Optakt til Pokalderby mellem FCK og Brøndby

Læs vores optakt til DBU Pokal-kampen mellem FC København og Brøndby, find odds, og se kampen på live stream.

FCK kan ikke tåle at tabe til Brøndby

Endelig er der dansk fodbold igen, og det kunne ikke være en sjovere start. FC København og Brøndby mødes søndag eftermiddag i DBU Pokalen, og det bliver ikke mindre interessant af, at vi skal have fundet en vinder af kampen.

Kampene mellem FCK og Brøndby har det med at være meget låste, hvorfor syv af de seneste 20 indbyrdes kampe er endt uafgjort. I dette tilfælde ville det betyde to gange 15 minutters forlænget spilletid og en eventuel straffesparkskonkurrence.

FC København havde en håbløs efterårssæson, og de tabte på hjemmebane imod Brøndby for første gang i over 10 år. Mens FCK har været dominerende igennem de senere år, så har rivalerne fra Vestegnen nu vundet de seneste to derbyer, og derfor kan FCK på ingen måde tåle at tabe kampen.

Der venter Brøndby en tæt mesterskabskamp sammen med FC Midtjylland, mens FCK nærmere skal håbe på at indhente FC Nordsjællands tredjeplads, så de også kan spille europæisk fodbold i næste sæson.

Løverne er fortsat med i Europa League, hvor de dog skal møde Atletico Madrid, og der er vel ingen, der regner med, at FCK kan spille sig videre, hvilket giver ekstra betydning til pokalkampen imod Brøndby.

Viktor Fischer kan få debut for FCK

FC København har haft et overraskende travlt transfervindue. Det startede med, at de ikke længere kunne holde på forårets bedste spiller, Benjamin Verbic, som blev sendt til Dynamo Kiev for omkring 30 millioner kroner.

De har også skilt sig af med Tom Høgli, Danny Amankwaa og Martin Pusic, mens de ikke fik skudt Youssef Toutouh afsted, som de havde håbet på.

I stedet for har de valgt at hente Robert Skov for omkring otte millioner i Silkeborg, og kort før lukketid meldte de, at Viktor Fischer er blevet hentet på en fem-årig aftale.

Han har potentiale til at blive Superligaens største profil, og der er store forventninger til landsholdsspilleren, som var ude i kulden i Mainz, og som skal have fast spilletid, for at komme med til VM.

Det vides endnu ikke om han starter inde, men ham og Robert Skov kommer til at være en del af truppen.

Vi kan forvente en fantastisk stemning i Parken

Stemningen til kampene mellem FC København og Brøndby er af international standard, og det er der mange beviser på. Selvom det et par få gange er gået galt, så er det normalt en fest at være vidne til.

Der er udsolgt på udebanetribunen, hvor Brøndby har fået 2500 billetter til rådighed, og det samme gælder Sektion 12, hvor FCKs mest fanatiske fans står. Derudover er der et par tusinde billetter tilbage på langsiderne, men der bliver næsten udsolgt til kampen.

Herunder kan du se derby-stemningen, når den er allerbedst.

FCK

Brøndby

Odds på FC København – Brøndby

Selvom Brøndby generelt set har haft det meget svært i Parken, så har de vundet de to seneste indbyrdes opgør, og de er faktisk vurderet til at være favoritter til kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 02/02 – 10.30

Live stream FC København – Brøndby

Du kan selvfølgelig se pokalkampen mellem FCK og Brøndby i TV og via live stream. Viasat har rettighederne til kampen, og de sender kampen på TV3+. Vil du hellere live streame kampen, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan se kampen på din computer, tablet eller mobil.

Hvornår spilles FC København – Brøndby?

Politiet har – som i det seneste derby – dikteret, at tilskuerne skal kunne tage hjem fra kampen i dagslys, og derfor er der allerede kampstart 12.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.