Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 dec, 2020

Pokalturneringen: Optakt og gratis stream til FCK – FC Midtjylland

parken i københavn

I vores optakt til Pokalkampen FCK – FC Midtjylland kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV, billetter og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

FCK kan sende vigtigt signal ved at besejre FC Midtjylland

Det er længe siden, at en 1/8-finale i den danske pokalturnering har haft så stor betydning. Ikke nok med, at FCK og FCM spiller om en kvartfinaleplads, så er der en stor signalværdi forbundet med kampen i Parken.

FC Midtjylland har i løbet af de seneste par år overtaget FCKs plads som Danmarks fodboldflagskib. Mens FC København slet ikke spiller europæisk fodbold i denne sæson, så har FC Midtjylland braget afsted ved at nå Champions League-gruppespillet for første gang.

På trods af den enorme uro omkring FC København i 2020, så står Jess Thorup alligevel med en ganske dygtig trup, og afstanden op til FC Midtjylland i Superligaen er ikke større end fem point.

Hvis Jess Thorups tropper formår at besejre FC Midtjylland, så vil det sende et stærkt signal til omverdenen om, at FCK er på vej tilbage til den absolutte top af dansk fodbold.

Det forventes, at begge hold kommer til at satse benhårdt efter at vinde kampen. Selvom FC Midtjylland har haft et vanvittigt kampprogram i efteråret, så er det ved at være slut.

Da FC København senest mødte FCM i pokalturneringen var det den omvendte situation, og Ståle Solbakken havde tydeligvis ikke den store interesse i at gå videre.

Det bør være meget anderledes nu.

Begge hold bør satse på pokalturneringen

Pokalturneringen er blevet noget mere attraktiv end den tidligere har været. Det er den blevet fordi UEFA har lavet den nye turnering, UEFA Europa Conference League.

Helt konkret, så er det interessant for danske klubber fordi vinderen af pokalturneringen træder ind i Europa League-kvalifikationen i playoff-runden.

Vinder man, så går man direkte i Europa League. Taber man, så går man direkte ind i gruppespillet i den nye turnering.

FCK og FCM har selvfølgelig ambitioner om Champions League og som minimum Europa League, men det er alligevel en nem vej til Europa.

FCK – FC Midtjylland: Billetter

Der sælges desværre ikke billetter til pokalkampen mellem FCK og FC Midtjylland. Det skyldes selvfølgelig de skarpe corona-restriktioner, som præger hele landet i øjeblikket.

Der vil være nogle få fans og samarbejdspartnere til stede, men atmosfæren bliver desværre tom.

Man kan heldigvis se kampen hjemmefra.

FCK – FC Midtjylland: Skader og karantæner

Viktor Fischer, Andreas Bjelland og Pierre Bengtsson er begyndt at træne igen efter at have været ramt af corona. De kommer dog ikke i kamp imod FC Midtjylland.

Mohamed Daramy er blevet skadet, og han er ligesom Jonas Wind og Mikkel Kaufmann tvivlsom.

FC Midtjylland må undvære reserverne Mikkel Andersen og Junior Brumado. Alexander Scholz, der måske har været FC Midtjyllands bedste spiller i denne sæson, får et hvil.

FCK – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Det kan være en smule svært at spå om startopstillingerne, da vi forventer få rotationer. Vi tror dog på disse startopstillinger til FCK – FCM:

FCK

Sten Grytebust

Peter Ankersen – Mathias Zanka Jørgensen – Victor Nelsson – Bryan Oviedo

Jens Stage – Carlos Zeca – Rasmus Falk

Pep Biel

Kamil Wilczek – Mohamed Daramy

FCM

Jesper Hansen

Dion Cools – Erik Sviatchenko – Daniel Høegh – Paulinho

Frank Onyeka – Nicolas Madsen

Pione Sisto – Evander – Awer Mabil

Sory Kaba

Se FCK – FC Midtjylland: Online live streaming og TV

Kampen mellem FC København og FC Midtjylland kan både live streames online og ses i TV. Ønsker du at se kampen i TV, skal du blot slå ind på DR1.

Vil du hellere se kampen online, så kan du live streame FCK – FC Midtjylland på DR TV gratis.

FCK – FC Midtjylland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – FC Midtjylland?

FCK – FC Midtjylland spilles torsdag den 17. december 2020 kl. 20.15.

Hvor spilles FCK – FC Midtjylland?

FCK – FC Midtjylland spilles i Parken, København.

Kan man købe billetter til FCK – FC Midtjylland?

Nej, man kan ikke købe billetter til FCK – FC Midtjylland.

Hvor kan man live streame FCK – FC Midtjylland online?

FCK – FC Midtjylland kan live streames online på DR TV.

Er det gratis at live streame FCK – FC Midtjylland på DR TV?

Ja, det er gratis at live streame FCK – FC Midtjylland på DR TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.