Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 sep, 2017

DBU Pokalen: Optakt og live stream til Viborg FF – AaB

Læs vores optakt til DBU Pokalen-kampen Viborg FF – AaB, find odds, og se kampen på live stream!

Det ligner en tæt kamp i Viborg

Selvom der er en række til forskel på de to hold, så ligner det unægteligt en tæt kamp på Energi Viborg Arena torsdag aften. Viborg har beholdt størstedelen af truppen efter nedrykningen til 1. division, og de to hold plejer at spille meget tætte kampe.

Ingen af holdene er kommet godt fra land i deres respektive rækker. Viborg ligger på 11. pladsen i 1. division med kun seks point efter seks kampe, og det har blandt andet medført en trænerfyring af Johnny Mølby. I stedet har Viborg ansat Steffen Højer og Ralf Pedersen som permanent trænerduo.

AaB har fortsat ikke vundet en kamp i årets Superliga. De har spillet fem af de første syv runder uafgjort, og de træner alvorligt meget til en sejr i Aalborg. De har store problemer med at kreere chancer, hvorfor de kun har nettet fem gange indtil videre.

Begge hold mangler profiler

Både Viborg og AaB må undvære en række vigtige spillere til kampen. Hos hjemmeholdet er der tale om Jung Bin Park, Søren Frederiksen, Mikkel Vestergaard, Danilo Arrieta og Oliver Thychosen, og det efterlader en tyndt besat offensiv.

Morten Wieghorst må se bort fra anfører Rasmus Würtz, Marco Meilinger, Michael Lansing, Oliver Abildgaard, Bardhec Bytyqi, Edison Flores og Marco Ramkilde. Dermed har de heller ikke mange kreative spillere med til kampen, men der er blevet plads til nyindkøbte Yann Rolim og Pavol Safranko.

Vil de virkelig satse på DBU Pokalen?

Med tanke på holdenes dårlige sæsonstart, så det kan virke tvivlsomt, hvor meget klubberne ønsker at satse på DBU Pokalen. Viborg FF har alvorligt brug for at rykke direkte op til Superligaen, og de har allerede syv point op til Thisted på tredjepladsen.

AaB er i pointtørke, og det ville være katastrofalt, hvis klubben for alvor kommer i nedrykningsfare. Man skulle tro, at spillertruppen var for god, men det har vist sig at være en meget jævnbyrdig række, hvor alle kan slå alle.

Omvendt kan man sige, at en pokalsejr vil give holdet noget tiltrængt selvtillid, som kan smitte af på tabellen i Superligaen. Morten Wieghorst gør det dog klart, at de satser 100 % på at avancere i DBU Pokalen.

Odds på Viborg FF – AaB

Hvis du vil have lidt ekstra spænding, så kan du sætte et spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

  • Viborg FF: 2.88
  • Uafgjort: 3.40
  • AaB: 2.38

Et spil på under 2,5 mål til 1.85 hos samme bookmaker virker fristende med tanke på holdenes manglende målscore, samt de offensive fravær.

Se Viborg FF – AaB på live stream

Hvis du vil se Viborg FF – AaB på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.