Nyt London-derby i Carabao Cup

Læs vores optakt til Carabao Cup-semifinalen mellem Chelsea og Arsenal, find odds, og live stream kampen direkte på nettet.

Hvordan live streamer man Chelsea – Arsenal?

Du kan live streame Carabao Cup-semifinalen mellem Chelsea og Arsenal direkte hos bet365. Du skal oprette en konto, indsætte mindst 50 kroner på din konto, og herefter har du fri benyttelse af bet365s live streaming, som, udover Carabao Cuppen, også gælder store ligaer som Bundesligaen, La Liga og Serie A.

Chelsea er godt kørende

De forsvarende Premier League-mestre fra Chelsea har haft svært ved at fastholde sidste sæsons høje niveau, og de andre PL-klubber er blevet overskygget af Manchester City.

Chelsea har dog gang i en fornuftig sæson, og de kom fremragende igennem det hårde juleprogram. De fik syv point i tre kampe uden at indkassere et mål imod Everton, Brighton og Stoke, hvorefter de mødte netop Arsenal i et af de store London-derbys, som vi kommer ind på senere i artiklen.

I weekenden spillede de engelske hold FA Cup, og her mødte Chelsea Championship-holdet Norwich på udebane. Antonio Conte havde valgt at rotere kraftigt i startopstillingen, og flere af reserverne, som eksempelvis Michy Batshuayi, spillede meget dårligt. Kampen endte 0-0, og dermed venter der en returkamp på Stamford Bridge.

Arsenal i dårlig form

Det går anderledes dårligt hos naboerne fra Arsenal, der er midt i en hård periode. Ikke nok med, at de formentlig snart siger farvel til stjernen Alexis Sanchez, som rygtes til Manchester City, så har de slet ikke været gode nok på det seneste.

De hentede fem point i de tre julekampe imod Liverpool, Crystal Palace og West Bromwich Albion, og i weekenden blev de slået ud af FA Cuppen af Nottingham Forest.

Arsene Wenger havde naturligvis valgt at stille med en hær af reserver, men indsatsen var alligevel meget skuffende. Per Mertesacker og Danny Welbeck stod for Arsenals mål i 4-2-nederlaget, og Arsenal har kun vundet en af de seneste fem kampe.

Fantastisk London-derby i Premier League

Chelsea og Arsenal leverede en fantastisk kamp, da de mødtes på Emirates Stadium i Premier League for en uge siden. Første halvleg var rimeligt låst, og selvom holdene gik efter at score, så stod de også fint på banen, så de kunne ikke åbne hinanden op.

Jack Wilshere scorede sit første Arsenal-mål i flere år, og det sparkede kampen i gang. Eden Hazard udlignede kort efter på straffespark, og med 10 minutter igen scorede Marcos Alonso sit femte Premier League-mål i denne sæson.

Det lignede dermed en Chelsea-sejr, men Hector Bellerin udlignede med et fremragende mål i dommerens overtid. Arsenal-holdet sov fuldstændigt umiddelbart efter, og han havde en oplagt mulighed for at score til 3-2, men han brændte den store chance.

Hvis vi får halvt så underholdende en kamp, så skal vi være mere end tilfredse.

Odds på Chelsea – Arsenal

Hvis du alligevel skal live streame kampen, så kan du jo overveje at smide en lille mønt på oddset. Du kan i skrivende stund (09/01 – 17.00) få følgende odds hos bet365:

  • Chelsea: 1.72
  • Uafgjort: 4.00
  • Arsenal: 5.00

Hvornår spilles Chelsea – Arsenal?

Chelsea – Arsenal spilles onsdag den 10. januar kl. 21.00 på Stamford Bridge.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.