold.dk var oprindeligt ejet af Rebel Penguin, som i september 2017 blev opkøbt af Gaming Innovation Group.

Som allerede nævnt består redaktionen af folk, der brænder for sport, betting og live streams, og i tæt relationen med vores læsere er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan nå med mesterbold.dk.

Fordi vi hele tiden bestræber os på at blive bedre, vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har forslag eller kommentarer.

Mesterbold.dk – Tidslinje

Her kan du læse mere om Mesterbold.dks historie:

  • 2011 – Domænet Mesterbold.dk købes af Rebel Penguins Aps
  • 2012 – I de følgende år fungerer Mesterbold.dk som en nyhedsside med fokus på Champions League-fodbold
  • 2017 – Mesterbold.dk relanceres, og får nyt design. Siden har nu et bredere perspektiv på fodbold i Danmark og Europa
  • 2017 – Rebel Penguin Aps sælges til Gaming Innovation Group, så sidstnævnte nu ejer domænet Mesterbold.dk
  • 2021 – Mesterbold.dk har mangedoblet antallet af besøgende sammenligt med de foregående år
  • 2021 – Mesterbold.dk får nyt design

GIG Media i top 3 i EGR Power Affiliates Ranking 2021

GIG Media (Gaming Innovation Group Media) blev i 2021 kåret som verdens tredje stærkeste affiliate marketing-firma i gaming-industrien.

EGR samler hvert år de førende 25 firmaer inden for branchen, og i 2021 steg GIG Media fra en 12. plads i 2020 til en tredjeplads i 2021.

Jonas Warrer, CMO i GIG sagde følgende ved den lejlighed:

– Jeg er utrolig stolt over, at vi officielt er top tre i Power Affiliates i dette års EGR Power Affiliates Ranking, med en stigning på ni pladser i forhold til sidste år! Det er en understregning af alt det hårde arbejde og dedikation bag organisationen. Der er blevet arbejdet hårdt for at forbedre vores hjemmesider, vores kampagner, vores IT, vores indhold, vores design – bare for at nævne nogle områder.

– Jeg er glad for at se, at vores fokus på organisk vækst har resulteret i kontinuerlige forbedringer igennem 2020 med sigtet rettet mod nye rekorder i resten af 2021.

Kontakt os

Hvis du gerne vil vide mere om os, der holder hjulene under mesterbold.dk i gang, eller har ris og ros, er du mere end velkommen til at skrive til os.

Det nemmeste er at skrive en mail, som du finder på vores kontaktside. Her vil vi bestræbe os på at få svaret så hurtigt som muligt, men bær over med os, hvis der går et par dage.

Ellers kan du altid skrive en kommentar på en af vores artikler, her vil vi også gøre vores bedste på at svare så hurtigt som muligt.

Vores kontorer

Danmark

Rebel Penguin ApS
Nannasgade 28
2200 København N
Danmark

Malta

Gaming Innovation Group
@GiG Beach
Triq Id-Dragunara
Saint Julian’s STJ 3148
Malta

USA

8359 Stringfellow Rd
St. James City
FL 33956
USA

Kontakt Information

Email: info@gig.com
Virksomhedshjemmeside: https://www.gig.com/