London-Derby i Carabao Cuppen

Læs vores optakt til Carabao Cup-kampen mellem Arsenal og Chelsea, find odds, og live stream kampen online.

Sådan live streamer man Arsenal – Chelsea

Du kan live streame aftenens Carabao Cup-kamp mellem Arsenal og Chelsea direkte hos bet365. Det kræver blot, at du opretter en profil, og indsætter penge, så er du klar til at se fodbold på live streaming. Sådan gør du:

  1. Gå til bet365
  2. Opret en profil
  3. Se fodbold

Vi er garanteret mål i aften

Onsdag aften gælder det returkampen i semifinalen af Carabao Cuppen mellem Arsenal og Chelsea. Det første opgør på Stamford Bridge endte 0-0 for to uger siden, og derfor er vi garanteret mål i aften.

Manchester City spillede sig tirsdag aften videre til finalen efter to sejre over Bristol City, og nu skal deres finalemodstander så findes.

Arsenal og Chelsea mødte hinanden hele fire gange i 2017, og de har allerede spillet to kampe imod hinanden i 2018, så det er to hold, der kender hinanden indgående.

De seneste fire indbyrdes opgør er endt uafgjort, og det er slet ikke usandsyngligt, at det skulle ske igen.

Den 3. januar spillede Arsenal og Chelsea årets nok hidtil bedste fodboldkamp, og du kan nyde højdepunkterne lige her:

Arsenal reagerede flot uden Sanchez

Arsenal har netop skillet sig af med deres nok største profil Alexis Sanchez. Chileneren er røget til Manchester United i en byttehandel, som sender Henrikh Mkhitaryan den anden vej.

Mange mente, at Sanchez’ fravær ville skabe problemer for Arsenal, men de gav svar på tiltale i weekendens Premier League-kamp imod Crystal Palace.

Arsenal kom flyvende ud på banen, og den stod 4-0 efter kun 22 minutter. Herefter var kampen reelt afgjort, og det er ikke underligt, at Arsenal-spillerne gik ned i tempo.

Flere af de offensive spillere, som eksempelvis Mesut Özil, spillede fantastisk, og det er vigtigt for Arsenal-tilhængerne nu, hvor Sanchez er smuttet til Manchester.

Chelsea har haft offensive problemer

Chelsea har egentlig spillet en acceptabel sæson, men det virker ikke som om, at manager Antonio Conte er særligt tilfreds med sine arbejdsforhold. Han udtaler sig ofte en smule kritisk om klubbens ageren på transfermarkedet.

Alvaro Morata startede tiden i Chelsea og Premier League ganske fint, men han har haft problemer med at ramme målet på det seneste. I den omtalte, underholdende kamp imod Arsenal blev spanieren hånet for sin manglende evne til at sætte bolden i kassen.

Chelsea arbejder i øjeblikket at hente en angriber, som kan indgå i en plan B. De foretrækker klart, at spilleren er engelsk, så de kan overholde kravene fra FA om egen-udviklede spillere, men snakken går i øjeblikket på, at de henter Edin Dzeko i Roma.

Det skal blive spændende at se, hvordan de to managers griber kampen an. Vi kan håbe på, at begge hold går benhårdt efter sejren, for så er vi sikret en glimrende fodboldkamp.

Odds på Arsenal – Chelsea

Hvis du alligevel skal se den engelske topkamp mellem Arsenal og Chelsea, så kan du ligeledes overveje et bet på kampen. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

  • Arsenal: 2.80
  • Uafgjort: 3.50
  • Chelsea: 2.62

Hvornår kan man se Arsenal – Chelsea?

Arsenal – Chelsea spilles onsdag den 24. januar kl. 21.00 på Emirates Stadium i London.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.