Optakt og live stream til FA Cup-braget mellem Liverpool og Everton

Der venter et brag af en kamp, når Liverpool og Everton mødes i det såkaldte Merseyside Derby, og du kan heldigvis live streame kampen online.

Sådan live streamer du Liverpool – Everton online

Du kan live streame FA Cup-kampen mellem Liverpool og Everton direkte på nettet hos bet365. Du skal blot oprette en bruger, og indsætte penge på din konto, og så har du mulighed for at tusindevis af fodboldkampe hvert år.

– Læs i øvrigt mere om FA Cuppen her!

Liverpool er langt bedre kørende

Der kan ikke være nogen tvivl om, at Liverpool er favoritter til at vinde fredagens FA Cup-kamp over Everton. The Reds har en langt stærkere trup, og så har de i løbet af de seneste måneder vist flot spil.

Liverpool har vundet syv af deres seneste 10 kampe, mens de har spillet uafgjort imod Arsenal, West Bromwich og netop Everton. Den sidstnævnte kamp blev spillet på Anfield for godt en måned siden, og det var højest ufortjent, at Liverpool ikke fik tre point ud af den kamp.

Liverpool dominerede kampen på det groveste, men de havde problemer med at score mere end det ene mål, som Mohamed Salah scorede i første halvleg.

Everton var ikke rigtigt med i kampen, men unge Dominic Calvert-Lewin fik et noget billigt straffespark med et kvarter igen, og det omsatte Wayne Rooney til mål. Det var faktisk Rooneys første mål i et Merseyside Derby, og han var selvfølgelig meget tilfreds med kassen.

Everton har ikke slået Liverpool siden 2010

Generelt har Liverpool overtaget over lillebror Everton. Vi skal faktisk syv år og 16 indbyrdes kampe tilbage for at finde The Toffees seneste sejr. Det skete den 17. oktober 2010, da Everton hjemme på Goodison Park vandt 2-0 på mål af Tim Cahill og Mikel Arteta.

Før det omtalte 1-1-opgør på Anfield havde Liverpool vundet de seneste tre kampe imod Everton, og det meste tyder da også på, at The Reds vinder FA Cup-braget.

Coutinho kommer ikke på banen

Liverpool-manager Jürgen Klopp får dog ikke muligheden for at sende sin brasilianske superstjerne, Coutinho, på banen. Barcelona prøvede allerede at hente Coutinho i sommers, og spilleren selv virker helt overbevist om, at hans fremtid foregår på Camp Nou.

Selvom han er holdets nok bedste spiller, så har de undværet ham tidligere på sæsonen, og de har masser af alternativer på de offensive positioner.

At de så ikke har andre på Coutinhos niveau, det er en anden sag. Det ventes, at brasilianeren ryger til Barcelona (senest til sommer) for en transfersum på over en milliard kroner, og de katalanske aviser har ikke skrevet om andet siden transfervinduet åbnede.

Odds på Liverpool – Everton

Hvis du alligevel har tænkt dig at se kampen mellem Liverpool og Everton, så kan du også overveje at smide en lille mønt på kampen. Oddset på Liverpool er forståeligt nok meget lavt, og da cup-kampe har det med at være overraskende, så er det måske ikke så fristende igen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Hvornår spilles Liverpool – Everton?

Liverpool – Everton spilles fredag den 5. januar kl. 20.55 på Anfield.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.